I øvrigt

 • Vil jeg SÅ gerne prøve Dyson Airwrap (hår krølle gadget). Men til små 4 kilo, har den eddermame at være god. Har du prøvet den?
 • Fik jeg årets første honninghjerte i går og det var et kæmpe flop. ØV! Utilgiveligt.
 • Har jeg udfordret mig selv til at gå i seng før klokken 22 på alle hverdage i hele november. Det går ikke super godt indtil videre. Men de tre dage det gjorde, var det en kæmpe succes.
 • Er jeg simpelthen gået hen og blevet lidt skruk. Det går nok over igen, men jeg håber snart at jeg får lov til at holde et spædbarn igen. Ikke mit eget dog (!)
 • Er vores bindingsværk på husets gavl ved at blive udskiftet.. Næste skridt er, at vælge en farve til huset. Vi er ret sikre på at det bliver hvidt. Meeeen jeg har jo altid drømt om et lyserødt hus. Faktisk…..
 • Har ‘Bye Bye Baby – Las Vegas’, programmet jeg er med i, premiere på torsdag. SÅ hvis du er Yousee kunde, kan du se alle tre afsnit fra på torsdag. Hvis du ikke har adgang til Yousee, må du vente til d. 6. december, hvor kan du se første afsnit her hos mig. Traileren deler jeg med jer lidt senere på ugen. Hurraaaa!
 • Håber jeg, at jeg kommer til at lave meget mere fjernsyn fremover. Jeg syntes simpelthen det var så skægt at være med. Ikke kun fordi det var i Las Vegas og menneskerne der var med var optur. Selvom det hjalp. Alligevel takkede jeg nej til at deltage i et andet program, som jeg dog glæder mig til at se alligevel, da både MM og Cana er med.
 • Holder min podcast Voksen ABC en lille pause, desværre.
 • Skal vi have flødekartofler til aftensmad, da jeg har haft lyst til det i flere dage. Det er bare lige gået op for mig, at jeg vist aldrig har lavet det før. Og da slet ikke uden fløde fra en ko. Er der nogle veganske flødeeksperter på linjen, der kan sende mig en opskrift inden i aften?

 

28 replies
 1. Pernille says:

  Jeg så faktisk at MM lavede det med den nye cremefine – vegan her den anden dag og hun sagde at hun ikke kunne se forskel! 😀

  Svar
 2. Cecilia says:

  Vi har et helt og aldeles lyserødt sommerhus lige oppe ved jer (i Gilleleje) – kom forbi og se. Det hedder noget i retning af ‘Gilleleje’rød-agtigt. En eller anden fin afdæmpet, men alligevel virkelig lyserød, lyserød. Der passer til gamle huse.

  Svar
 3. Amalie says:

  Er du blevet veganer? Eller har I været det hele tiden?
  Jeg er en trofast læser, men det må være gået min næse forbi 🙂

  Svar
   • Amalie says:

    Det var jeg ikke klar over 🙂
    Hvad spiser du til juleaften så? Det har jeg tit tænkt over, hvad vegaterer/veganere får til jul 🙂

    Svar
    • Sneglcille says:

     Det er forskelligt. Kartofler og salat altid, og så enten vegetardeller, linsesteg eller noget lignende.
     Jeg har aldrig kunne lide and, og flæskesteg smager mig heller ikke. Så for mig er det helt normalt at undvære 🙂

     Svar
 4. Anja MN says:

  Arlas opskrift er let at gå til. Også erstatter du bare mælk/fløde med den slags du nu engang bruger i dit hjem.
  Skær kartoflerne tyndt og tilsæt evt også lidt løg i tynde ringe og/eller porre. Det er et hit hjemme hos os

  Svar
 5. Rikke says:

  Den smukke kjole du har på på billedet, hvor er den fra?

  Jeg bor i Holland og vi har en kæmpe variation af veganske produkter, inkl. fløde. Oatly laver en habil madlavningsfløde, men ved ikke om det fungerer til flødekartofler

  Svar
 6. Dea says:

  Jeg lavede verdens vildeste flødekartofler med lidt løg, hvidløg, masser af salt og peber og lidt muskatnød, og så en blanding af risfløde og mandelfløde! To gange ris og en mandel. Det smagte sååå godt.

  Svar
 7. Marianne Luna says:

  Jeg synes, sojafløde fra Naturli fungerer godt. Jeg har godt nok ikke prøvet det til flødekartofler, men brugt det til pastaretter med svampe og ‘fløde’ (aka sojafløde), og det var super lækkert. 🙂

  Svar
 8. Louise says:

  Jeg så en test af airwrap hos CuteGirlsHairstyles på youtube. Den er IKKE pengene værd og den suger IKKE håret på røret som vist i reklamen. Men den holder det dog fast, når man har snoet det om. Men den er altså ikke pengene værd. Du kan selv søge på kanalen. Videoen kom op i sidste uge ☺️

  Svar
   • Louise says:

    Jeg skulle til at skrive en modificeret kommentar, for jeg har lige set en anden video og man skal altså bruge den i fugtigt hår! Så skulle det virke. Synes dog stadig det er uforholdsmæssigt mange penge for et hårgadget 😀 Men forstår din fascination – du kan jo bare se at jeg selv endte med at se flere tutorials 😉

    Svar
 9. Mie says:

  Jeg har købt dyson airwrap for en måned siden og det er den bedste investering jeg længe har gjort! Det kræver lidt øvelse at få helt styr på at bruge den, efter første gang tænkte jeg “det blev sgu lidt politiker agtigt krøl”. Specielt pandehåret skulle jeg lige lære at sætte med den. Men man lærer hurtigt tricksne, og nu kan jeg seriøst ikke leve uden. Jeg glæder mig til at bruge den hver gang. Den giver mega meget fylde, fordi håret bliver tørret samtidigt med det bliver krøllet og jeg behøver kun at bruge medium varme og krøllerne holder vitterligt indtil næste hårvask. Det samme gør volumen, og håret bliver mega blødt af den.
  Jeg har købt den for at prøve at skrue ned for varmen på mit hår, så det ikke bliver så skadet, men det må der gå nogle måneder før jeg kan sige om det så rent faktisk også bliver mindre skadet med det. 3.500kr er vanvittigt dyrt – men jeg ville betale det igen! Herudover må jeg lige sige at børsten med de lyserøde dutter også er pissegod! Den er jeg faktisk lige så glad for som jeg er for krøllefunktionen. Jeg kunne fortsætte i evigheder. Og jeg har samme type hår som dig, og nogenlunde samme længde. Så prøv den, prøv den, prøv den!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *