Efterårskjoler #1

Indeholder reklamelinks (markeret med *)

I har efterspurgt flere shoppingindlæg fra min hånd, hvilket jeg meget gerne vil give jer, og så snart jeg får købt en ny computer (så jeg kan lave kollager uden at skulle genstarte computeren fem gang undervejs) går der ikke så lang tid imellem dem længere. I dag handler det om efterårskjoler. Kjoler der er perfekte over jeans, til strømpebukser, støvler, sneaks og strik. I den anledning har jeg arrangeret at I kan få 15% procent hos Gina Tricot, hvor et par af kjolerne herunder er fra. Koden hedder ‘Sneglcille’ og gælder alle kjoler HER* (på nær dem i Icona Pop kollektionen desværre) fra i dag til og med lørdag.

1.Denne kropsnære jerseykjole med knapper på begge ærmer er simpel, men helt perfekt til grove strømpebukser og ankelstøvler. Simpelt, men pænt! 249,- HER* (fra i dag, til og med lørdag får du 15% med koden ’sneglcille’)

2.Jeg elsker farven på denne. Og snittet er sådan et, der klæder de fleste. Jeg kan se den til både sneakers, støvler og høje sko. 500,- HER*

3.Denne har jeg netop bestilt hjem og jeg glæder mig til at bruge den med en skjorte under, eller en sort t-shirt eller en tynd højhalset strik. Mulighederne er mange, jeg synes bare, den er skideflot og sej. 399,- HER*

4.SÅ smuk maxikjole! Jeg vil style den med en tynd højhalset trøje under, og bruge den til både sneaks og støvler. 795,- hos & Other stories HER*

5.Selvom jeg får en smule tigerdyr-vibes af denne, er jeg ret pjattet med den. Jeg vil nok bruge den med strømpebukser og støvler med lidt hæl. 399,- HER* (fra i dag, til og med lørdag får du 15% med koden ’sneglcille’)

6.Sej blomstret sag fra Weekday, der er nem at bruge. Pæn over jeans og måske med en hæl til. 400,- HER*

7.Smuk grøn kjole, som både går an til en julefrokost, men som jeg klart ville bruge til hverdag også. Jeg kan ret godt lide kombinationen af skinnende materialer og strik, hvorfor jeg ville bruge denne med en oversized strik over. 299,- HER* (fra i dag, til og med lørdag får du 15% med koden ’sneglcille’) 

 

1 svar
  1. Erika says:

    Har du egentlig nogle baselayertrøjer, du kan anbefale? Du nævner selv “med en tynd højhalset” nedenunder. Gider/Kan du lave et indlæg med tøj som man kan have under alt muligt? Både turle- og crewneck hvis muligt 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *