6. December: Puder fra Kelim kiosken

REKLAME FOR KELIM KIOSKEN

Kan man egentlig få for mange tæpper og puder? Jeg tror det ikke, og jeg har heldigvis giftet mig med en af samme overbevisning – i hvert fald når det gælder tæpper. Det med puderne øver jeg mig stadigvæk på at opdrage ham til med blandet succes.
Vi ejer med andre ord en del gulvtæpper allerede og skifter ud løbende efter humør og årstid, og flytter dem også rundt ind imellem.
For tiden er vi glade for farver derhjemme, sikkert for at opveje det grå og mørke udenfor vores vinduer, og det gælder også vores tæpper og puder. Nyeste tilføjelse til vores tæppesamling er det her fra Kelim Kiosken:

Jeg eeeelsker det virkelig, og forudser at vi kommer til at bruge det flere steder over de næste mange år. Lige nu har vi det liggende i den ene del af vores køkken og jeg elsker farverne mod betongulvet og køkkenet.
Kelim Kiosken har virkelig mange fine og one of a kind tæpper og puder, alle håndvævede og i plantefarvet uld. Jeg har selv en del i kikkerten derfra. Se lige denne her pude for eksempel. Pæn!

Konkurrence:

Du kan lige nu vinde et gavekort til to valgfri puder fra Kelim Kiosken syet ud af ældre ægte kelimtæpper i målene 40×40 cm. Det eneste du skal gøre er at hoppe ind på min profil på Instagram @sneglcille og kommentere på billedet magen til det herunder, samt at følge @kelimkiosken … Vinderen findes allerede i morgen, fredag, klokken 16.


I kan se alle tæpper og puder på Kelim Kioskens webshop.

 

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *