Næsten rask og næsten en ny frisure

Det er sgu effektivt de amerikanske ‘gå væk-influenza’ remedier jeg havde med hjem fra Las Vegas. I går havde jeg feber og ondt i alle led og muskler. I dag har jeg været på farten i små 12 timer, en anelse omtåget og rusten i halsen godt nok, men ikke noget hæmmende. Som en af jer skrev, er det nok meget godt ikke at nærlæse indholdsfortegnelsen på de der piller, men de virker eddermame.

Jeg startede dagen med en lang togtur, hvor jeg arbejdede den ene halvdel og kiggede ud af vinduet den anden. Dernæst spiste jeg morgenmad med de andre Confettier og så tog vi i samlet flok mod lufthavnen til et helt vildt fint event (vi var inviteret, og jeg har markeret mine storys derfra på instagrizzle som reklame), derefter slog nogle af os ned til et spontant glas vin i solen på Kgs. Nytorv, inden jeg tog til frisøren og fik klippet sommeren ravage ud af mit hår. Jeg spurgte inden, igen på Instagram, om jeg skulle gå med pandehår igen, med blandet resultat, men jeg endte i en forsigtig pandehårsfrisure, en der både kan pjuskes op og krølles, men også kan sidde mere pænt og glat. Det skal som altid lige falde på plads, men jeg er allerede nu virkelig glad for det. Billedet er en selfie i DSB-lys, så vent lige med at bedøm det for meget.

Nu sidder jeg i grisen på vej hjem til mine (forhåbentlig) sovende børn – og min lækre mand, der til gengæld ikke er blevet klippet virkelig længe og derfor for tiden sporter en man bun, noget jeg aldrig tidligere har været til. Men det er jeg nu! Pænt!!

22 replies
 1. Anna says:

  Stemte egentlig for ingen pandehår, men…. Hold op, det er virkelig pænt!!! Selv i DSB-lys. Rigtig god aften til dig <3

  Svar
 2. Lika says:

  Du er altid så virkelig fin, Cecilie. Og det klæder dig med det nye pandehår. Får du egentlig klippet resten af håret i etager? Det ligner at det er klippet lidt op i længderne, men ved ikke om det bare er på billederne, det ligner?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg ved ikke helt hvad hun gør. Hun klipper lidt ind i det, men tror ikke det er etager. Må spørge næste gang. Og tak!

   Svar
 3. Trine says:

  Du er som altid mega lækker!
  Og så vil jeg i øvrigt lige sige, at du er SÅ nice, når du deltager i “Fjernsyn for mig” – håber du skal være med mange flere gange!

  Svar
 4. Charlotte says:

  Så fint dit hår er blevet!
  Kan du ikke skrive lidt om hvad det er for nogle gå-væk influenza produkter du har haft med hjem fra USA?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *