I øvrigt

 • er jeg faktisk blevet utroligt cool omkring edderkopper og er gået fra slet ikke at kunne tænke på en uden at græde, til at kunne være i rum med op til flere… Lige indtil det blev husedderkop-sæson, hvilket det åbenbart er nu. Skriiiiig! Jeg er slet ikke cool. Slet ikke.
 • Føler jeg ikke helt at Danmark har taget pumpkin Spice til sig. Endnu? I USA kan du både få det i din kaffe, i en cupcake og som en skønhedsbehandling. Pumpkin Spice spa treatment. No shit.
 • Har jeg ikke helt fået vendt mit jet lag, og bruger al energien i nattetimerne på at være praktisk og produktiv (og på at se Modern family og Project Catwalk)…
 • Har jeg besluttet mig for at starte op hos Lotte Arndal igen. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.
 • Nævnte jeg for kort tid siden, hvor gode Loulou og Uma er blevet til at lege (og skændes) med hinanden – det er eskaleret helt vildt siden og jeg kan næsten ikke være i det. SÅ sødt!
 • Voksne mennesker, der siger “kilomet”?! Stop.
 • Ser jeg sjældent nyheder længere, og hvis det ikke var for Jonatan Spang og Tæt på sandheden, samt netaviser (og facebook), ville jeg intet ane om, hvad der skete ude i verden.
 • Er jeg dog helt opdateret på Ex on The Beach og Jersey shore.
 • Har jeg muligvis lovet min familie, at vi skal have en hund til foråret.
 • Føler jeg, at jeg skal sige noget om Kim Larsen. Jeg er lige så knust som resten af landet og ønsker hans familie alt godt. Heldigvis lever musikken videre. Soundtracket til hele min, og sikkert også din, barndom. Og nu også vores børn. Fandme smukt!
 • Har jeg skrevet ‘kanelsneglmidte’ i mine i øvrigt-noter og sidenhen glemt, hvor jeg ville hen med det ord. Måske bare at det er lækkert?
 • Har jeg nu lyst til glasur og tænker det er mit que til at smutte i seng…

24 replies
 1. Marianne says:

  Hahaha. ‘Kilomet’ er jo bare jysk? 😀 Det er i øvrigt ikke dig jeg griner af, men punktet, fordi det er så meget mig. Jeg æder alle endelser og forskelsbehandler ikke ordnede, så her hedder det ‘kilomet’, ‘tim’, ‘dyn’ osv. Jeg er cand.mag. i dansk og engelsk og underviser i gymnasiet og snart også på universitet. Længe leve dialekt 😉

  Svar
  • Lisa says:

   Jeg er ærkekøbenhavner og siger “en kilomet”. Fordi det giver ligesom mening pga entallet. En kilomet lyder bare bedre end en kilometER. Men siger ikke “en met” (en meter) – så det giver jo ingen mening 🙂

   Svar
  • Miriam says:

   Hvis det var dialekt ville det vel være udbredt et bestemt sted i landet og ikke spredt sporadisk ud over det hele? Jeg er ærkejyde og har aldrig sagt “kilomet” i mit liv, til gengæld har jeg hørt det fra enormt mange sjællændere. 😀

   Svar
  • Johanne says:

   Jeg er jyde og har boet her altid, jeg vil gerne frabede mig, at “kilomet” skulle være jysk! Ingen i min omgangskreds siger det, og jeg krummer tæer, når jeg hører andre sige det 😀

   Svar
 2. Kirstine says:

  TAK TAK TAK… jeg har siden jeg gik 1. Klasse ikke kunne udstå ordet kilomet. Mim matematiklærer sagde i allerførste time, at det måtte mam aldrig sige og netop med forklaringen det hedder en meter. Mine ører vrænges når folk siger kilomet, mange ved ikke engang at det hedder det faktisk ikke.

  Svar
  • Malene says:

   Da jeg gik på frisørskole var der én af underviserne som sagde:”Så tager vi lige en centimet af jer”. Jeg kunne ikke holde min mund… men selvom jeg prøvede med at det jo heller ikke en met, så troede hele holdet at det var mig der var gal på den og min underviser blev vist lidt vred over at blive rettet af en elev 😂😂😂

   Svar
 3. Fru Z says:

  En kilomet er mindst lige så irriterende som et måned 😁
  Og hvis man påtaler noget af det, så er man emsig, men jeg er helt på dit (emsige) hold med den!

  Svar
 4. Julie says:

  Jeg kom til at tænke på; hvordan er det med aldersforskellen på Uma og Loulou – er den anbefalelsesværdig?(hvis man overhoved kan sige sådan noget?)
  Jeg har en lille pige på knap 14 måneder, og vi snakker om en baby mere. Men åh, det må da også være hårdt? Samtidig tænker jeg også, at de må få så meget glæde af hinanden 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg ved ikke om det er hårdt, man forlænger på en måde bare perioden med søvnmangel og bleer. Tror på en måde jeg syntes det var hårdere at starte forfra (fra Otto til Uma). Vi var jo i babyland allerede da Loulou blev født, hvis det giver mening? Der er fordele ved både at få dem tæt og langt fra hinanden tror jeg 🙂

   Svar
 5. Marianne says:

  Jeg er SÅ enig m.h.t. Pumpkin spice!
  Jeg ser frem til hvert efterår, at Starbucks kaffe laver Pumpkin spice latte og i år har de også Pumpkin – walnut cake på menuen 🙂
  Jeg synes heller ikke Danmark helt har taget det til sig endnu – det er på høje tid!

  Svar
 6. Majse says:

  Må man spørge hvilket forløb du gik på hos Arndal og hvordan det hænger sammen når du bor så langt væk? Jeg bor nemlig selv så langt væk og har overvejet Arndal i flere år nu 🙈

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg var i et personligt træningsforløb (jeg boede 30 meter derfra på det tidspunkt). Denne gang bliver det online 🙂

   Svar
 7. Karoline says:

  Apropos sprogfejl… Voksne mennesker, der staver ’selskab’ ’selVskab’ – eller siger ‘risici’, selvom der kun er én risiko 😅

  Svar
  • Sneglcille says:

   Årh, det er jeg mega skyldig i. Jeg prøver ellers altid at koncentrere mig om ikke at smide det forbandede ‘at’ ind i, men det vil med!

   Svar
 8. Bebat says:

  Kanelsneglemidte. Er det bedste. Der burde ikke være en kant, på sådan en fætter. Det skulle bare være snasket og fedtet midte, det hele.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *