Familieforøgelse

Vi tog den endelig beslutning for præcis en uge siden. Tidspunktet kunne ikke være bedre, og kemien, mavefornemmelsen og lysten var der fra første besøg, og blev kun større som dagene gik.

Vi har jo talt om det i årevis, overvejet det i måneder og besluttet at tiden var ved at være inde for nogle uger siden. Vi var indstillet på at der kunne gå længe før det skulle ske. Før vi fandt et match. Men så var hun der. Fem møder på en uge, og så var der ingen tvivl længere. Hun var vores.
Hun er vores.
Vi har haft hende hjemme i en del timer efterhånden, og det går over al forventning indtil videre.
Hera hedder hun, og det bliver hun nok ved med (selvom jeg prøver at bearbejde resten af familien til et navneskifte. Jeg synes nemlig, at hun ligner en Maren).
Hun er en grå schæfer og hun er det smukkeste og sødeste, jeg længe har mødt. Hun elsker børnene allerede og omvendt, og jeg kunne græde en lille smule over hvor vild jeg er med hende. Min mand er om muligt allermest forelsket, hvilket forstærker min fornemmelse af at hun er den helt rigtige. Det bliver helt vildt hårdt og sjovt og skørt at have hende, men jeg glæder mig.
Disclaimer: At få et kæledyr og måske især en hund er en kæmpe beslutning og en endnu større opgave. Hvis vi havde almindelige 8-16 jobs, ville vores familie med fire børn og gang i den nok ikke kunne magte opgaven lige nu. Tænk jer godt om, undersøg racerne grundigt, og besøg evt flere forskellige hunde/hvalpe, og gerne flere gange. Man kan hurtigt mærke deres personlighed og om det er et match. Vi var positive og håbefulde efter de første to besøg hos Hera og hendes søstre. Tredje, fjerde og femte gang stjal hun vores hjerter for alvor, og sjette gang var al tvivl væk.
Vi har tiden, pladsen og overskuddet til at have en hvalp nu, men det er ikke en overnight beslutning.
Det bør det aldrig være <3
24 replies
 1. Maria says:

  Stort tillykke med hende, hvor er hun dog fin ❤️
  Så bliver det endnu mere gang i den, men hund i huset er bard så skønt!

  Svar
 2. Venterpaavinblog says:

  Tillykke med baby nr. 4! Godt, I fandt den der passede lige til jer 💓

  Ps. Ser du en høj bredskuldret skallepande med skæg, stå ind over hækken og forsøge at klappe den, er det bare min kæreste – han er helt solgt😂

  – A

  Svar
 3. Louise says:

  Tak! For dine gode råd om anskaffelse af hund. Især i denne juletid, hvor mange børn får dyr i julegave. Til sommer bliver det nemlig min opgave som dyrlæge at “skaffe” folk af med de fejlkøb de har gjort. Tak igen – håber mange lytter til dig!
  Og tillykke med hende – hvor ser hun dog skøn ud 😍

  Svar
 4. Ninna says:

  Stort tillykke med hende 👏👏.

  Det kan godt være at i er vilde med hende nu, men bare vent til hun runder de 1,5 år og i får hendes fulde personlighed 🥰.

  Jeg har selv 2 højalvs schæfere, en Stock og en langstock – hvordan kan det være i valgte den “model” med det ekstra gear?
  (Ingen negativitet, jeg er bare altid nysgerrig på det punkt) 😋.

  Svar
 5. Camilla says:

  Fremragende valg med den race. Vi har haft dem gennem hele min barndom. De er milde og loyale, skøn familiehund, stik imod hvad folk ellers ofte tror. Tillykke med hende!

  Svar
 6. B says:

  Ej, hvor ser hun skøn ud! Stort tillykke med hende 😊 Hera er det fedeste hundenavn, specielt når jeg siger det mit hårde færøske “r” 😊

  Svar
 7. JetteA says:

  Åhhhh hvor ser hun dejlig ud ❤️ Jeg er selv opvokset med schæfer og savner racen i mit liv. Vi valgte dog en mindre race da vi købte hund for næsten 10 år siden, netop fordi en stor krævende hund ikke kunne få sin behov opfyldt i vores familie på daværende tidspunkt…. vi er en Cairo terrie og jeg elsker ham MEN intet, INTET kan slå en schæfer 🥰 Held og lykke med smukke Hera ❤️

  Svar
 8. Anne says:

  Ej hvor er hun smuk. Og jeg ELSKER din disclaimer ifht at man skal tænke sig om, før man får et ekstra familiemedlem❤️

  Svar
 9. Julie says:

  Et stort tillykke med familieforøgelsen og den smukke smukke Hera💖 En fantastisk familiehund i har valgt jer! Vi har selv haft fornøjelsen af “de grå” gennem mange år. Både i form af vores nuværende tæve, en pensioneret politihund og snart, min mands kommende tjenestehund. Kærlige, aktive og utroligt tålmodige med vores lille datter.
  Så mange sjove, udfordrende og givende stunder i har i vente med jeres nye familiemedlem😍🐶

  Svar
 10. Louise says:

  Tillykke! Jeg er sikker på at i aldrig fortryder! – muligvis er det til tider hårdt og besværligt, men den kærlighed er bare fantastisk! Er det i øvrigt ikke noget med at Otto var allergisk overfor katte? – er i så ikke (hvis jeg husker rigtigt) bekymret for om han også er allergisk overfor jeres skønne nye familiemedlem?

  Svar
 11. Signe says:

  Tillykke med hunden – i bliver rigtig glade for hende er jeg sikker på 😊
  Så fint skrevet at det er en beslutning man skal overveje nøje 👍

  Svar
 12. Tina says:

  Stort tillykke med jeres nye familiemedlem:-)
  Hera, hvor er hun sød og flot og et godt navn:-)
  I skal nok blive glad for hende, I er jo vant til mange børn og en hvalp skal egentlig bare opdrages som små børn, kort og enkelt:-)
  Jeg har selv avlet jagthunde med et hurtigt gear, de skal bare have struktur og små korte beskeder i en fast, men kærlig tone – altid.
  I skal nok blive glade for hende og jeg glæder mig til at følge med i jeres familie forøgelse:-)
  Tak for dine mange gode indlæg i årets løb og et rigtig godt 2019 ønskes!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *