I øvrigt

 • forsøgte jeg i et øjeblik at sætte en tom kaffekop i min oplader i går morges
 • sov jeg ni timer i nat. Sammenhængende! Hvilket (jvf. Første punkt) var tiltrængt.
 • Er min sukkerafhængighed værre end nogensinde og jeg overvejer en seriøs detox. Overvejer.
 • Blev vi hængt ud i en lokal gruppe på facebook i sidste uge. Eller vores bus gjorde. Velkommen til provinsen!
 • Har jeg besluttet at give madplaner et skud. Igen. Fra næste uge. Om jeg fatter, at aftensmaden kan komme bag på os hver dag?!
 • Var et døgn uden børn helt genialt, men ærlig talt havde et ekstra døgn ikke været det værste… #MereVilHaveMere
 • Har vi lært, at når vi næste gang får et børnefrit døgn, skal sørge for at gøre rent og vaske tøj og alt sådan noget inden vi tager afsted. Det tog lidt af det nyopladede overskud at komme hjem til vasketøj og støv i hjørnerne.
 • Skylder jeg jer et concealer-indlæg. Det er på trapperne. Det samme er et indlæg med kjoler, mange kjoler, og en ny hårkrølle-tutorial, som I har efterspurgt. Jeg lytter (og elsker) når I efterspørger noget konkret <3
 • Har jeg fire julefrokoster i kalenderen allerede! Hvilket som selvstændig er lidt af en sejr. Det betyder muligvis et comeback til Preben.
 • Fylder bloggen 9 år om en lille uges tid, og jeg overvejer at finde på noget sjovt til jer i den anledning.
 • Er kjolen fra i går fra H&M og der er et reklamelink til den lige her.

 

8 replies
 1. Karoline says:

  Bare rolig – du er højst sandsynligt ikke sukkerafhængig 😉Morten Elsøe har adskillige gange forsøgt at gøre op med dét udtryk – bl.a. på Vanecoach’s facebookside:

  https://www.facebook.com/vanecoach/posts/442262422807306:0?__tn__=K-R

  Han afslutter opslaget med: “…”sukkerafhængighed” skal derfor ikke behandles som en stofafhængighed, men som en adfærdsafhængighed. Som en vane der skal brydes, ikke et drug der skal udrenses.”

  Svar
 2. Isabella says:

  Det er vel fair nok, at folk ikke har lyst til at se på den bus i det vejkryds? Men at hænge jer ud på FB er lige i overkanten 🙈

  Svar
 3. Johanne says:

  Jeg læste med i gruppen ang. jeres fine, fine bus og jeg synes det er synd, hvis du sidder tilbage med følelsen af, at I blev hængt ud. Der var én enkelt, måske to der kaldte den grim og klagede over placeringen. Til gengæld var der rigtig meget opbakning til jer fra langt flere, som skrev, at de synes den er smuk og sjov og som anfægtede trådstarters smålighed og dårlige stil. Med andre briller kunne du have skrevet som punkt i dit indlæg, at I havde mødt en masse online-loooove fra den lokale gruppe. Opslaget i gruppen er i øvrigt slettet igen, så trådstarter fortrød nok efter der ikke kom opbakning. Jeg skriver det her fordi jeg ikke synes det er helt fair af dig, at stille det op som du gør, især med det lidt nedladende “velkommen til provinsen” til sidst. Jeg læste det ihverfald på en helt anden måde og tænkte, at I var heldige med alle dem der stod op for jer.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Helt rigtigt, der var rigtig meget opbakning og det er vi vildt glade for, men det ændrer ikke på, at det startede med en decideret udhængning, hvor der lå et billede af vores bus med nogle meget grimme ord og ikke en eller to, men en hel del ikke så pæne kommentarer omkring den og faktisk også om os personligt, hvorfor opslaget blev taget ned af en administrator. Det med provinsen er ikke ment nedladende overhovedet, tværtimod er det ment i kærlig sjov, for det er da virkelig noget af en kliché-bekræftelse, at sådan noget som en turkis bus på en parkeringsplads kan få folk til tasterne.
   – Jeg kunne helt klart godt have formuleret det anderledes, det er jeg enig i, eller i virkeligheden skulle jeg nok bare havde ladet det ligge.
   God dag.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *