Efterårsferiedrømme

I næste uge er det efterårsferie og vi skal bruge den på at være hjemme. Jeg skal arbejde en lille smule og Michael har vist også en enkelt skydedag eller to, og så skal vi fejre fødselsdag for Leo (Min bonussøn, til de nye) og derudover bare gå ture, se film, spille og læse. Lækkert! Meeeen jeg indrømmer gerne, at jeg mere end et par gange har luret på flybilletter, afbudsrejser, hoteller og air bnb’s i nogle lidt lunere områder end her i downtown 3100. Jeg har simpelthen fået smag for varme. Først med den vidunderlige sommer vi fik, og så den ene lillebitte uge i Las Vegas, der bød på små 40 grader. Manner, I love it. Jeg kan også godt lide efterår, men er bare slet ikke klar til at give slip på varmen endnu.
40 grader vil mine børn ikke elske, men et par og 20 og en pool ville altså ikke være det værste, jeg kan komme i tanke om, og det er faktisk muligt at finde afbudsrejser, der er nogenlunde til at betale… Men. Nej.
Det bliver helt sikkert ved drømmen, for udover at feriere den, har vi også et tag der skal gøres færdigt, noget træværk, der skal behandles og et anneks, der skal tømmes, og det bliver vi nødt til at prioritere både tidsmæssigt og økonomisk.

Gode ideer til aktiviteter til 1 årige og 3 årige piger og store drenge på 8 og 9 år modtages gerne, både hjemmeaktiviteter og skægge ting i Nordsjælland i uge 42.
Så drømmer jeg videre om sol og ørkenvandring…

 

 

Neo Noir kjole til 700,- HER*  (jeg har den i Small)

17 replies
 1. S says:

  Hvis i har bil til rådighed så kan jeg virkelig anbefale naturlegepladsen ved Skovskolen i Nødebo. Den ligger om bagved skolen og man skal et lille stykke op i skoven. Men der er både gangbro op i træerne og en masse meget forskellige natur legeplads ting.
  God ferie – vi skal i sommerhus. I dit hood. Så måske ses vi ved stranden 😉 kh S.

  Svar
 2. Marie says:

  Synes Louisianas børnehus er ret genialt for alle aldre.
  Experimentarium er også fedt – de store kan vel nærmest gå rundt selv og der er åbnet miniverset for de små.

  Svar
 3. Maria says:

  Så er det jo heldigt, at de melder op mod 20 grader i store dele af landet i weekenden – så får du da lidt sommer 😉

  Svar
 4. Louise says:

  En tur på biblo på Kulturværftet i Helsingør. Der er både sjovt for store og små og der kan man hurtig få et par timer til at gå.
  Naturlegepladsen ved golfbanen også Helsingør
  Naturcenter Nyruphus, natur og udstoppet dyr og deres cafe kan også anbefales.
  Søfartsmuseet har lige åbent “drømmeskibet” det kan anbefales.
  Mener at have læst at bycentret har besøg af krokodille zoo hver dag i efterårsferie og så er der også et lille indendørs gratis legeland.
  En tur med færgen til Sverige (de har et tilbud med familiebillet til ca 150kr for 2v og 3 børn) og når i så er i Helsingborg er der en god legeplads i biblioteksparken. Og så er der billig lös godis. Tropikariet i Helsingborg kan også anbefales.

  Bor selv i området 😊

  Svar
 5. Natassia says:

  Teknisk museum lidt uden for Helsingør – gamle biler, flyvemaskiner, brandbiler osv. Og man må prøve det hele! Mener det koster 20kr 👍🏼

  Øresundsakvariet i Helsingør – småt, men hyggeligt.

  Naturlegepladsen i Tisvildeleje – ligger ved den store parkeringsplads ved stranden. Stor og virkelig flot legeplads inde i skoven, lavet i træ.

  Svar
 6. Hanne says:

  Hejsa
  Vi skal på Frøsnapperfestival på Frilandsmuseet, og se Ole Lund Kirkegaards Otto er et næsehorn. Tror det bliver rigtig godt! Det er et super fint sted for både store og små. 🙂

  Svar
 7. Julie says:

  Frilandsmuseet bliver omdannet til Orla frøsnapper-land! Hvis jeg ikke skulle til 25+ grader (undskyld!!!), var jeg taget derhen 🙂

  Svar
 8. Tabita Skov says:

  Der er en måne-udstilling på Louisiana pt, som skulle være spændende for børn også. Man kan bla. prøve sådan nogle briller, hvor det føles som om man går på månen. Men der er nok en del kø i efterårsferien.
  Frilandsmuseet er også fedt for alle aldre. Som nævnt er der en fed naturlegeplads ved Tisvildeleje, og det er der også ved Liseleje strand. Kronborg har også mange sjove aktiviteter.

  Svar
 9. Anne says:

  Flynderupgård uden for Espergærde plejer at holde ‘kartoffelferie’ som de kaldte det i gamle dage, hvor man kan komme ud og lave en masse hyggelige aktiviteter. Det er meget familievenligt.
  Noget lidt mindre familievenligt, men stadig et besøg værd, er jazzcafé og restaurant Divino ved Espergærde Havn. Super hyggeligt sted med lækre italienske vibes (og tjenere). Både godt til en kop kaffe og til et glas vin.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *