Anbefalinger

Det er (endnu engang) længe siden, jeg har lavet et indlæg som det her, hvilket er en skam, for jeg har faktisk mange gode anbefalinger i ærmet. Nogle af dem kommer her… Der er både lidt til ørerne, til den søde tand, til julemåneden plus alt det løse.
I kan se tidligere anbefalinger HER.

 • Podcasten ‘Vild med svans’. Jeg er SÅ forelsket i denne her skønne skønne podcast og i mændene bag, og i deres venskab, og jeg kan anbefale alle at lytte med uanset alder, køn og seksualitet. Den er simpelthen så behagelig, omfavnende, aktuel, relaterbar, sjov, alvorlig og bare virkelig virkelig god. Jeg har både grint og grædt og haft lyst til at tale med, hvilket alt sammen for mig er indbegrebet af en god podcast. Kæmpe like, eller nej, kæmpe Euphubidou!
 • The Mallows marshmellows… FUUUUUck nu af og prøv at hør her! Jeg er egentlig slet ikke den store skumspiser (!) og åbnede kun den æske chokoladeovertrukne kokosskumfiduser jeg havde liggende (fra en goodiebag jeg havde fået tilsendt fra en kunde), i mangel på andet en sen aften i sidste uge… Og jeg har ikke set mig tilbage siden. De smager SÅ hjernedødt godt! Jeg synes, du skal prøve dem, men det er på eget ansvar….
 • Nattøj! Ja, jeg ved godt det er en lidt mærkelig anbefaling. MEN jeg har i løbet af de sidste par år opdaget hvor optur nattøj og homewear i det hele taget er. Særligt når man har børn, der vågner i løbet af natten, så man skal ud af sengen flere gange hver nat. Jeg sover bedre og har faktisk også nemmere ved at stå op, når jeg har et lækkert natsæt på. Jeg har for nyligt modtaget det stribede på billedet øverst fra Underprotection og har også både nogle fine sæt fra H&M, asos og Calvin Klein. Hvis der er stemning for det, tænker jeg at et nattøjs-indlæg er på sin plads snarest.
 • Confettis julekalender. Håbløs selvreklame lige her. Mine kollegaveninder fra Confetti og jeg er gået sammen om en mega fed julekalender til jer i december måned, så i hele december kan du skiftevis vinde lækre gavekort og gaver eller få eksklusive rabatkoder hos os. Vi starter i morgen, hvor Mette Marie har første låge … Som vist nok, hvis jeg ikke husker forkert, er af den spiselige slags.
 • Hayu. Jeg tror muligvis at jeg har anbefalet Hayu.com tidligere. Men det skader ikke med en gentagelse. På Hayu kan du streame amerikansk reality tv i stride strømme. Jeg er personligt helt skudt i The Real Housewives (især Beverly Hills!) …
6 replies
 1. Dorthe says:

  Det er virkelig pudsigt med den der nattøjs-anbefaling. Jeg har netop i den forgangne uge Googlet efter nattøj til årets ønskeseddel, da jeg lige præcis var træt af at stresse i noget tøj når ungerne vågner alt for tidligt på weekendmorgener eller skide-fryse når man skal op til dem i løbet af natten 😆 Så helt sikkert en stemme på nattøjs-indlæg her fra 👏🏼👏🏼👏🏼

  Svar
 2. Kristina says:

  Hehe er det med nattøj måske en aldersting? Eller mor til småbørn ting? Har for første gang i mit liv sat nattøj på ønskelisten, er 32 år og mor til en på 6 mdr. og en på 2 år 😃
  Genialt det med man allerede er iklædt tøj når man vågner, det havde jeg ikke tænkt på, nu ønsker jeg mig det bare endnu mere 😊 Så jatak til nattøjs tip 👍

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *