Shopping: STRIK

INDEHOLDER REKLAMELINKS (Markeret med *)

Jeg er en sommerpige. Ingen tvivl om det. MEN jeg elsker efterårsmode.Det er faktisk nok min favorit årstid- Beklædningsmæssigt. Frakker, støvler, lag på lag, huer, striktrøjer… Yes!
Sidstnævnte er noget, som jeg særligt i de sidste par år har dyrket en del. Lækre striktrøjer i forskellige farver og længder. En strik skal helst være med til at løfte ens outfit og look fremfor at drukne det, og så skal det være varmt og helst ikke alt for kunstigt. Jeg hopper indimellem i akryl-fælden, hvilket der også skal være plads til, men jeg forsøger at begrænse det. For mit hår og min kropstemperaturs skyld 😀

Jeg har samlet nogle af de striktrøjer jeg går og flirter med for tiden, samt en af mine favoritter, som jeg overvejer at købe flere af …

Denne bor jeg i pt. Den er varm, blød og virkelig pæn. Jeg elsker at den er oversized, og at den passer til både bukser og kjole. Jeg overvejer at bestille en ekstra som backup. 560,- koster den hos & Other Stories* (Obs: jeg har modtaget den i gave)

Blød blød bløøød cashmere i den perfekte farve. Jeg glæder mig helt vildt at få den hjem. Jeg vil bruge den til grå jeans og ankelstøvler … 799,- lige HER*

Godt nok er der lidt mere akryl i denne her i forhold til, hvad jeg plejer at gå efter, men den indeholder også uld, og jeg er tilpas vild med den til at tage chancen. Den koster 340,- HER*

Jeg er på jagt efter en hvid oversized strik med høj hals, som jeg vil bruge over kjoler. Denne her er indtil videre bedste bud. 450,. HER*

Ret vild med denne cardigan, der findes i flere farver. Jeg hælder mest til denne brune/rust-farvede eller den grå. Pæn! 200,- HER*

Tynd uldmix med laaaange ærmer. Yes please. Perfekt under en chemise eller en t-shirt. Eller med en blonde bh under. 399,- HER*

Egentlig er jeg ikke så vild med denne her block-tendens, der ses flere steder, men lige her spiller det for mig. Mohairmix i sort, hvid og grå til 499,- HER*

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *