På med masken!

REKLAME FOR GARNIER

Som jeg kort fortalte jer om i det her indlæg er jeg begyndt at bruge hårmasker. Det er en af de der beautyting som jeg har testet af tidligere, men aldrig helt har forstået, eller har glemt at bruge. Lidt ligesom primer under makeuppen og eksfoliering. Jeg gør det når jeg lige kommer i tanke om det, eller retter gjorde det, når jeg kom i tanke om det – Nu er det alt sammen blevet en del af mine rutiner, og jeg er faktisk begyndt at benytte alle tre ting jævnligt.

Eksfolieringen og primeren kan vi tale om en anden dag, for nu vil jeg fortælle jer om hårmasken fra Garnier, som er en del af den serie med arganolie jeg for nyligt introducerede jer for.

Hvorfor hårmaske?
Jeg bruger ikke balsam særlig ofte, da mit hår bliver lidt for flyvsk og tungt af det. Til gengæld har det ofte brug for ekstra pleje, da jeg bruger glattejern mindst et par gange om måneden og opholder mig så meget i solen som muligt. Det bliver derfor nemt tørt, hvis jeg ikke passer på det.
Hårmasken gør det samme som en god fugtmaske gør ved ansigtet. Og endnu engang må jeg erkende at Garniers Response Argan maske til meget små penge (jeg så den i min Super brugsen til 50,- for nyligt) er præcis lige så god som flere af dem jeg har til flere hundrede kroner.

Jeg har også tidligere benyttet ren olie (kokos, argan eller oliven) som hårmaske, hvilket er både billigt og smart, men også kan være en fedtet affære, som jeg sjældent kan overskue – og derfor er jeg i særdeleshed glad for denne fra Garnier, som er nem at skylle ud og som fugter mit hår og gør det blankt uden at tynge det ned.

Jeg bruger den et par gange om ugen. Oftest i badet efter hårvask, men jeg har også haft succes med at putte den i tørt hår, sove med den i og så vaske håret om morgenen.

Masken kan købes i flere supermarkeder og i Normal, og der findes altså også andre versioner end den med argan. Der er blandt andet en med avocado som jeg også er blevet glad for – Men argan er en af mine favoritprodukter, når det kommer til hår – i den rette dosis – hvilket Garnier altså har nailet i denne her produktserie, hvis du spørger mig.

Læs mere om masken HER og mit tidligere indlæg om Garnier Response Serien HER.

3 replies
  1. Pernille says:

    Vil du måske lave en video en dag, hvor du viser hvordan du laver dine flotte “rodet” krøller? Er vilde med dem!

    Og hvor er din neglelak fra? (o:

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *