14. December: Middag for to inkl. vin og kaffe på No. 2.

REKLAME FOR RESTAURANT NO. 2

CONFETTIS JULEKALENDER LÅGE 14:

Forrige fredag tog jeg min mand i hånden og drog til Christianshavn for at spise frokost på No.2. En noget mere ekstravagant frokost end den sandwich vi plejer at mødes til, når vi normalt spiser frokost sammen. Den stod både på champagne, fire retter, vin (til mig, Michael kørte bil) og kaffe. Alt sammen i de fineste rare lokaler med kig over vandet til fine København, og blandt andet Den sorte diamant.

Restauranten er i familie med Trio, som vi tidligere har spist på, da jeg jo er i tæt relation til stedets køkkenchefs kæreste, og dette havde sat forventninger ret højt op til No. 2. Og jeg skal lige love for, at de blev indfriet. Hoooold lige op, hvor smagte alting godt. Vi har begge siden da anbefalet alle vi kender at lægge vejen forbi, enten til frokost eller aftensmad.

Det synes jeg naturligvis også at I skal, hvis I får muligheden. En af jer kan komme afsted lige straks, da jeg i anledning af julekalenderen har fået lov til at udlodde en middag for to! Og det er selvfølgelig med både champagne, vinmenu og kaffe. Ja sgu.

For at deltage skal I være søde at følge restauranten på Instagram @restaurantno.2 samt lægge en kommentar til billedet fra min tur på No. 2 på min Instagram @sneglcille Jeg trækker en vinder på mandag (d. 17. december).

4 replies
 1. Mona says:

  Det er jul, det er cool og min mand og jeg der ellers er ufattelig gode til at date, har pludseligt ikke fundet tid til det i december og det er også lidt som om noget har sprængt budgettet lidt mere end forventet. Tilgengæld har vi ofte talt om at vi gerne vil på NO.2, så at få en date i kalender uden en udskrivning vil være en sand gave af kærlighed!

  Svar
 2. Hanne Petersen says:

  Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg tage min god veninde med på NO.2
  Have en forkæles aften med lækker mad

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *