22. December: Bliv verdensforælder

REKLAME FOR UNICEF

Det er juleaften i overmorgen og mange af jer har sikkert (ligesom mig) brugt en hel del tid og penge på at finde gaver til dem I elsker. I min familie giver vi efterhånden kun gaver til børnene, men da jeg jo selv har fire styk, bliver det til en del gaver alligevel. Min mand og jeg plejer at give hinanden gaver, men ikke i år. Og så alligevel lidt. Jeg har nemlig meldt os begge to som verdensforældre hos Unicef. Så længe jeg kan huske har jeg givet en del engangsbeløb til Unicef og har igennem de sidste par år givet deres verdensgaver i mandelgave og julegaver, og jeg har længe overvejet at tilmelde mig en længerevarende ordning, men det er ikke blevet til mere end et par sms-donationer her og der. Indtil nu.
Som verdensforælder støtter man Unicefs arbejde for udsatte børn i hele verden med et fast beløb hver måned, fra 95,- og opefter. Man bestemmer selv. Lige HER kan I tilmelde jer og læse hvad de forskellige beløb kan være med til at gøre af forskel, og det er altså ikke så lidt, og er i øvrigt ret tankevækkende. Mit hjerte banker ekstra meget for Unicefs arbejde som jeg i årevis har fulgt og taget helt ind under huden og det gør dagens julekalenderlåge yderst speciel for mig. Jeg håber virkelig I vil overveje at tilmelde jer. Jeg er selv så glad for, at jeg endelig har fået det gjort… Og som en ekstra bonus betyder det tilmed, at jeg kan tage min mand i hånden og opleve et af Jan Grarups foredrag i januar, hvilket jeg glæder mig helt vildt til. Det er nemlig sådan at alle der tilmelder sig som nye verdensforælder kan få to billetter til et af de tre foredrag med krigsfotografen Jan Grarup i januar. Så I kan gøre det samme (med jeres egen mand altså, eller hvem I nu synes kunne få noget ud af det)
Læs mere om det HER

Glædelig jul.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *