Pip fra Vegas

Det er tredje morgen i Las Vegas og jeg tror at den værste jet lag har lagt sig. Jeg er tilgengæld ved at være ret mættet af indtryk efter to pakkede dage. Holdet vi er afsted med er fuldstændigt fantastiske, virkelig. Alle er søde og behagelige og skide sjove, og det føles lidt som at være på lejrskole, voksen-lejrskole. Vegas er skør, og i virkeligheden slet ikke mig. Det larmer, blinker og alt er crazy, men jeg forsøger at tage det hele ind, uden at tabe hovedet. Dog vågnede jeg i et underligt humør, sikkert som et resultat af henholdsvis førnævnte craziness, lange dage, tidsforskel og savn. Et savn der for alvor mærkes i dag, på tredjedagen.

Jeg håber at jeg kan lægge det lidt til side, det skæve humør og få det bedste ud af de sidste to dage, inden turen går hjem.

Det er ikke meget tid jeg har til overs imellem optagelser og transport, og når jeg har, bruger jeg den til at lade op, for ikke at blive mere bims end højest nødvendigt. Så jeg forestiller mig, at I først hører fra mig igen når jeg er hjemme igen. Men følg gerne med på Instagram, hvis I har lyst. Det her er virkelig en oplevelse for livet, og jeg er så glad for og overvældet over at være her. Vegas, for fanden.

5 replies
  1. Helene says:

    Jeg tror, jeg ville have det på samme måde som dig. Ikke at jeg nogensinde ville blive inviteret til Vegas, for den sags skyld:-) Men jeg synes det er beundringsværdigt at du kaster dog ud i det, selvom det er udenfor din comefort zone. Det er jeg selv helt vildt dårligt til. Synes du er for sej 😊

    Svar
  2. Trine says:

    Jeg synes, det lyder som en helt sund reaktion på det vanvittige sted, LV er. Det er jo overload af ALT – ikke bare det flotte og blinkende, men også grådighed, virkelighedsflugt og uendelig tomhed og sørgelig menneskeskæbner. Og du er jo et meget tænksomt og fintfølende menneske, så det er ikke mærkeligt, hvis det påvirker dig.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *