Confettis julekalender: Vinderne

Først og fremmest glædelig jul derude! Jeg håber I har haft en god af slagsen.
Jeg har været lidt i en slags dvale de sidste dage, og har derfor ikke fået kigget forbi, men jeg tænker heller ikke, at særlig mange af jer har haft tid til at kigge med alligevel. Nu er de værste juletåger ved at lette og jeg er ved at være klar til at sætte mig ved tasterne igen, men inden da har vi lige et lille udestående.
d. 24. Kom og gik, hvilket betyder, at jeg skal afrunde Confettis julekalender med en oversigt over vinderne af de konkurrencer jeg har afholdt her og på Instagram i december. Se præmier og vinderne herunder, jeg vil bare gerne først lige huske at sige tak fordi I har bakket op om det, deltaget, kommenteret og været så engagerede og positive omkring det. Det har været noget af et koordineringsarbejde, særligt for Christina Barré og Roza på Confetti kontoret, så at I har gidet at lege med er en kæmpe støtte. Tak! Jeg satser på at vi gør det igen næste år. Vinderne har fået direkte besked, og de er:
2. December, Højtaler fra harman kardon /Power: Trine (som endnu ikke har svaret på min mail. Du har til d. 29. December, ellers trækker jeg en ny vinder)

6. December, Puder fra Kelim kiosken: Johanne L
10. December, Gavekort til Me & The Met: Henriette S
14. December, Middag på restaurant no.2: Mie T

Vinderne i de andre pigers låger finder I her:

Christina Dueholms vindere HER
Cana Bs vindere HER
Mette Maries vindere HER