Lang weekend, et tak og en syg mandag

Weekenden har føltes lang. Heldigvis på den gode måde. Vi har været til fødselsdag hos børnenes fætter, der fyldte 11 og derudover bare været os, alle seks. Vi har set alle Toy Story filmene, bagt rosinboller, ryddet op, vasket sengetøj, slappet af – Helt almindelige weekendting, som efter en hidsig tid med mange planer og ærinder, var virkelig tiltrængt.
I øvrigt er jeg fuldstændig rundt på gulvet, igen: På den gode måde, efter jeres kommentarer til det her indlæg. Jeg måtte græde en lille smule af lettelse over hvor dejligt det var, at blive mødt med så meget forståelse og kærlighed, og at I lod til at have forstået præcis, hvad jeg mente med det indlæg og at det ikke var hverken et råb om hjælp eller en udtryk for noget alvorligt. Det sker desværre ind imellem at det skrevne bliver misforstået, eller kan virke mere voldsomt og altoverskyggende end det egentlig er, og så har vi også oplevet en håndfuld gange at udefrakommende vil os det dårligt, Michael og jeg, hvilket et indlæg som det jeg skrev i torsdags nemt kunne have rippet op i og været en invitation til at kradse videre. Men der har ikke været andet end kærlighed og forståelse, og det er jeg simpelthen så taknemmelig for. Jeg har lidt tendens til at håbe på det bedste, men forvente det værste, hvilket både kan være en fordel, men også kan spænde ben for en masse, og lige her, var det slet ikke nødvendigt at være nervøs for noget som helst, for I er så optur, jer der følger med, og tak for det.

Nu er det mandag og jeg er lige landet i min sofa, hvor jeg arbejder fra i dag. Jeg er blevet smittet med en tarvelig vuggestue-/børnehave-/efterårs-virus, så jeg tager den på langs i dag. Pigerne, Uma og Loulou, har i en uges tid været en anelse snottede, hvilket vist bare hører til årstiden og institutionslivet. I går begyndte jeg at føle mig småsløj. Tung i hovedet, kuldskær, krads i halsen, snot, I kender det sikkert. Og i morges var min stemme så godt som væk og jeg havde propper i ørerne.
Gudskelov for alle de præparater mod forkølelse og influenza jeg havde med hjem i kufferten fra USA, og for en mødefri mandag ikke mindst. Jeg har afleveret børnene, skruet op for varmen og sat hjemmekontoret op i sofaen, med dyner, juice, rosinboller, amerikaner-drugs og kaffe, og her vil jeg blive liggende indtil børnene skal hentes igen om fem timer.

Self-employment holder virkelig i dag. God mandag derude!

4 replies
 1. Lisa says:

  Du fortjener det! Du er så ærlig, så kommentarerne bliver lige så ærlige (på den gode måde!)
  God bedring.
  Kh

  Svar
 2. Karina Simonsen says:

  Rigtig god bedring. Jeg var selv tung i hovedet og forkølet i weekenden. I dag har jeg været på arbejde, men stemmet er næsten væk. Meget upraktisk! 🙂 Lad os snart alle være friske og med stemmer! 🙂

  Svar
 3. Janne says:

  Lige helt off topic: Voksen abc live d. 27. oktober? Det ønsker jeg mig i tidlig julegave – jeg skal nok selv købe billetterne 🙂 Er det et ønske, der er for sent ude?

  Svar
 4. Lis says:

  Yeees, Dayquil/Nyquil holder!! Det har jeg også altid med hjem fra USA. Jeg vil ikke vide hvad der er i, men det virker fantastisk 😅

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *