Bye bye baby…. The end!

Sidste afsnit af Bye bye baby (i denne omgang) ramte Youtube i går, og I kan derfor allesammen se hele molevitten, hvis I har lyst. Og hey, tak fordi I har været så skide søde omkring det, at I har orket at høre og læse om det igen og igen, at I har set det, lavet larm omkring det og bare været kæmpe nice hele vejen igennem. Det gipper i mig på den gode måde, hver gang I deler og tagger på Instagram, og det gør mig glad helt ud i tæerne. Jeg sætter pris på det hele og kniber mig dagligt i armen over at have fået muligheden for at være med til noget så sjovt, som tilmed er blevet taget så godt imod. Tak mand!

I tredje afsnit går der gin i den. Og nøgne mænd. Og mere makeup end jeg nogensinde har haft på (og som jeg ret hurtigt efter optagelserne vaskede af i en håndvask på Hard Rock hotel) og tømmermænd og en køretur i ørkenen. Det var så pissefedt altså.

Jeg har samlet alle tre afsnit til jer lige her. Og så håber jeg bare at jeg i det nye år kan offentliggøre, at der kommer en sæson to (med samme cast, naturligvis). Nu har jeg skrevet det ned og så er det ude i universet, så forhåbentlig går det i opfyldelse …

2 replies
  1. Rose says:

    Jeg var vild med det hele men jeg skreg af grin over at makeupartisten tænker at dét var et naturligt look😍. Kæft du tog det pænt💪🏽

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *