I øvrigt

 • Har min mand i dag købt hollandske vafler i Netto. Jeg havde aldrig prøvet dem før. FUCK MIG de er sindssyge! Lad være med at prøv dem. Seriøst. Don’t do it. De er så gode. For gode.
 • Er juleaften faretruende tæt på (også selvom vores kalenderlys påstår anderledes, jvf. billedet øverst). Den er igen i år kommet snigende, men jeg vælger at omfavne det. Også at jeg ikke nåede det jeg ville, og at julestemningen ikke helt peakede nogensinde. Det går nok.
 • Glæder jeg mig næsten pinligt meget til Bagedysten jule-special.
 • Har vi aftalt at holde skærmfri året ud, fra d. 25. herhjemme. Min bagedyst hænger i en tynd tråd…
 • Har jeg filmet en makeup tutorial til jer. Faktisk to. Den ene uden lyd, mens den anden ikke vil ud af mit kamera. Flot.
 • Er teknikken i det hele taget imod mig i disse dage. I går var jeg smækket ude af bloggen i små ti timer, og min telefon vil ikke længere godtage mit ansigt som ID.
 • Har vi fortsat stillads og plastik på vores hus, og når det blæser og regner om natten lyder det lidt som at ligge i et kæmpe stort telt eller som jeg forestiller mig det lyder på et skib i regnvejr, så jeg drømmer en del om camping og skibe for tiden.
 • Måtte jeg i dag spørge min ni årige hvad udtrykket “spurgt” egentlig betyder, efter at have hørt ham og flere andre bruge det. Det er åbenbart det der sker. At man falder af på ord og udtryk jo ældre man bliver. Great.
 • Bør jeg virkelig købe et par ordentlige vinterstøvler og en flyverdragt. Vinter i København og vinter i Hornbæk (skov og strand) er ikke det samme, og jeg fryser!
17 replies
  • Anne says:

   Spurgt var også oppe og vende for 15 års tid siden da jeg var barn. Det er f.eks. noget man siger hvis en person kommer med en uopfordret information, anekdote eller en holdningsudmelding eller lignende.
   Mor: “Jeg giver morfar en barbermaskine i julegave”
   Barn: “spurgt”
   (En mor som er med på ungernes lingo: “svaret!”)

   Svar
  • Melissa says:

   Det er som respons til hvis nogen deler noget, de ikke er blevet spurgt om. Det bruges ofte som “flabet” comeback. Et menneske kan også være spurgt, hvis det eksempelvis ofte opfører sig som beskrevet ovenfor 🙂

   Svar
  • CHRISTINA ROSE HARDT says:

   Så vidt jeg er orienteret (har selv en på 10 år) så betyder “spurt”, “jeg er da ligeglad”. Lidt ligesom vi andre sagde, “uhh jeg rørte dig først” ish!

   Svar
  • Ditte says:

   Jeg har en 8-årig og har (heldigvis) endnu ikke hørt ham sige det. Men jeg mener, det skal forstås som den korte udgave af “blev du spurgt?” – altså pendanten til det noget mere oldschool “hvem har ringet dig op?!”. Så når et ungt menneske svarer dig med “spurgt”, er han/hun *ikke* interesseret i din holdning til et givent emne. 😐😆

   Svar
 1. Christina says:

  Huskede du så at ligge den hollandske vaffel ovenpå kanten af en kop kaffe/te? Så dampen gør den blød… MUMS!!

  Svar
 2. Marion says:

  Jeg er også total nysgerrig på ” spurgt” selvom jeg til dato aldrig har hørt det, men må hellere være på forkant med et niårigt barnebarn 😂

  Svar
 3. Lisa says:

  “Spurgt” bruges også hvis et barn fx fortæller en lille anekdote a la “i går fik vi risengrød til aftensmad” midt i klassen, der kan man også sige “spurgt”. Så mener man, okay whatever. Det havde vi ikke behov for at høre.

  Svar
 4. Katrine says:

  Åh de hollandske/belgiske vafler er så lækre! Har haft et afhængighedsforhold til dem siden jeg smagte dem første gang i 90’erne! Man kan få dem i Flying Tiger og vist også i Søstrene Grene, hvis Netto kun har dem som spot.
  Vi er helt med på kalenderlyset i år. Er selv ret overrasket for vi plejer aldrig at nå mere end lige godt halvvejs, når vi vælger de tykke kalenderlys.
  Rigtig god jul til jer alle🎄🎅🏼🎁 Håber I også er vågnet til sne i Hornbæk i dag…der er i hvert fald rigeligt i Fredensborg og børnene er allerede ude og nyde det, inden det er væk igen😆

  Svar
 5. VenterPaaVinBlog says:

  Hahah, efter at have læst kommentar feltet, kan jeg se at ‘spurgt’ også er gået min næse forbi, men får associsationer til min generations: “Spejl” og senere “Okay, whatever”/“Who cares?” som gimperne lirede af – tror det var da jeg var omkring 2004, det var det fede😂.

  – A

  Svar
 6. Julie says:

  Vil du ikke nok poste noget med gode bud på varme vinterstøvler? Jeg købte de sorte fra Ecco du anbefalede sidst og jeg elsker dem – men de er ikke varme nok! Go jul

  Svar
 7. Ditte says:

  Forleden var jeg til 18 års fødselsdag og en af de unge gæster sagde: “din øjenskygge er on fleek!” Og jeg fattede overhovedet ikke hvad det betød 🙂 Så jeg søgte på google “hvad betyder on fleek?” – første hit var “forældreguide til ord dine børn bruger på nettet, som du ikke forstår” … Kæft altså! 😂

  Svar
 8. Marianne says:

  Jeg ELSKER hollandske vafler. Opdagede dem da jeg var i Amsterdam, og de bliver på ingen måde dårligere af at blive spist i Danmark 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *