I øvrigt

 

 • Bliver jeg pt ringet op af udenlandske numre og suspekte 9 cifrede numre flere gange dagligt, og jeg er ved at blive sindssyg af det. #scam 
 • Har jeg set Bye Bye baby! Altså det program jeg var i Las Vegas og optage med Sisse Sejr og Mette Marie. I kan se det om en lille måned.
 • Havnede Uma på skadestuen i søndags med en flænge i hagen efter et sammenstød med vores køkkenbord. Det blev klaret med en klat lim, et plaster og pandekager til aftensmad.
 • Fik vi aldrig gjort alvor af det der græskarpynt, jeg måske lidt var kommer til at love børnene.
 • Gik vi til gengæld all in på slik til Halloween i går, da vi havde fået indtrykket af, at det var ret stort at Trick or treat’e heroppe. Havde bare ikke lige fået memoet om, at der kun bankes på i huse med Græskarlanterner udenfor.
 • Ville jeg ønske, jeg havde købet noget bedre slik, for nu skal vi jo selv spise det.
 • Er min bror flyttet til USA efter at have boet i Island i et år, og jeg kan næsten ikke holde det ud, samtidig med at jeg selvfølgelig synes, at han skal fyre den af og gøre, hvad der gør ham glad. Ville bare ønske det var herhjemme. Lige ved siden af mig helst. Og få mig ikke startet om min søster, der bor i Jylland, og til foråret skal til Jordan. Stoooop!
 • Er jeg kæmpe fan af Love Island DK. Selvfølgelig! Og brugte tirsdag eftermiddag på at anmelde det til podcasten Fjernsyn for mig (som jeg tidligere har anmeldt både Love Island UK, landmand søger kærlighed og Gift ved første blik i). Afsnittet er ude i dag.
 • Udkommer Canas anden bog i dag, og jeg er skide stolt og spændt! Den hedder ‘40 uger inden ‘ og I skal købe den til alle jeres gravide veninder!
 • Har jeg besluttet, at jeg ikke kan nøjes med at få piercet mine sammenvoksede ørehuller (?!) igen, jeg skal simpelthen have to i hver øreflip. Og sådan bliver det.
 • Overvejer jeg også nogle flere tatoveringer. Jeg er en rigtig vild dame for tiden, jo jo.
 • Er Kinder Happy hippos åbenbart blevet fast sortiment i Danmark, men der skal ikke forhindre mig i at købe en pakke, hver gang jeg støder på dem.

8 replies
 1. Pia Trans says:

  Jeg har lidt en fest med de der opringninger. Jeg tænker, at så længe du taler med mig, scammer de ikke en eller anden stakkel, så jeg holder på dem, så længe jeg kan. “Lige et øjeblik” – og så ligger telefonen lige så fint og venter…

  Svar
 2. Sara says:

  Som nyslået fan af Love Island er din medvirken i Fjernsyn for mig dagens bedste nyhed! Elsker når du skriver om tv-programmer, så håber der kommer mere om det. God torsdag 🙂

  Svar
 3. Tine says:

  Jeg gav telefonen til min søn på 2 år sidst de ringede. Så blev den sat på højtaler, og så nød jeg ellers grinende showet med min søn der stolt spankulerede rundt og snakkede HØJlydt, og en mand der mere og mere desperat ville snakke med “your mama”.
  Derefter blev nummeret blokeret.

  Svar
 4. Julie says:

  EEEJ de der “chokolade” øjne, ting i plastik (man kunne spise!) og lakridspiber havde vi også. Gode tips til det med de opringninger. De ringer også her konstant!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *