Helt klar til jul!

Igennem de sidste ti år har jeg haft et noget turbulent og ret skiftende forhold til jul. Hvis du har fulgt med fra bloggens start, ved du, at jeg nogle år SLET ikke har kunne rumme juleriet og nærmest har set det som et personligt angreb, at julen overhovedet fandtes – Særligt i de år jeg skulle holde juleaften uden Otto, som jeg aldrig lærte at finde ro i – Kæmpe shout out til alle deleforældre, der kender til den følelse. Og så sagde det mig bare meget lidt. Jul. Men der har også været år, hvor jeg har været helt på. Min juleglæde er klart steget i takt med at børnene er blevet større, og i år er ingen undtagelse. Jeg freaking elsker det og kan slet ikke vente til december, som heldigvis kun er få timer væk… Vi giver den gas fra i morgen, hvor vi lægger hårdt ud med en bagedag, efterfulgt af juletræsfest i Hornbæk hallen, inden vi sender Michael til juefrokost og slutter dagen af med risengrød og flere julekager, og så får den ellers bare fuld julespade helt frem til og med d. 24.

Jeg er klar!

Læs nogle af mine tidligere juleindlæg her, hvis du har lyst.

2009: 23. december

2010: Om jul. Og savn.

2011: Fucking december

2012: Omvendt julehader

2013: Ugestatus og et gensyn med Preben

2014: I øvrigt – En julespecial

2015: Julemæt

2016: Julemagi, omrokering, snot og klejner

2017: Juleferiefølelsen

 

 

5 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Snot og Klejner i samme sætning, kombineret med tanken om den velkendte gullige glasur på netop de norske af slagsen, gav lige akut gag-refleksen arbejde, haha😳.

  Håber I får den bedste jul.

  Svar
 2. Pia Trans says:

  Mit barnevidunderbarn er delebarn, så jeg ser smerten på nærmeste hold – og den er nærmest lammende. Ikke mindst i julen…. Dejligt at I er ude på den anden side! God jul til jer 🙂

  Svar
 3. Linn says:

  Hvor var det sjovt at læse alle dine linkede juleindlæg, hvordan livet kan forandre sig fra et år til et andet ❤️

  Svar
 4. Camilla says:

  Nu har jeg brugt de sidste par måneder (efter jeg opdagede dig via mm) på at læse din blog fra ende til anden (pinligt at indrømme)! Og du er mindst lige så skøn, sjov og interessant at følge med i nu som for halvanden månede siden (ja pinligt igen)! Jeg sætter vildt meget pris på dine “throwbacks”, da det virkeligt sætter alt i perspektiv, det får mig sgu lige til at tænke lidt ekstra over at selvom nogle perioder er lort (jeg har mistet en lillebror til selvmord, den anden lillebror fik kræft, og så mistede jeg et barn i maven – altsammen i 2018 – i know nederen år) så er der er altså lys i den anden ende (jeg har lige fået drømmejobbet og lillebror er kræftfri). De gode nyheder kan under ingen omstændigheder (endnu) opveje de dårlige tider, men du giver mig på en eller anden måde forhåbninger for at alting på vende på et tidspunkt, og de gode tider overskygger de dårlige.
  Det blev sgu en lang smørre – alt i alt, tak fordi vi må følge med. Du er intet andet end yndlingsblogger nr. 1!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Wauw, Camilla, tusind tusind tak for din kommentar. Den går lige i maven og hjertet. Hvor er det uretfærdigt at du har skulle alt det igennem, puha.
   Håber på lysere tider for dig, virkelig ❤️ Tak igen!

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *