10. December: Rabatkode og konkurrence med Me & The Met

Reklame for Me & The Met


Det er mandag morgen og vi har ramt den 10. December. Og dagens kalenderlåge i Confettis julekalender får I lige her hos mig. Det gælder i dag tøj fra Me & The Met, hvor Stine Goya skjorten jeg er iført herover er fra (se den og flere Goya styles hos Me & The Met HER).

Bag julekalenderlågen i dag er der hele to ting til jer. Den ene del foregår på Instagram, hvor jeg udlodder et gavekort til Me & The Met på 1500,- Du skal bare følge mig @sneglcille og @meandthemet, samt smide en kommentar til billedet hvor jeg har Goya skjorten på.

Og lige her på bloggen får du en rabatkode, der giver 40% på udvalgte varer (alt på nær nyheder og allerede nedsatte varer).

Den kode er: sneglcille40 og den er aktiv frem til d. 23. December, så der er rig mulighed for at finde en julegave eller to til en veninde, søster, mor, kæreste eller sig selv.

Me & The Met leverer i hele landet, og bor du i København har du mulighed for at få leveret samme dag. Men deres almindelige postlevering går altså også ret tjept, er min personlige oplevelse.

Det var altså lågen i dag, som jeg selv er ret begejstret for. Er du også det, så er det bare med at komme ind på Instagram og deltag i konkurrencen, og at få brugt rabatkoden, inden den udløber.

God mandag og 10. December til jer <3

 

4 replies
  1. Tina says:

    Glædelig 10.december til du og familien:-)
    Hvor er det en smuk skjorte til ligeså suk en kvinde:-)
    Jeg har desværre ikke insta, men ville lige hilse på.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *