Julefrokostoutfits #1

Indlægget indeholder reklamelinks (markeret med *)

Jeg ved, at jeg langt fra er den eneste, der står med julefrokoster for døren. Jeg skal selv til fire. Den første allerede om få timer, når det her indlæg udkommer.  Inspireret af det har jeg fundet en masse (!) festligt og pænt tøj, sko og accessories. Jeg håber I kan finde noget I kan lide, jeg har haft det sjovt med at finde det i hvert fald. Der kommer mere næste weekend …

1.Smuk wrapkjole i guld, som er et af de der stykker tøj man ikke behøver style op til fest. Bare på med den og så er man klar. Den er fra & Other Stories til 950 kroner HER*

2.Ligesom guldkjolen skal der meget lidt styling til her. Et par gode sko og man er klar til dans. 349,- HER*

3.Nogle gange skal der ikke meget andet til end et par gode jeans og en top. Denne glimmersag er virkelig fin. 180,- HER*

4.Business in front, party in the back. Støvler med en festlig sej hæl.  & Other stories 1150,- HER*

5.Det er ikke første gang jeg linker til denne her. Jeg har den selv og er simpelthen så glad for den! 749,- HER* Jeg bruger den over sorte jeans.

6.Smuk mørkebå kimonoagtig top med tunge ærmer. Fra en af mine nye yndlingsbutikker, nemlig ARKET til 750,- HER*

7.Pailletkjole som skriiiiger julefrokost, eller måske ligefrem nytår. Så smuk! Jeg ville sætte den sammen med et par høje spidse ankelstøvler, bare ben (det kan man godt til en fest, så bare et par termostrømpebukser og flade sko i tasken til hjemturen), rodet hår og mørk øjenmakeup. Kjole fra Y.A.S til 800,- HER*

8.Højtaljede plissé bukser fra Gina Tricot*. Der sker et eller andet når man ifører sig noget højtaljet med vidde i benene. Instant lækkerhed og femininitet. Sådan har jeg det i hvert fald. De her ser endda ret behagelige ud på samme tid… 300,-

9.Blazer med sølvpailletter! Genial til at have over en t-shirt, 1 2 3 festklar! 800,- HER*

3 replies
  1. Helle says:

    Jaaaa, elsker de her indlæg fra dig. Tak! Og mega dejligt afsnit af 30-årskrisen, du er med i. Du er (også) så god i podcasts.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *