I øvrigt

 • Drømte jeg om kold dåsecola den anden nat og har haft lyst til det lige siden. Det kan tælles på en hånd hvor ofte jeg drikker sodavand på et år, så det er faktisk nærmest sensationelt
 • Har jeg måtte blokere intet mindre end tre profiler på Instagram den sidste uge og slette en håndfuld kommentarer her fra domænet. Folk er på krigsstien og jeg mistænker sæsonskiftet. Efteråret bringer røvhullet frem i folk (ad, for en klam sætning).
 • Har jeg til gengæld også hylet en del over hvor mange absurd søde mennesker, der i kontrast til ovenstående følger med. Kommentarerne til det her indlæg, opbakningen om Bye Bye baby, bifaldene til mine reklame-indlæg (som har hobet sig lidt op efter en sommerferie uden), og i det hele taget virkelig meget god stemning. Det tager broden af røvhullerne. Tak!
 • Var jeg gæst i en af mine yndlingspodcasts i weekenden (Dårligdommerne), men var fuldstændigt ved siden af mig selv og frygter lidt for resultatet.
 • Har MM afsløret en af de ting vi skal opleve i Vegas, og det er noget af det værste jeg kan forestille mig. Virkelig.
 • Er Landmand søger kærlighed tilbageeeee! Og Gift ved første blik, og snart bagedysten! Ahmen!
 • Var jeg i dag på besøg i en anden yndlingspodcast, nemlig ‘Fjernsyn for mig’ og tale om to af de førnævnte programmer.
 • Rejser jeg på onsdag og selvom jeg glæder mig helt tosset meget, er jeg også helt dårlig over at rejse fra børnene.
 • Har jeg i løbet af den sidste måneds tid anskaffet mig hele tre stykker lilla tøj, efter at have hadet farven i årevis.
 • Glemte jeg min computer ude i regnen i dag, og jeg har ikke turde tænde den siden.
 • Tænker jeg ret tit på om folk er stoppet med at drikke White russians. Og om fondue stadigvæk er noget man gør sig i.
 • Bør jeg sove. Men jeg er presset. Over hvor meget vores hus flyder, over meget jeg savner Michael, der har arbejdet 12 timers dage de sidste par uger, og over alt det jeg skal nå, men ikke når.

37 replies
 1. Christina says:

  Træk vejret… Helt ned i maven… Og puuuust ud. Du skal nok nå det hele. Rodet løber ingen stedet. Og så håber jeg virkelig, at folk stadig drikker White Russian. Jeg gør i hvert fald, og jeg eeeelsker den. Ha’ en fed tur til Las Vegas.

  Svar
 2. Christine says:

  Jeg måtte seriøst læse det punkt med røvhullerne et par gange i målløshed.
  Helt seriøst… Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvad negative ting, folk kan finde på at skrive til DIG.
  Du er nok den eneste blogger, som aldrig har irriteret mig een eneste gang.
  Jeg inhalerer alle dine indlæg, og jeg er kun irriteret, når du poster for sjældent 😉
  Folk kan være underlige.

  Svar
  • Caroline says:

   Jeg er helt enig! Jeg begriber ikke folk kan sende dårlige kommentarer din vej – du virker ren optur og meget elskværdig, ægte og sej. Jeg finder dig inspirerende som kvinde og mor, og er så glad for at læse med.

   Svar
 3. MS says:

  Har haft lyst til at kommentere på dine podcast-stories, men nu kommer den her i stedet. Totalt optur over kombination af dig og både Dårligdommerne og Fjernsyn for mig. Alle mine favoritter, blandet med dig. Yay for det! Glæder mig sådan til at høre dem.

  Svar
 4. Rikke says:

  Min kæreste og jeg har tre nytårsaftener i træk serveret fondue for vores gæster 😅​ Vi er i start-tyverne, og han fik fonduesættet brugt i fødselsdagsgave.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ha! Sådan! Jeg elskede det engang, men har seriøst ikke set et fondue sæt i årevis. Godt I holder den kørende 😀

   Svar
 5. Anja says:

  White russians var at få i alle boder på årets Roskilde festival, og var udsolgt fredag aften pga af mangel på mælk 🙈 så ja vil sige at de er en ting, og på festival blev de lavet i den helt perfekte størrelse, 0,5 L!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Sådan! Jeg kan huske at man kunne få White russians lavet med vanilleis på Apparatet på Nørrebro engang. Dét var et hit!

   Svar
 6. Mette says:

  Jeg tror, udover dit bud om efterår, også at de negative kommentarer måske kan komme af, at du bliver mere populær. I er skidedygtige i Confetti til at promovere og komme fremad, der sker gode ting i dit liv og din karriere – det skal nok træde nogle mindre mennesker over tæerne i deres alt for små sko i en sådan grad, at Jante stikker hovedet frem. Jeg håber, at du kan lade det prelle af på dig og huske, at der sidder læsere, som jeg, der synes, at du er en af dem der gør det allerbedst og som kun kan glædes over de gode og fine ting, der sker i dit liv. Hav en rigtig dejlig tur til Las Vegas, du fortjener den!

  Svar
 7. Karoline says:

  Ååårh fondue 😍Min barndoms-livret. Friturestegte cocktailpølser svøbt i bacon… Mine forældre var i hvert fald ikke med på den fedtforskrækkede bølge ✌🏼

  Svar
 8. Amalie says:

  I alleeee Uni-barerne kan man få White Russians, men jeg synes aldrig man kan få en i byen. Men de smager altså også godt til 15kr i en fredagsbar

  Svar
 9. Signe says:

  Håber virkelig aldrig White Russian går af mode… Jeg kan ikke tåle ananas og appelsin og citrus, så jeg er pænt handicappet på drinkskortet uden White Russian 😂 herhjemme laves de på laktosefri mælk fordi det er det eneste vi har efter min datter blev konstateret laktoseintolerant 🙈

  Svar
 10. Trine says:

  Nr 2 – er det virkelig derfor jeg er sådan et røvhul overfor min mand. Det giver mening 😉 Arj folk skal sq opføre sig pænt uanset årstid!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *