Vi nåede det ikke

For to år siden stoppede hun mig på gaden og inviterede mig på en kop kaffe. Det var umuligt at sige nej, som hun stod der skrøbelig og stærk på samme tid, og det endte med at være en af de vildeste kaffeaftaler jeg har haft, og blev starten på et finurligt og vigtigt bekendtskab. Jeg skrev om vores første møde her. 

Siden da holdte vi kontakten ved lige. Primært på skrift.
I perioder mødtes vi og havde lange snakke om liv, død, svigt, håb og drømme. Andre gange skrev vi vores krøllede tanker til hinanden, eller sendte emojis og kommentarer på hinandens stories. En lang evig åben dialog. Og så aftalte vi altid, at ses noget mere.

Vi når det nok, skrev hun til mig for få uger siden da en af vores aftaler gik i vasken.

Av.

Smukke Louise. Skør, dejlig og umulig ikke at holde af. Jeg er så glad for at have lært dig at kende. At være blevet lukket ind i dit univers. Og så er jeg simpelthen så ked af at vores sidste par aftaler ikke gik op. Jeg ville sådan ønske, jeg havde vidst, at din tid var tæt på ovre. 

Og ja, vi når det nok, selvfølgelig gør vi det. Bare ikke endnu. 

5 replies
  1. Nina says:

    Åh nej – jeg sender tanker ❤️
    Og selvfølgelig ses i …. Det blir bare “på den anden side” 👼🏻👼🏻

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *