Weekendklar

Det er fredag og derfor weekend om få timer. Om det er dét der er skyld i mit virkelig gode humør, om det er al kærligheden fra i går (kæmpe TAK for det i øvrigt) ved jeg ikke. Jeg ved bare, at jeg for et par dage siden, var i et helt skrækkeligt humør, og faktisk skrev et indlæg om hvor skidesur og ked af det jeg var, som jeg dog ikke udgav fordi jeg blev helt træt af mig selv på forhånd – Måske det ender som et skuffeskriv en dag.

I dag er der ikke en finger at sætte på noget og jeg labber det i mig.Til trods for en lidt skæv start på dagen, fordi vi sov for længe, fordi nogen kom til at slukke for vækkeuret, fremfor at ramme snooze. Det var mig, der var nogen, og selvom det betyder, at alle var nogenlunde udhvilede i nat, var det bare en halvskæv start, der matchede regnvejret og gjorde at de yngste i huset især ikke var helt så medgørlige som man kunne have ønsket. Det gik, og alle kom af sted. Jeg mødte selv ind halvanden time senere end planlagt. Heldigvis er jeg min egen chef, så alt er tilgivet. Nu er jeg nået frem til kontoret i det føromtalte strålende fredagshumør og med virkelig godt hår, der takket være en paraply, stadigvæk holder ved trods regn og blæst.

Weekenden byder på helt almindelig familiehygge, et biografbesøg, husrenovering, gæster og så noget jeg har glædet mig til virkelig længe, nemlig koncert med Bikstok sammen med nogle af de sødeste damer jeg kender, hvilket altid er et hit. Det er ingen hemmelighed at hverdage og weekender godt kan flyde lidt sammen når de voksne i husstanden er selvstændige, men jeg synes at vi har fundet en ok balance, der godt nok betyder at der er en del aftenarbejde og kreative løsninger, men weekend og ferier begynder at føles som netop det, nemlig fri.
I dag skal jeg ordne nogle presserende papirsager, have ryddet ud og op i min computer, så den forhåbentlig bliver god som ny og ikke skal genstartes i et væk hver eneste dag, og så holder jeg fri fra klokken 16, med børn, pizza, fredagsslik og tegnefilm.
Life is good. Også i dag.

GOD fredag til jer!

18 replies
 1. Stine says:

  Meget fedt at det er onsdag formiddag og seneste udgivet indlæg fra fuldtidsbloggeren er 5 dage gammelt. Hvis du lader det stå to dage mere, så passer det med at vi kan sige “god fredag” til hinanden igen…. Er en bloggers primære job ikke at blogge? Hvorfor bliver der så så sjældent blogget….

  Svar
  • Anna says:

   Hahaha jeg tænkte det samme – det er blevet nemt at være blogger, man behøver slet ikke at blogge😊 Måske Confetti-klubben med undtagelse af Mette Marie, der stadig blogger stort set dagligt, burde skrive “hjemmegående husmor” eller “professionel event-gænger” i stedet for “fuldtidsblogger” på cv’et (jeg ved dog ikke, om Sneglen rent faktisk skriver “fuldtidsblogger på cv’et”).

   Jeg troede faktisk, at det at skrive blogindlæg var Sneglcilles arbejde.

   Svar
   • Sigrid says:

    Sneglcille er influencer, så hun laver vel også andre ting end at blogge. Desuden er hun selvstændig. Og ved I hvad, det betyder? Det betyder, at hun bestemmer SELV! 🙂
    Jeg følger med her, fordi mange af Sneglcilles indlæg har rykket noget i mig, og sådan nogle indlæg er der da ikke nogen mennesker, der kan skrive hver dag – og mange mennesker kan slet ikke skrive sådan nogle indlæg! Selvfølgelig er det også hyggeligt med alle de lidt “lettere” indlæg, men det er da absolut ikke os som læsere, der skal bestemme, hvad og hvor meget Sneglcille skal skrive. Hun bestemmer, hvad hun skriver, vi bestemmer, hvad vi læser – det er faktisk ret simpelt.

    Jeg håber du er ok, Cecilie <3

    Svar
 2. Emma says:

  Undskyld mit sprog, men hvad helvede foregår der i folks hoveder, når de poster “undrende” spørgsmål. De to kommentarer er på ingen måde nysgerrigt spørgende, men snarere uvidende fordømmende. Hvis man undrer sig og eventuelt empatisk bekymrer sig (hvilket tydeligvis ikke er tilfældet for de to damer), så kan man jo spørge med forhåbning om, at alt er okay. Men at mene at en “fuldtidsblogger”’s primære arbejde er at blogge er både en naiv forestilling om selvstændige og krævende på et bizart niveau. Hvis man som læser havde betalt et beløb forud og ikke fik et antal artikler, så kunne man da fremføre synspunktet, de to gør, men ellers synes jeg, det er vildt, at der overhovedet skal bruges tankevirksomhed på dem. Folk skal opføre sig ordentligt.

  Svar
 3. Sarah says:

  Men Sneglcille har en kanal hvor hun “underholder” sine følger med tekster om alt mellem himmel og jord. Og fordi der er så mange mennesker som læser med, så åbner det nogle døre i form af samarbejde, sponsoreringer, rejser mv. Men når presse-events og venindemiddagene tager over og bloggen bliver syltet i fem dag, hvordan kan man så kalde sig blogger? Er man så ikke noget andet end det??? For det kræver vel at man blogger.. Os læsere er jo grunden til at Sneglcille får samarbejder mv, fordi vi læser det hun skriver og køber den concealer hun reklamere for og klikker ind på de sider som hun linker til. Jeg har svært ved at se berettigelsen som blogger, når man ikke blogger.

  Svar
  • Emma says:

   Sarah, jeg tror ikke, du overhovedet begriber, hvor flabet din kommentar er. Jeg kunne blive i tvivl om, hvorvidt du aner, at Cecilie er et levende menneske, der rent faktisk læser din kommentar, der er skrevet mere om hende end til hende. Tænk sig, jeg anede ikke, man skulle underholde, med dine ord, med en bestemt regelmæssig frekvens, før man får den ære du og lignende kommentatorer åbenbart mener, der ligger i at kalde sig blogger. Jøsses. Har man en blog, er man blogger. Det er da bekymrende, hvor tungt du og andre tager det, hvilken præcis jobtitel, Cecilie bør have.

   Svar
  • Sneglcille says:

   Sarah/Stine, selvom jeg er smigret over trangen til at involvere jer, og så fra samme ip-adresse (jeg kan også se, at ‘Anna’ sjovt nok arbejder samme sted som dig/jer. What are The odds?! 😜) skylder jeg hverken dig eller andre en forklaring på mit fravær, eller min tid. Livet går op og ned, og min energi og opmærksomhed har været krævet et andet sted. Jeg bilder mig ind, at en af mine styrker som blogger netop er, at jeg skriver, når det giver mening for mig. Om det så er om concealer, tungsind, hverdag eller events, kommer det altid af lyst, og det kan forhåbentlig mærkes. I hvert fald er mine læsertal upåvirkede af mit sylteri, så noget rigtigt gør jeg da. Om du kalder mig blogger, Influencer, husmor eller noget fjerde, går jeg ikke så højt op i, men det gør du åbenbart, så vælg gerne en. Jeg håber du laver noget, der gør dig glad. Det gør jeg, blandt andet fordi jeg kan prioritere, at holde mig fra tasterne, når noget andet fylder. Jeg har ikke mere at tilføje.
   God dag

   Svar
 4. Pernille says:

  Det var da nogle underlige mavesure kommentarer! Alle, der blogger, er mennesker. De har et luv. De bygger om og maler, har syge børn, syge forældre, sidder fast i forsinkede tog, hjælper børnene med lektier og har en hverdag, der skal hænge sammen. Og hvad så, hvis bloggen lander længst ned i prioriteringslisten et par dage? Life happens, I ved. Jeg hepper på Cecilie og regner med at hun er tilbage, når hun synes det er rimeligt.
  Godt brølt, Cecilie – jeg forundres til stadighed over hvad folk skriver på nettet…

  Svar
 5. Sarah says:

  Og alle der har et almindelig arbejde er mennesker. Men derfor skal vi jo stadig producere noget hver dag. Ellers bliver vi fyret. Sådan er livet som blogger tilsyneladende ikke. Blogmediet er begyndt at blive kedeligt fordi det er blevet for nemt at tjene penge og bloggerne behøver ikke gøre sig umage mere.

  Svar
  • Katrine says:

   Kære Sarah. Du lyder til at være et sted i dit eget arbejdsliv, der ikke er særlig rart. Det kan give ret meget præstationsangst at læse med på denne virkeligt gode blog, men prøv det dog af selv. Du har tydeligvis energi til at være ved tasterne ofte, og det lader til at du synes det er nemt at være blogger, så hvorfor ikke springe ud i det? 💪 Hvis du giver os et link, vil jeg da gerne prøve at læse med – du har i hvert fald meget viden og meninger om feltet. Det kan kun blive godt👏

   Svar
 6. Sarah says:

  God pointe. Jeg har desværre bare ikke så meget interessant at berette om, så jeg tror at der er nogen der vil læse med. Og så ligger mine kompetencer et helt andet sted end i formidling. Men selv om jeg ikke har en blog og ingen intentioner har om at få det nogensinde, så tænker jeg at det er OK at jeg undres over den forsvindende lille mængde arbejde der bliver lagt som blogger, til at skrive blogindlæg. Som jeg godt tør antage er en bloggers primære arbejde og funktion.

  Svar
  • Anne says:

   Du undres jo ikke, Sarah. Du dømmer på en virkelig led måde. Jeg håber at du taler pænere til folk omkring dig, end hvordan du formulere dig på skrift.
   Og hvorfor bruge tre forskellige navne? Du kan måske ikke stå ved hvem du er? Og ingen vil bakke dig op, så det gør du selv?
   Om du mener at Cecilie blogger ofte nok, det må være dit problem. Du kan jo lade være med at læse med, så slipper du for at få ødelagt din dag, hvis hun ikke har udgivet et blogindlæg.
   Hvis Cecilies samarbejdspartnere er tilfredse, så gør hun jo sit job lige som hun skal.
   Og hvordan kunne du nogensinde tro, at det primære job for en blogger er at skrive indlæg? En forsvindende lille del af deres tid går med det. Alt det rundt om fylder meget mere.
   Og uanset hvad du mener, så vil jeg hellere læse gode blogindlæg end mange blogindlæg.
   Så jeg håber at Cecilie vil blive ved med at skrive, præcis som hun gør. Uanset hvor mange der mener, at de kan tillade sig at skrive som du gør.

   Svar
 7. Sarah says:

  Jeg skriver kun fra mit eget navn. Jeg arbejder i en af Danmarks største virksomheder og har firmatelefon. Så at min IP-adresse er ens med nogle som også arbejder der og som også læser denne blog, det mener jeg ikke at jeg kan gøre så meget ved. Jeg kender ikke de folk og har ikke et behov for at andre bakker mig op.

  Jeg er slet ikke enig i, at en bloggers vigtigste opgave ikke er at skrive blogindlæg. Det må da være den ene store og vigtigt opgave hun/han har. Hvis der ikke er nogen blogindlæg er der ingen læsere og så er der ingen sponsorater/aftaler/events. Men som sagt så tror jeg at det er blevet lidt for nemt at være blogger, så man må godt tage sig en slapper. Jeg ville ønske at jeg kunne gøre det samme på mit arbejde. At fordi jeg er i gang med at indrette badeværelse og indkøre min datter i dagpleje, så kan jeg uden varsel tage mig 3-4 spontane fridage. Sådan et job har jeg sgu bare ikke. Så der kan man sige at Sneglcille har kringlet den godt. Så på mange måder er hun klogere end mig. Men jeg tror bare ikke at det er holdbart i længden, fordi hendes (og andre bloggeres) læsere for ofte går forgæves og dermed falder interessen.
  Jeg kan rigtig godt lide Sneglcilles blog, men interessen/loyaliteten reduceres når bloggen ikke opdatere med en nogenlunde hyppighed.
  Hvorfor du har så travlt med at forsvare hende og fortælle mig hvor tarvelig jeg er, det kan så undre mig…

  Svar
 8. Sarah says:

  Fordi jeg rigtig godt kan lide at følge med og synes at det er interessant. Jeg synes dog at der er for langt imellem indlæggene.

  Svar
 9. Signe says:

  Jeg har altid lært devisen, hvis man ikke har noget godt at sige, så skal man bare holde sin mund! (og så kan man tænke sit, men man behøver ikke at ytre sig om det) … Måske der var nogen flere der kunne tage ved lære af det. God fredag 😉

  Svar
 10. Trine says:

  Jeg vil så gerne lade være med at blande mig, men det kan jeg bare ikke.
  Vi har absolut ingen ret til at diktere hvor ofte (og om hvad) Cecilie skal blogge. Vi får den her service helt gratis. At nogle virksomheder vælger, på trods af en svingende hyppighed i indlæg, at indgå i samarbejder med Cecilie, siger noget om kvaliteten af det produkt, de mener, hun leverer. Og hvis de er tilfredse, hvorfor skal man så brokke sig. Man kan jo undlade at følge med, hvis man synes produktet ikke er godt nok. Men ingen grund til at blive hængende for at brokke sig – man fremstår mest af alt jaloux. Influencers/bloggere får jo ikke invitationer/gaver/samarbejder, hvis de ikke leverer.
  Og hvis Cecilie evner at levere på “kort tid” (tror hun lægger væsentligt mere tid i sit arbejdsliv end vi umiddelbart forestiller os), er det da bare imponerende. Hvis hun kan skabe værdi for sine følgere og samarbejdspartnere på den halve tid, skal vi så stadig kræve at hun bruger al tiden? Er en operation der tog 8 timer bedre end en der tog 4?
  Jeg rambler løs, men jeg bliver irritabel, når folk opfører sig nedladende som i de tidligere kommentarer.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *