Åh mandag!

Toge der ikke kørte, forsinkelser, togbusser, regnvejr, fladt hår og en laaaang to do liste markerede at weekenden var slut og at mandag i den grad var i gang. MEN en god nats søvn uden opvågninger (!), en lækker morgen med medgørlige børn og varm kaffe og gode nyheder i mailbakken gjorde at mandag kunne te sig lige så mandagsagtigt som den ville, uden at jeg lod mig påvirke. Jeg aflyste mit møde i København, vendte snuden tilbage mod Hornbæk og fik hamret et par effektive arbejdstimer af, inden jeg spiste en simpel og alligevel overdådig frokost (kartoffelmadder med en perfekt moden avokado, chili og estragonmayo) i selskab med et afsnit Love Island UK. Jeg begynder så småt at blive god til atter at folde min egen ja-hat, selvom den evne har været lidt svær at spore hos mig i noget tid og det gør mig glad, sådan helt ægte. Man er virkelig sin egen lykkes smed langt hen af vejen, det kan bare godt nogle dage være lidt svært at få lykkejernet helt varmt (som man siger, hæh!) og de dage skal der også være plads til. Jeg har det bare grundlæggende bedre på dage som i dag, hvor jeg oprigtigt kan ryste ærgerlige sammentræf, regn, grimt hår og forsinkede toge af mig og vende det, frem for at lade det styre slagets gang på en negativ måde. Jeg kunne i sidste uge berette om, at jeg havde trukket mig lidt efter nogle ubehagelige kommentarer, men jeg skal da love for, at det har vendt på en tallerken. Både det at få sat ord på det og sagt det højt har gjort en kæmpe forskel og så i særdeleshed den kærlighedsstorm, der fulgte i kølvandet på indlægget. Alle burde have et heppekor som mit på dårlige dage og i perioder, hvor musikken ikke lige spiller. I gør en kæmpe forskel og jeg har totalt dedikeret min mandagsagtige, men helt vidunderlige mandag til jer, for selvom jeg tror på det der med lykkejernet og optimismen, er et kærligt skub som det jeg har oplevet i den forgange uge absolut en hjælp. Tak og skide god mandag!

 

13 replies
 1. Lika says:

  Selv tak 🙂 Sådan et i dlæg har jeg brug for, her på min virkelige ærgerlige mandag med en baby, der nægter at sove, folk omkring mig der svigter og læsser af. Øv sikke en dag hvor jeg bare er rigtig ked af det og trækker mig derfor lidt tilbage…
  men dit i dlæg hjælper 🙂 Tak!

  Svar
 2. www.mettem.dk says:

  Hvor dejligt at høre. Man er nemlig sin egen lykkes smed, og det føles befriende at tage magten over sin egen dag i stedet for at forfalde til offerrollen, når det hele ramler lidt på sådan en mandag. Og du har fortjent kærlighedsstorm, ingen tvivl om det!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *