Shopping: Julefrokost #2

Indlægget indeholder reklamelinks (markeret med *)

I fredags var jeg endnu engang til julefrokost. Denne gang med mine kontorkollegaer, og jeg var i tøjkrise. Den kjole jeg havde bestilt til formålet nåede aldrig frem, så jeg måtte improvisere med en god makeup og nogle høje hæle og dertil mine yndlingsbukser fra H&M* og en silkeskjorte fra & Other stories*. Det var pænt, men jeg ville gerne have givet den lidt mere gas. Heldigvis får jeg chancen igen i den kommende uge, hvor jeg torsdag skal afholde et premiereevent på Bye Bye Baby, til endnu en julefrokost fredag oooog en 50 års fødselsdag lørdag.

Jeg har i den anledning fundet en masse festligt tøj frem til jer igen i dag, og egentlig skulle I have haft indlægget allerede i fredags, men jeg har haft tekniske problemer, så det blev et søndagsindlæg. Jeg håber der er noget I kan bruge. Der kommer mere i næste weekend (se sidste uges bud HER).

1.Bukser der passer til blazeren fra sidste uges collage. Jeg tror nu at jeg ville bruge dem uden jakken, men med en hvid t-shirt, høje spidse pumps og røde læber.  Bukser fra H&M til 600,-

2.Denne t-shirt ejer jeg allerede, og jeg ville enormt gerne have bukserne også. Men de sidder simpelthen ikke pænt på mig, desværre. Måske andre er heldige, for det fungere så fint som sæt. Velour t-shirt fra COS til 590,- *
Og bukser i velour, også fra COS til 790,-*

3.Jeg er helt pjattet med denne her helt rigtige næsten hindbæragtige farve. Jeg elsker at den næsten er en smule nattøj/kimono agtig, men alligevel vildt elegant. Smuk til et par høje rå ankelstøvler og en blazer. Kjole 590,- fra & Other Stories*

4.Simpel, men elegant. Sort trøje med store ærmer og striber i guld. Perfekt til jeans og høje sko. Trøje fra & Other Stories 560,-

5.Lad der være fest! Guld fra top til tå? Jeg tror ikke jeg ville turde, men på den anden side, why the hell not! Pæn er den i hvert fald. Lang pailletkjole fra Gina Tricot 650,- *

6.Skide fin kort glimmerkjole. God til sorte strømpebukser, høje sko og røde læber. Kjole fra H&M til 350,- *

7.Super smuk blondekjole med bar ryg. De mange detaljer gør at den kræver meget lidt styling, hvilket er noget jeg sætter stor pris på. Et par gode sko og en eyeliner og man er festklar. Blondekjole fra H&M til 699,- *

8.Jeg har faktisk bestilt denne her hjem, sammen med den kjole, som aldrig nåede frem (den er i øvrigt udsolgt, derfor kan jeg ikke linke til den – Kjolen altså). Det er en bodystocking og den er i virkeligheden meget langt fra, hvad jeg normalt går efter, men den drager mig. Perlebesat bodystocking fra ASOS til 317,- *

4 replies
 1. Louise says:

  Gad virkelig godt kunne skrue min krop ned i de guldbukser! 🙂 Jeg ved godt du er et helt andet sted i dit liv, men det ville være mega fedt, hvis du kunne lave et indlæg med lidt tips til festtøj og højgravide maver. Synes det er svært at finde noget pænt som ikke koster rigtig meget. Og jeg har bare opgivet h&m’s mama afdeling 🙂

  Svar
  • Sara says:

   Enig med Louise, jeg er også for gravid til at skrue mig ned i det meste pæne tøj. 😉
   Tip til Louise: Jeg har købt Stine Goya – Fantastique og Mads Nørgaard – Mega Glitter Drasmilla, begge er på Boozt. Især den fra Mads Nørgaard er et hit her. 🙂

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Se sidste uges indlæg HER. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *