En pause hver dag?

Reklame for Merrild

Hvis du følger med på Instagram (@sneglcille), har du nok bemærket at jeg på alle hverdage i hele sidste uge skulle holde en kaffepause hver eneste dag. Nemt nok, tænker man måske. Men det var i mit tilfælde ikke nemt overhovedet. En ting var at finde et kvarter imellem børn, arbejde og ærinder. Noget andet var, at skulle lave ingenting. SLet ingenting i det kvarter pausen helst skulle vare. Jeg syntes jo egentlig, at jeg i forvejen havde godt styr på de der pauser i løbet af dagen. Bortset fra at jeg i de “pauser” besvarer mails, vasker tøj eller taler i telefon, og det er vel reelt set ikke en pause, bare fordi der er kaffe og jeg måske sidder ned samtidigt?!

Det viste sig i hvert fald at være en udfordring at skulle lave ingenting 15 minutter hver dag i fem dage. Den første dag i udfordringen, gik det da også nemt. Solen skinnede, mine møder var korte og jeg nåede hjem allerede klokken to, og havde rent faktisk en halv times ekstratid, 30 minutter som jeg normalt ville prioriterer at bruge på at få styr på nogle af mine for det meste mange løse tråde – Arbejde, praktiske hjemmeting, indkøb … Jeg holdte en pause i min have, i solen, med kaffe og intet andet. Skide godt!

Resten af ugen gik ikke helt så nemt. Dagen efter blev det ikke til et kvarter, for mine børn var hjemme, og da jeg forlod stuen for at sætte mig på trappen i mit køkken med den kop Merrild instant jeg havde lavet på et øjeblik, gik der ikke længe inden det første barn kom trippende, og så det næste. Men det blev da til et par minutter.

Sådan fortsatte det de resterende dage. Den ene dag måtte jeg tage kaffen med og sætte mig på en bænk tæt på Børnehaven og holde min pause, for at få det hele til at gå op. Og fredag, den sidste dag, valgte jeg simpelthen at holde pausen sammen med mine børn med en tegnefilm.
Mine yndlingspauser i løbet af ugen blev den første i haven, og den sidste med tegnefilm og små trætte fredagskrøllede børn.

Jeg vil ikke lade som om at jeg kommer til at holde pauser hver dag fra nu af, for det ville ærlig talt stresse mere, end gøre gavn, MEN jeg har tænkt meget over, at det skal prioriteres oftere og at min dag ikke nødvendigvis gå i tusind stykker af at sætte mig ned, fremfor at piske rundt og fylde vaskemaskiner, smører madder eller noget tredje. Det kan noget at sætte sig ned med en kop kaffe og smage på den, fremfor bare at hælde den ned mens man forsøger at løse hverdagskabalen med den anden hånd – De kopper kaffe kan også noget og jeg ville ikke kunne fungere uden, men de andre skal der også være plads til, det bliver jeg faktisk nødt til engang imellem.

Jeg håber, at du også husker pauserne en gang imellem, ellers er hermed en opfordring fra mig. Gør det lige.

I anledning af slutningen på denne her challenge som jeg sammen med min kollega og veninde Cana Buttenschøn (som I selvfølgelig følger!) har været igennem den sidste uge, har vi hver især fået lov til at uddele en masse kaffe til en af jer. Nemlig et års forbrug af Merrild instant. Merrild smider også et rigtig fint tæppe med til vinderen, det kan I se ovre hos Cana, mit eget døde desværre i en forfærdelig acetoneulykke.
For at deltage i konkurrencen skal du smide en kommentar herunder, meget gerne noget om dit eget forhold til pauser og/eller til kaffe. Jeg trækker en vinder om en uge, mandag d. 24. september. 2018

OBS: Præmien har en værdi af 900,- Læs Merrilds konkurrencebetingelser HER
251 replies
 1. Melanie Johnsen says:

  Hjemme hos os er vi dygtige til at dyrke pause-kultur. Som regel med kaffe, tæpper og snak på altanen når alle er hjemme fra arbejde og har brug for at dagens stress og jag ligesom kan få lov at fordufte bare en lille smule ☕️ Derfor ville det også være stort at vinde denne konkurrence – så pauserne, snakken og hyggen kan fortsætte.

  Svar
 2. Marina says:

  Kaffen er så meget min ven. Det er en del af min morgenrutine, hvor jeg (ofte i hvert fald) er den første, der møder på kontoret. Ind og stille tasken og tænde computeren, og så lige så stille trisse ned til køkkenet, og sige godmorgen til rengøringen undervejs, og lave den første kande kaffe. Som jeg godt nok deler med de andre på gangen 🙂

  Svar
 3. Katrine says:

  Jeg har lige lært at drikke kaffe (i en alder af 30 år!), og en af grundene har været for at kunne holde små pauser. Jeg synes det ser så hyggeligt ud når andre gør det 😉 Jeg har ofte tendens til at tjekke alle de sociale medier ud når jeg holder pause, og jeg øver mig virkelig på at ændre det.

  Svar
 4. Fru Skov says:

  Jeg forsøger at sidde på vores bagtrappe om morgenen og drikke kaffe i stilhed, men har svært ved at lade telefonen ligge. Vil gerne blive bedre til at lave ingenting.

  Svar
 5. Sofie says:

  Pauserne er enormt vigtige for mig. Jeg har erklæret 30 minutter hver morgen, til at spise morgenmad og drikke kaffe. Ingen telefoner er velkommen i pausen, og jeg vil faktisk helst bare sidde og kigge ud i haven, og smage på min mad og kaffe, selvfølgelig. Indimellem læser jeg også en bog i pausen, men jeg er ikke i tvivl om at denne pause først på dagen, giver det boost, som giver mig overskud når jeg tager på arbejde. Hvis jeg er heldig kan jeg nå en pause omkring kl.15 hver dag, og her drikker jeg tit kaffe. Denne pause giver mig så meget ro i hovedet, og jeg ville ikke være det foruden.

  Svar
 6. Anita says:

  Lige pt er kaffe altafgørende i vores hverdag. En lille ammebaby der mildest talt ikke sover så godt udfordrer os en del 😴
  Det vil være skønt at ku lave lidt instant kaffe til de lidt trængte eftermiddage 🙂

  Svar
 7. Christine Schmidt says:

  Jeg er nybegynder indenfor kaffe, men er faldet for instans kaffe, da det er nemt og smager super dejligt. ☺️ Pauserne skal jeg blive bedre til, og har fulgt med hos jer i den uge, og taget mine pauser om morgenen inden afgang til job.

  Svar
 8. Anne says:

  De sidste måneder har jeg virkelig fået øjnene op for hvor vigtige pauser er i min hverdag: Med en syg mand, en 2 årig og en baby i maven kan jeg simpelthen ikke få dagen til at hænge sammen hvis jeg ikke får et par pauser for mig selv i løbet af dagen. De er ikke lange – måske max 10 minutter – men de virker! Og så glæder jeg mig bare over at jeg i denne graviditet igen sagtens kan drikke kaffe! Tænk at skulle undvære det som så mange andre gravide!

  Svar
  • Lisa says:

   Du må altså godt drikke kaffe som gravid. Det gælder bare som alt andet i livet – alt med måde ☺️ Tillykke med omstændighederne i øvrigt, hilsen en der drak to islatte hver dag under forrige graviditet og dermed nød begge dele lidt mere 😉

   Svar
 9. Matilde says:

  Mit forhold til kaffe har ændret sig meget de seneste par år. Jeg har skåret ned på antal kopper og prøver at nyde kaffen og ikke bare hælde den ned.

  Svar
 10. Emma says:

  Efter jeg blev ramt noget så hårdt af stress på mit tidligere studie og stadig lever med eftervirkningerne, har jeg lagt mit liv helt om. I dag findes der næsten ikke noget vigtigere i mit liv end pauser og ro i hverdagen. Min ideelle pause foregår i mit dejlige, lille drivhus med stearinlys, tæpper, en god bog og selvfølgelig en dejlig kop kaffe!

  Svar
 11. Louise says:

  Som jeg skrev til Cana, er jeg desværre kronisk syg, så jeg er nødt til at tage pauser løbende, for ellers lukker kroppen bare ned af sig selv.
  Nogle pauser er mere hvile/lur orienteret, men ellers sætter jeg mig gerne og læser blogs med en kop kaffe, kigger på instagram eller sætter mig til at stene netflix.
  Jeg kan også finde på at “dagdrømme” i en pause, tænke over ideer til ændring af indretning eller lign.

  Svar
 12. Maja says:

  Efter vi har fået hus synes jeg faktisk det er blevet lidt nemmere det der med (kaffe)pauser. Det er i hvert fald nemmere at sætte sig ud på terrassen og nyde kaffen.

  Svar
 13. Cecilie says:

  Med en 1årig energibundt i huset og nystartet arbejde, så er der desværre ikke tid til mange pauser for mig selv. Til gengæld ryger der en del kaffe ned 😉

  Svar
 14. Rebekka says:

  Jeg ville så gerne kunne tage sådan en pause hver dag, det er desværre bare ikke altid det lader sig gøre! Men jeg elsker at sidde bare og stirre i et stykke tid, med ro omkring mig i en travl hverdag. Og GERNE med en kop kaffe!

  Svar
 15. Frk.Valentin says:

  Jeg kan godt lide udfordringen, særligt fordi jeg som småbørns mor og chef-job faktisk tænker det nærmest umuligt at tage et kvarter ud hver dag. Men det er jo muligt – og helt sikkert værd at prioritere! Langsigtet meningsfuldt… der er 96 kvarter i døgnet. Et af dem må kunne gå til kaffe og mig 🙂

  Svar
 16. Yasmin says:

  Jeg er selv begyndt at tænke pauser mere ind i min hverdag, specielt for at give hjernen tid til at fordøje og lade op. Jeg har ikke børn, så det gør det måske også lidt nemmere 😉 Jeg har downloadet app’en Headspace, med små meditationer som er ret nemme at komme igang med. Og så er jeg begyndt at dyrke yoga hjemme foran tv’et, med “Yoga with Adriene” på Youtube. Specielt yoga har faktisk vist sig at være virkelig rart og en god måde at koble af på 🙂

  Svar
 17. Signe says:

  Mig og mine poser under øjnene (hej 4-måneders baby der vågner hver 1,5 time natten igennem) kunne godt bruge en kaffepause hver dag det næste års tid!

  Svar
 18. Emma K. B. says:

  Pauser med at lave ingenting er helt klart nødvendigt! Jeg bruger det til at få pulsen ned i en hektisk hverdag og få sat tingene lidt i perspektiv. Jeg er lige nu igang med det afsluttende speciale på min uddannelse og kan mærke presset – både fra mine omgivelser og i den grad også fra mig selv. Når jeg kører fast, så sætter jeg mig 15 minutter udenfor og så plejer det hele at løsne lidt op. En kop kaffe luner og hygger og gør det hele lidt mere tolererbart.

  Svar
 19. Amanda says:

  Jeg prøver at sætte mig efter arbejde med en kop kaffe og mit hækletøj og så er øvelsen at min mobil ikke ligger tæt på mig.
  Nu er jeg på barsel og venter på at min datter kommer til oktober og der tror jeg mit kaffeforbrug vil stige markant, så en ordentligt omgang instant kaffe vil være dejligt!

  Svar
 20. Anna says:

  Jeg har to slags kaffe; sort kaffe (måske med lidt mælk i), som jeg drikker når jeg skal/er igang med noget, der kræver koncentation. Den anden kop kaffe er feriekaffen. Typisk en flat white eller cappucino. Jeg drikker den dog også når jeg ikke på ferie, men nu har jeg efterhånden fået kædet meget mælket kaffe sammen med afslapning, så jeg slapper af automatisk når jeg drikker den. Sådan lidt pavlovsk 😉

  Svar
 21. Camilla says:

  Kaffe er for mig en måde at bringe hygge ind i en almindelig hverdag, og give tid til at trække vejret i et hektisk arbejdsliv som sygeplejerske. For mig kan kaffen både være en social ting men klart også en anledning til bare at være mig selv.

  Svar
 22. Sofie says:

  Specialeskrivning og småbørnsliv kræver store mængder kaffe og ikke mindst pauser! Jeg ville nyde kaffen med en to-go kop, podcast i ørene og en lille gåtur (uden børn!) eller på en bænk i efterårssolen. Når specialet er afleveret inden længe, håber jeg pauserne bliver i selskab med en god bog for dét savner jeg helt vildt !

  Svar
 23. Myrna says:

  Kaffe både som pauseskaber i en travlt hverdag og som energigiver til at klare netop den travle hverdag – kaffe et must og i en presset SU økonomi ville sådan et års forbrug af lækker instant kaffe være helt magisk!

  Svar
 24. Mette says:

  Kaffen blev min ven da jeg var på barsel med min førstefødte, vi har holdt sammen lige siden og især nu i barslen med min yngste 🙂

  Svar
 25. Helene H says:

  Hver aften, når der er puttet, køkkenet er ryddet, tøjet til i morgen er lagt frem osv. laver jeg en kop (pulver) kaffe og sætter mig på min yndlingsplads i køkkenet og nyder at der er helt stille og ikke nogen til at forstyrre.

  Svar
 26. Anne says:

  Jeg er sådan en, der foretrækker en helt frisk kop neskagfe fremført alverdens avancerede varianter. Neskaffens lidt mildere smag er lige mig. Og pauser? Det lyder som en god ide👍🏾🍵🍃

  Svar
 27. Jennifer Damgaard says:

  Kaffe er for mig både en nødvendighed og en pause. Jeg skal have min morgenkaffe og nogle dage (nok oftest) bliver den hældt ned fordi jeg har travlt, men jeg forsøger så vidt muligt at sætte mig ned med min kop kaffe om morgenen og lige nyde en stille stund inden dagen for alvor går igang 😍

  Svar
 28. E says:

  Med en baby og en fireårig teenager er det begrænset, hvor tit man får en varm kop kaffe, og i hverdagene bliver den da også mere eller mindre hældt ned fremfor nydt.
  Men i weekenderne… åååh weekenderne. Der dyrker vi, at samles om morgenbordet så længe vi har lyst. Der er næsten altid nybagte boller og juice, og hvis overskuddet er helt vildt, pandekager. Og kaffe selvfølgelig. Stempel, kapsel eller instant.
  Det er her vi får talt om alt og ingenting, og vi prioriterer bare at være i nuet, og nyde tiden som familie. Det er suverænt den bedste tid på ugen.

  Svar
 29. Rikke says:

  Jeg synes også det er svært med pauser i hverdagen – der er ligesom andre ting (af praktisk karakter) der fylder.
  Men i weekednen er jeg tilhænger af pauser med kaffe. Hver morgen starter ud med at lave ingenting hjemme ved os. Ungerne stener TV/iPad og moren vågner op med en kop god kaffe mens hun kigger ud i luften. Det er den perfekte start på en weekendmorgen.

  Svar
 30. Kathrine says:

  Kaffen er min bedsteven. Særligt når jeg skal lade op til endnu en nattevagt på sygehuset. Jeg ville elske et års forbrug af Merrild – og virkelig også tæppet 😀

  Svar
 31. Sofie IV says:

  Jeg har indført dét jeg kalder “Sofie-tid”. Når jeg en gang i mellem siger til min kæreste, at jeg lige tager 10 min. Sofie-tid, ved han, at jeg har brug for en pause, hvor jeg kun skal forholde mig til mig selv. Hvad jeg så laver, kan variere alt efter humør eller hvor vi er. Det er guld værd, og giver et lille frikvarter i hverdagen. Han gør det også selv – så bruger han bare sit eget navn 😉

  Svar
 32. Mai Møller says:

  Jeg synes faktisk, jeg er ret god til det med pauser. Jeg har aldrig gjort mig i stirre-ud-i-luften-pauser, men pauser hvor jeg ikke kigger på en skærm, gør det for mig. Disse pauser indeholder en kop kaffe og en aktivitet, som gør, at jeg skal holde fokus uden nødvendigvis at skulle tænke alt for meget – herunder fx bullet journal, farvelægge malerbøger, lægge perler … Det er ting, min 10 mdr. gamle datter forhåbentlig også kan hygge sig med en dag 🙂

  Svar
 33. Camilla T says:

  Jeg drikker ikke kaffe, men det gør min kæreste og han knokler for at vores baby og jeg har det godt. Derfor fortjener han en masse lækker kaffe, som han kan holde nogle pauser med.

  Svar
 34. Lotte says:

  Som en relativ sen kaffedrikker (lærte det først i en alder af godt 30 år) vil jeg på ingen måde undvære kaffen. Elsker de hyggelige stunder en kop kaffe kan medføre, hvad enten det er hjemme i sofaen, på arbejdet eller ude i cafelivet.

  Svar
 35. Mia Steen says:

  Med fire små børn burde jeg prioritere bare en enkel pause til mig selv i løbet af dagen. Efter dit skriv vil jeg forsøge at gøre det – om ikke andet bare en enkel gang i løbet af en uge. Det er da en start 🤷🏽‍♀️

  Svar
 36. Julie Hutzelsider says:

  Kaffe er et break, et hverdagskram i et krus ☕️☕️🙌🏼👌🏼 Er kømpe fan af instant, den er altid varm og frisk, min drikkes m 2xsødedut og en sjat letmælk ✌🏼

  Svar
 37. Monica says:

  Jeg møder tidligere på arbejde, end jeg skal for at drikke en kop god kaffe i ro uden at blive forstyrret. Så kommer man i gang med dagen ordentligt.

  Svar
 38. Marianne says:

  Jeg elsker at holde pause med en god kop kaffe – det er en lille hverdagsluksus for mig at nyde den mens jeg slapper af i hovedet. Jeg drikker også kaffe på alle mulige andre tidspunkter, men jeg nyder virkelig at have tid til gøre noget ud af det.
  Samtidig ville jeg virkelig gerne vinde et års forbrug af Merrild, da det kunne gøre underværker på mit specialekontor, hvor vi sidder fire piger, og derfor har et solidt kaffeforbrug 🙂

  Svar
 39. Katrine Isaksen says:

  Jeg er virkelig virkelig dårlig til at holde de der pauser… men måske jeg ville opnå at få en varmere kaffe, hvis jeg forsøgte mig med instant. Eller rent faktisk bare NÅ at få kaffe inden ungerne er strøget videre 😂😃 Det ville virkelig være dejligt

  Svar
 40. Ida says:

  Har drukket kaffe altid, men efter at være blevet sygeplejerske prøver jeg at bruge de første 10-15 min efter jeg kommer hjem fra en vagt på lige at få et øjebliks stilhed med en kop kaffe. Reflekterer over dagen, og lader det hele synke ind 😍

  Svar
 41. Cecilie says:

  Er lige nu alene hjemme med mine to børn på 2 mdr og 2 år i 5 dage, mens faren er på kongres. Vi står midt i at skulle flytte og pakke ned og jeg har brugt hele weekenden på IKEA, Silvan osv sammen med de to små drenge. Idag havde jeg tænkt, at den store skulle i vuggestue – og så kunne jeg få lidt ro med den lille. Skæbnen ville det, at den store vågner med over 40 i feber og jeg er TRÆT. Lige nu sover begge drenge på magisk vis og jeg vil (inspireret af dette indlæg) lave mig en kom kaffe og glo ind i en væg. Hilsen den trætte mor 🙂

  Svar
 42. Sidsel says:

  Min kaffe = min pause. Den nydes helst i døråbningen fra mit køkken og ud i vores gård, hvor jeg kan sidde helt i ro 🙏

  Svar
 43. Karina says:

  Jeg forsøger at sætte mig ned med en kop kaffe, når jeg kommer hjem fra arbejde og bare være tilstede sammen med mine børn indtil vi skal lave aftensmad… Intensionen er der og det lyder jo meget godt, men det sker bare ikke ofte nok.. Jeg drikker kun kaffe om morgenen i bilen og om eftermiddagen når jeg kommer hjem, så det er vigtigt at det er en god kaffe når jeg først får sat mig ned 🙂

  Svar
 44. Lisa says:

  Jeg laver virkelig mange kopper instant-kaffe! Og har virkelig mange halve kopper stående. Overalt. Drikker kun skoldhed kaffe og er super sart med lunken kaffe, så det bliver til mange kolde kopper rundt omkring 🙂

  Svar
 45. Julie says:

  Jeg genkender det du skriver! Jeg har selv VIRKELIG svært ved pauser og virkelig bare være i mig selv, i nuet… Så kommer jeg også til at sidde og tænke på alt det jeg burde lave… Rydde op, afkalke elkedel, sende mails og anker til kommunen (har muskelsvind og nogle andre sygdomme, som kræver meget kontakt og kampe med kommunen)

  Når jeg forsøger at koble fra, er det med levende lys eller vores brændeovn, en kop te, måske nogle hjemmelavede saltmandler eller lignende, hæklenål og garn og ligegyldigt fjernsyn, som ikke kræver så meget at følge med i.
  Eller sidde med min “Tangle” og pigbold i hænderne, kan også sommetider give lidt ro.

  Jeg ved ikke om mindfullness kunne være noget for dig? 🙂 Eller andre herinde. Det fungerer desværre ikke for mig, da jeg netop ikke kan finde roen og tankerne er tusind steder. Jeg har forsøgt at lære det på flere kurser, men blev bare mere urolig.
  MEN! Rigtig mange havde god gavn af mindfullness. Der findes også nogle korte guidede meditationer fx. På 5 og 10 minutter… Hvor man sidder og får et pusterum og lærer at trække vejret ned i maven.
  (Der er nogle på youtube)

  Nå, det blev en lang kommentar 😁😁 God dag til dig!

  Svar
 46. Heidi Kjeldgaard says:

  At sidde i min gode lænestol med udkig til haven er det allerbedste sted at holde en kaffepause. Jeg elsker at sidde og kigge ud på fuglene i fuglehuset eller når de tager et bad i det smukke granit fuglebad , der står lige under fuglehuset . Hele sommeren har jeg siddet i min relax stol i haven og bare nydt solen og varmen og kaffen .

  Svar
 47. Louise P says:

  Til hverdag er min morgen præget af kaos med børn, grød, forsvundne nøgler og gummistøvler, instant kaffe og cykeltur mod skovbørnehavebussen og arbejde. I weekenden er det dejligt afslappende med drypkaffe, aviser og hygge (og så en sjælden gang tømmermænd). Men ville meget nødigt undvære min brune ven kaffen 😀.

  Svar
 48. Anne-Sofie says:

  Jeg tænker meget over pauser i hverdagen, og vi øver os på, at tage nogle dage indimellem, hvor vi praktiserer “slow living”. Jeg tror, det er sundt for både voksne og børn. Jeg vil elske kaffe til at understøtte de gode pauser.

  Svar
 49. Sara says:

  Som jeg også skrev til Cana, er jeg viiiirkelig også dårlig til at holde de små pauser i hverdagen. Jeg kommer tit til at syntes, at de er spild af tid – også selvom de på længere sigt garanteret er præcis det modsatte. Sååå… jeg vil gerne blive bedre til det med pauser. Og der må kaffe meget gerne indgå! Mit pause-drømmescenarie er, at jeg sidder i min brede vindueskarm med både kaffe, smøg og åbent vindue. Sol over København og ingenting at tænke på – hverken studie, arbejde, udskudt løbetur eller dårlig samvittighed over weekendens indtag af både alkohol og bland-selv-slik. #coffeegoalzzz

  Svar
 50. Ida Mehl says:

  Morgen- og aftenkaffen er simpelthen så vigtigt for mig. Så starter og slutter dagen på den bedste måde. Og så snakker man bare godt sammen over kaffe.

  Svar
 51. Fie K says:

  Det har i sandhed været et hektisk år, hvor jeg blev en baby rigere, og dermed enlig mor til to , og en mand fattigere. Hvis vi lige lægger en lille diva på 2,5 år til dén ligning, kan vi konkludere at mine morgener sjældent er en succes uden kaffe! Derfor er min instant coffee allerede i koppen om aftenen, vandet er på kedlen og havregrynene i gryden. Et års forbrug lyder som en DRØM! 😊

  Svar
 52. Luna says:

  Merrilds instantkaffe har været min go-to i mange år og nærmest det eneste ritual der ligger fuldstændig fast i min hverdag. Da jeg tidligere har drukket liiiidt for meget kaffe, har jeg nu lavet en aftale med mig selv om, at det altså KUN hedder to kopper om dagen, som det første om morgenen og om eftermiddag efter arbejde 🙂 Specielt den om eftermiddagen er en jeg glæder mig til, fordi det netop er blevet en pause, hvor jeg kommer hjem og sætter mig med min kaffe og laver intet andet til den er drukket.

  Svar
 53. Anna Lise Kristensen says:

  En af mine yndlingsøjeblikke, er når jeg vågner tidligt, og har tid til at nyde en kom kaffe i sengen inden dagen starter <3

  Svar
 54. Simone says:

  Som studerende syntes jeg at det kan være svært at holde pause, uden dårlig samvittighed over alt det pensum man burde læse. Dog kan en gåtur i skoven, med en kop kaffe i hånden, give hovedet den ro det har brug for 🙂

  Svar
 55. Anne says:

  Jeg ELSKER kaffepauser, men med en 7-årig og en baby der stort set ikke sover, er det ikke mange det bliver til. Men kaffen fungerer alligevel som en slags belønning, og når jeg har lavet et kop sætter jeg mig altid ned. Måske når jeg kun to slurke – men det er SÅ vigtige slurke. (Til tider når jeg kun at lave kaffen😂 – godt at jeg også elsker kold kaffe)

  Svar
 56. Helene says:

  Pauser er guld – jeg øver mig i at tage pauser når det virker allermindst oplagt. Så når telefonen kimer samtidig med at katten brækker sig og risene koger over udfordrer jeg mig selv og sætter mig ned og stempler mentalt ud et par minutter. Efter at jeg har skruet ned for risene altså

  Svar
 57. Lisbeth says:

  Drikker kaffe i perioder, som min mave nu synes at ville være med til. Men en kop kaffe giver næsten det samme som en smøg – hvis man skal nå at drikke det hele mens det er varmt er man nødt til lige at dvæle lidt og ikke lave for meget, optimalt, lidt stirren ud af stuevinduet!

  Svar
 58. Mette says:

  Jeg nyder og prioriterer min daglige kaffepause med at læse blogs. Og så smager kaffen også meget bedre imens.
  Nu bor jeg I København, men hvis jeg boede tæt på vandet som dig, ville jeg en gang om ugen tage en kop kaffe med på stranden og kigge på bølger, mens jeg drak koppen. Sådan en kaffepause i et kvarter lyder rar og afslappende bare ved tanken for mig.

  Svar
 59. Lykke says:

  Jeg ELSKER kaffe! Og som tvillingemor er det næsten umuligt at leve uden😉 I takt med at mine børn er blevet lidt ældre er jeg igen begyndt at nyde kaffen mens den er varm – helst med en blog som følgesvend. Efter din udfordring har jeg også forsøgt at finde 15 minutter kun til ro og kaffe i min hverdag. Det kunne et års forbrug af kaffe måske være med til at gøre til en vane😊

  Svar
 60. Berit says:

  Jeg drikker ikke kaffe, så hvis jeg er den heldige vinder, bliver jeg lykkelig over at få tæppet, og så kan du trække en ny vinder til at modtage kaffen. Pauser er for mig, at læse en god bog, trække vejret dybt ned i maven og suge solskin til mig. Tak for meget velskrevet og indholdsrig blog, iøvrigt 🙂

  Svar
 61. Signe says:

  Min yndlings kaffepause på dagen er om eftermiddagen. Det er der kaffen og pausen føles allermest tiltrængt og jeg nyder den allermest. Det lykkedes ikke hver dag, men når det gør er det godt givet ud!

  Svar
 62. Sheila says:

  Jeg har for ganske nylig lært mig selv at drikke kaffe! Det har taget 25 år og et par mislykkedes forsøg hist og her, før lysten nu (endelig) har meldt sig! Jeg tænker derfor, det ville være noget af en kickstart på mit kaffeeventyr at vinde! Flere veninder har gennem årene “brokket” sig over, at jeg ikke drak kaffe, når vi var på date sammen, så tænker jeg også passende kan betale dem tilbage med en masse kommende kaffeaftaler!

  Svar
 63. Nan says:

  Med kaffe kommer man bare bedre gennem dagen! Jeg vil dele kaffen med min fantastiske studiegruppen, da vi virkelig drikker meget kaffe sammen☕️☕️☕️☕️

  Svar
 64. Trine says:

  Jeg holder som regel to kaffepauser om dagen.
  Om morgenen sidder jeg ved spisebordet med min kaffe, jeg kigger ud af vinduet og samler mig selv og mine tanker omkring det jeg skal i løbet af dagen.
  Om aftenen laver jeg en kop kaffe, tænder nogle stearinlys og sætter mig godt til rette under et tæppe på sofaen med enten en bog, lydbog eller podcast.

  Svar
 65. Line says:

  Når jeg skal slappe af sætter jeg mig med mine perler, en god kop kaffe og laver noget hyggeligt på perlepladen. Sådan slapper jeg bedst af. Så det ville være skønt at vinde så meget kaffe ✌🏼😀

  Svar
 66. Cecilie says:

  Jeg bruger kaffe til at vågne, og til mine pauser på mit job. At sidde og lave noget andet sammen med mine søde kollegaer, er skønt! I hvert fald for en kort stund.

  Svar
 67. Karina says:

  Vi drikker meget kaffe herhjemme og vi nyder det. Om det er til pause, familie hygge, hyggelig morgenstund eller når vi er på farten.

  Svar
 68. Charlotte-Amalie Soehauge says:

  Kaffe, jo tak, altid,. Om morgenen, formiddag, eftermiddagen og aften nå ja de nætter hvor man ikke skal sove ☕☕☕

  Svar
 69. Emma Vester says:

  Jeg elsker kaffe og de små pauser jeg får når jeg nyder én kop! Mine morgner består af 20-25 min til morgenmad og en kop kaffe, og dette er virkelig en dejlig måde for mig at starte dagen 🙂

  Svar
 70. Trine Munk says:

  Da jeg for 10 år siden stoppede med at ryge, manglede jeg de små pauser jeg ellers tog i løbet af en dag. Jeg kunne ikke finde ud af at sætte mig med og bare slappe af. Jeg kom frem til at jeg måtte finde en anden løsning – noget der kunne beskæftige mine hænder og få mit hoved til at slappe af. Jeg lærte simpelthen at drikke kaffe… en dejlig lun kop mellem mine fingre – helt sådan en lille buttet en med hank, så mine fingre havde noget at holde om. På den måde lærte jeg at holde de små pauser hvor det var okay at synke dybt ned i en stol, gerne med benene op under mig, og så eller bare være i nuet og nyde roen!
  Min yndlings kop kaffe er stadig morgenkaffen på mine fridage. Så står jeg op, laver en god latte og kryber under dynen igen mens jeg langsomt vågner til dugten og smagen af varm kaffe ❤️ Bedre bliver det ikke ☕️

  Svar
 71. Betina says:

  Jeg gik ned med stress i januar. For anden gang. I et langt forløb med coach har jeg fundet ud af, at jeg SKAL finde pauser HVER dag. For at holde stressen nogenlunde fra døren. Det er SÅ frygtelig svært for mig – men jeg prøver virkelig at prioritere det. Og misser jeg dem et par dage – kan det mærkes.

  Mine pauser tilbringes i øvrigt altid med en kop kaffe. Især den halve time om morgenen inden jeg vækker børn (ja jeg står op kl lort) hvor jeg er helt alene og der er helt stille – er altafgørende for resten af min dag.

  Svar
 72. Anne Sofie skyum myhrmann says:

  Jeg er 22 år og elsker kaffe.
  Kaffedrikkeri hos mig bruges til alt fra at få dagen skudt i gang til en hyggestund alene eller med venner/ veninderne 😉
  jeg er også studerende så at få financieret et års forbrug af kaffe ville enormt værdsat 🙂

  Svar
 73. Karina says:

  Jeg elsker kaffe! Skal helst have tre-fire kopper om dagen, den sidste bliver ofte den mest rolige. Her sover begge vores drenge og jeg kan sidde og smage på kaffen og slutte dagen af, den er også skyld i, at jeg ikke falder i søvn på sofaen, med det samme vel at mærke.

  Svar
 74. Mette says:

  Jeg er ikke ikke godt til, at holde mange pauser. Men når jeg holder pause er bedst, at trække stikket så jeg kan yde roen og lyden af havet og smagen af god kop kaffe. ☕️ Lade tiden flyve og nyde nuet. 😊

  Svar
 75. Louise says:

  Når jeg skal slappe af, laver jeg ofte noget kreativt. Det giver mig ro, og samtidig tid til at fordybe mig i det jeg elsker 😌 og jeg gør det selvfølgelig ofte i selskab med en kop kaffe 😉☕️

  Svar
 76. Amalie says:

  Jeg holder mine pauser på mit kollegiekøkken, hvor vores kaffemaskine og elkedel står. Nogle gange sidder vi og snakker om vores dag og andre gange sidder vi bare sammen i stilhed. Jeg er sikker på, at jeg ville blive meget populær, især i eksamensperioden, hvis jeg lige kunne hive en gangs kvalitetkaffe frem til de lange morgener, middage og aftner 😉

  Svar
 77. Sarah says:

  Enlig mor til to lækre unger, fuldtidsarbejde, fritidsaktiviteter, madpakker, rengøring, og og og… Kaffen er vist en selvfølge 😉😅☕️

  Svar
 78. Stine says:

  Pauser er vigtige! Men med små børn er det svært at få dem ind i hverdagen. Jeg holder pause i bilen med en fuldfed kanelsnegl i den ene hånd og en kaffe to-go i den anden hånd. Ingen børn og ingen mand. Kun mig, min snegl og min kaffe. Dét spiller altså 👍

  Svar
 79. Helle says:

  Jeg troede egentlig jeg var god til at holde pauser, men lige som dig (og Cana..) så ‘kommer jeg’ tit til at lave alt muligt andet. Så fedt I sådn hjælper os andre med at holde fokus på et kvarters pause, UDEN at lave noget – det vil jeg i hvet fald øve mig på 😉

  Svar
 80. Barfin says:

  Jeg prioritere virkelig afslapning, det er blevet en naturlig rutine for mig. Når jeg rigtigt skal holde en pause høre jeg musik mens jeg sidder i min dejlige sofa.

  Svar
 81. Nadia says:

  Jeg elsker kaffe og jeg drikker det både når jeg har brug for energi, for smagens skyld men også bare når jeg skal hygge mig lidt. Ingen hygge uden kaffe 🙂

  Svar
 82. Bettina says:

  Kaffe gør mig godt. Kaffe gør mig glad. Kaffe tager (noget af) min søde tand. Kaffe giver mig energi. Kaffe kan redde enhver ressource forladt situation. Kaffe kan altid vende mit dårlige humør. Kaffe dufter fantastisk. Kaffe gør det hele lidt hyggeligere❤️

  Svar
 83. Isabella says:

  Ej en fantastisk præmie!
  Når jeg holder en pause, synes jeg at det er enormt afstressende at kigge ud på vejen, hvor der går folk forbi og bare nyde stilheden i min lejlighed. Den pause kunne med glæde opgraderes med en kop kaffe 🙂

  Svar
 84. Danielle says:

  Jeg drikker slet ikke kaffe, men det gør mine venner, så jeg synes det kunne være fedt at dele ud til dem og have noget at servere, når de kommer hjem til mig selvfølgelig.

  Svar
 85. Mai says:

  Jeg er virkelig dårlig til at holde pause, men ville ønske jeg tog mig tiden. En god pause for mig ville være på sofaen med en varm kop kaffe, lidt sødt og en god serie! Det gør jeg stort set aldrig..

  Svar
 86. Line Skjøt says:

  Jeg bliver mere og mere glad for kaffe, jo ældre jeg bliver 😬😊 Prøver at drikke bare en enkelt kop hver dag med fokus på nydelse og pause, men det er ikke hver dag det lykkes 😉

  Svar
 87. Simone M says:

  Jeg er helt elendig til at holde pauser, jeg selv er bevidst om. Ofte bliver det de der overspringshandlinger som ikke rigtig føles som pauser og blot gør mig irriteret over ikke at kunne bevare koncentrationen (og have en lidt stærkere rygrad). Men hvis jeg en sjælden gang vælger at tage en pause, er det næsten altid med en bog. Især lydbøger er jeg blevet svært glad for. Selvom jeg tit falder fra og lader min fantasi folde sig ud over både ords og virkelighedens grænser, synes jeg egentlig også, at det kan noget ret specielt. Bøger er min fantasis primus motor. En fængende bog og en kop kaffe er indbegrebet af selvforkælelse for mig.

  Svar
 88. Katrine says:

  Pause for mig er super vigtigt. Er sykemeldt med stress og prøver at lære at finde ro i hoved og krop. Det gør jeg med lange gå turer og meditation hver dag. Gør virkelig noget godt for mig. Hvis jeg vinder vil jeg give det videre til min søde mor.

  Svar
 89. Natasja says:

  Jeg arbejder i en vuggestue/børnehave og der har vi 40min pause. Ville ikke kunne undvære dem. Nogle gange tager man sig en power nap, andre gange går man ud og sætter sig i solen og i ro. Selvfølgelig taker jeg da også med mine kollegaer, men ellers bare sidde for sig selv og spille lidt candy crush eller læse nogle gode blogs 😉 Er i en alder af 34 lige begyndt at drikke kaffe 🙈🍵

  Svar
 90. Isabella says:

  Med en 17 dage gammel baby får jeg nok brug for en masse kaffe til hjælpe mig gennem trætheden det næste år, hvor jeg er på barsel ❤️☕️ jeg krydser fingre 🤞

  Svar
 91. Tanja says:

  Jeg drikker ekstrem meget kaffe men de bedste kopper er dem der bliver drukket i stilhed, når krop og hovede har brug for at stoppe op for en kort stund 😍

  Svar
 92. Anne says:

  På arbejdet går jeg en lille tur “rundt om bloggen” og gerne med en kop kaffe i hånden 😊 cheferne har ligefrem opfordret til at vi gør det 👍 Hjemme er det måsen i sofaen med en kop kaffe eller en god kop the ☕️

  Svar
 93. Ida says:

  Jeg ved ikke noget bedre end en god kop kaffe og et strikketøj efter en lang arbejdsdag. Det kan vende selv det kedeligste efterårshumør.

  Svar
 94. Pernille says:

  Uhm….en god kop kaffe i den ene hånd og telefonrøret i den anden oppe ved øret og en god veninde i den anden ende – det er skønt!

  Svar
 95. Lise says:

  Jeg drikker kaffe hver dag, og med en nyfødt lillesøster på armen forudser jeg adskillige kopper til mig det kommende år 😆😄!

  Svar
 96. Emma Andersen says:

  Jeg har lige siden 2013 hvor jeg blev syg med en hjernebetændelse, holdt 2 hjernehvil om dagen. Et hjernehvil om formiddagen og et hjernehvil om eftermiddagen, jeg har endda fået lov af min chef også at holde dem på mit arbejde da hun har opdaget at jeg arbejder mere effektivt, hvis jeg lige får lov at holde sådan et hjernehvil og lige kan fylde kroppens og hovedets batteri op.

  Et hjernehvil består af 20 min, 20 min hvor jeg går fra mig selv, jeg laver et kop kaffe og så sætter jeg mig og åbner for yousee musik appen og søger efter sleepmusic. Inden jeg sætter mig helt til at slappe af med hovedet tilbage tager jeg lige skuldrene op til ørene og giver hurtigt slip, og det gør jeg 10 gange, og så slapper jeg helt af til det dejlige musik jeg hører i høretelefoner så jeg ikke kan høre andre lyde rundt omkring.
  Og jeg er simpelthen så taknemmelig for den sygeplejerske der gav mig det råd den gang tilbage i 2013.

  Svar
 97. Jeanette klinge says:

  For mig er det super vigtigt med pauser i min hverdag for ikke miste mig selv. Gik ned med stress for et par år siden og tog mig lang tid at komme tilbage . Men har lært man skal passe på sig selv og derfor nogle break i hverdagen med ro både fra tv, telefoner m.m er drøn vigtigt.
  En god krop kaffe og en dejlig bog så er dagen reddet 🙂

  Svar
 98. Lisbeth says:

  Jeg holder gerne pause i min have – om sommeren sidder jeg stille, når temperaturen falder, er det en lille gåtur og gerne med en kop kaffe – der findes intet skønnere 😊🌿☕️

  Svar
 99. Marianne says:

  Selvom jeg så udmærket godt ved, at pauser er noget af det vigtigste i en travl hverdag med et pædagogstudie på fuld drøn, 2 fritidsjobs ved siden af studiet, et forsøg på at være den pligtopfyldende datter og storesøster samt prøve at smide et par kilo eller 6, er det altså en af de ting jeg ofte kommer til at nedprioritere.
  – Men Merrild, Cana og dig, har inspireret mig! Jeg vil prøve, på et eller andet tidspunkt i løbet af en travl dag, at holde 15 minutter pause. Hvorfor? Fordi at jeg på ingen måder kan blive en god pædagog, udføre mine jobs ordentligt, være den pligtopfyldende datter og storesøster, eller få tabt nogen som helst kilo, hvis jeg går ned med stress.

  Så tak Merrild, og nok mest af alt, tak til jer, for at åbne mine øjne for, hvor dårligt jeg passer på mig selv, og hvor lidt der skal til, for at gøre en indsats for at ændre alt det ovenstående <3

  Svar
 100. Julie says:

  Uhh lige det med pauser er rigtigt svært for mig, hvis telefonen ikke må indgå. Jeg har derfor prøvet, at gøre det til en vane, at gå en tur til stranden og bare nyde stilheden og den friske luft. Det er en dejlig følelse når man har sat tid af til sig selv.

  Svar
 101. Line says:

  Som lærer er kaffe obligatorisk og så absolut min smukkeste last. Oftest er det instantmodellen jeg indtager med velbehag, men i weekend er min kæreste en stjerne til at kværne lækre kaffebønner og lave en retty god kande kaffe. Uhm. Og hvis jeg er RIGTIG heldig ledsages eftermiddagskaffen af en Baileys. #love

  Svar
 102. Majbritt says:

  Jeg ville gerne være bedre til pauser, til mig tid, hvor jeg et øjeblik ikke skal forholde mig til at være nogens mor, hustru, datter eller veninde. Bare være MIG!

  Svar
 103. Nathalie says:

  Jeg vil super gerne vinde et års forbrug af Merrild kaffe!
  Jeg drikker flere kopper om dagen, men er dårlig til at holde pause i mens, så kaffen når oftest at blive kold før jeg er halv færdig 🙄😅☕️

  Svar
 104. Camilla Pedersen says:

  Jeg er for 8 mdr siden blevet mor, igen.. jep en gut på 2,8 år, og en på 8 mdr i en skøn suppedas – det begrænset med pauser.. men jeg elsker at sidde på vores trappetrin udenfor bare et øjeblik – med lukket dør! Så kan man ikke hører det kaos der til tider hersker på den anden side.

  Svar
 105. Heidi says:

  Min barsel slutter snart & kaffe skal der til for at få enderne til at nå sammen, når hverdagen for alvor sætter ind 🤞🏼🍀☕️🧡

  Svar
 106. Tea says:

  Er på barsel med barn nr 2. Der er kaffe essentielt for at få dagen til at hænge sammen:-) var ikke så god til at holde pause første barsel men det er nødvendigt her anden gang så når baby sover, slapper jeg!

  Svar
 107. Pernille says:

  Min yndlingspause holder jeg helst udendørs og gerne med en kop kaffe i hånden og i tet andet end kombinationen af skøn kaffe og vidunderlig natur.

  Svar
 108. Nanna says:

  Når jeg skal slappe af, sender jeg manden af sted med vores børn, og så sætter jeg mig i sofaen med en kop kaffe, podcast og mit strikketøj. Jeg elsker det!

  Svar
 109. Nanna says:

  Jeg drikker mest kaffe på jobbet, og der bliver den indtaget ved skrivebordet, mens der arbejdes. MEN turen ud i køkkenet, evt. lidt sludder i køen til kaffemaskinen og bare det at komme op og strække sig lidt, dét fungerer som en lille pause til hjernen 🙂

  Svar
 110. Amalie says:

  Som studerende er kaffe nærmest en nødvendighed i min hverdag, men det samme gælder for de små pause (som der nok burde være nogle flere af); en kop kaffe i en to-go kop og en dejlig gå tur elller bare nyde.

  Svar
 111. Tina says:

  Jeg øver mig virkelig også på pauser… Både sammen med- og den mine børn. Kaffe er næsten altid en del af pausen ☕️😍

  Svar
 112. Kristine says:

  Som pædagogmedhjælper og mor til en treårig er kaffe obligatorisk. Jeg er ikke god til at holde pauser derhjemme, men hvis det endelig skal være, må det aller helst gerne være med en god kop kaffe og noget Netflix.

  Svar
 113. Mette says:

  Med en 1årig og en 2årig er der alt for få pauser, så kaffe er en mega nødvendighed 😅 men pyt med der kun er 2 minutter i ny og næ når man er så heldig at have to raske drenge 😍

  Svar
 114. Kristine says:

  Jeg drikker min bedste kop kaffe kl 6.30 i min bil på vej på arbejde. Jeg kører en time hver vej, og det er vigtigt for mig at skabe lidt hygge. Så jeg laver en god kop kaffe med mælkeskum til turen. Ahh

  Svar
 115. Ditte says:

  Min bedste kop kaffe er den jeg får, når begge børn er faldet trygt i søvn om aftenen og jeg lander i sofaen. Når putningen af og til trækker ud, så er det altid den kop kaffe, jeg ser frem til.

  Svar
 116. Camilla says:

  Kaffe startede som en overlevelses ting i eksamensperioder, men nu er det virkelig bare blevet mit lille selvforkælelses moment midt i travl hverdag. En slags go you fra mig til mig.

  Svar
 117. Helle says:

  De bedste pauser er kaffepauser.
  Når jeg rigtig skal slappe af laver jeg en cafelatte, hælder den i termokoppen og kører ud i det blå.
  Jeg bor klods op ad skov, strand og vand, så det er lige hvad humøret er til den pågældende dag, i hvilke retning jeg kører. ☕️🚗💨

  Svar
 118. Karoline says:

  Merrild er og bliver min yndlings-instant-kaffe 😍Jeg brygger det om morgenen og tager det med i min Eva Solo to-go-kop (seriøst den bedste termokop, som holder kaffen varm) ☕️Kl. 10 er ofte “det hellige tidspunkt”, hvor jeg tager mig en pause og drikker min medbragte kaffe 😌

  Svar
 119. Trine says:

  Mine pauser holdes bedst på sofaen med mine børn i den ene hånd og en god kop kaffe i den anden hånd ❤ i en travl hverdag er det svært at finde tiden til de små pauser. Men øvelse gør vel mester 😝
  På mine hverdagsfri sørger jeg for at holde små pauser med enten løbetur eller et lille powernap 🤗

  Svar
 120. Anne says:

  Jeg drikker meget kaffe, men er ikke særlig god til ikke at lave noget imens. Jeg elsker når jeg får tid til lidt strik imens, så er det en god pause for mig.

  Svar
 121. Sara says:

  Jeg eeeelsker at ligge mig godt til rette på sofaen med et tæppe og lukke øjenene i 10-15 minutter. Ikke for at sove – bare lige for at nulstille hovedet og kroppen. Det sker bare ikke lige hver dag, desværre 😆

  Svar
 122. Sidsel says:

  Mine pauser foregår som oftest på toilettet… nogle gange med kaffe, andre gange med rødvin. Toiletdøren er den eneste dør herhjemme med en lås. Og med tre små børn i huset, der har dedektiv skills som kun scherlock homes, er det umuligt at holde HELT pause andre steder end dér;-)

  Svar
 123. Pernille Vincentz says:

  Nej nej nej. Her kan man tale om en lækker konkurrence.
  Med en barsel der lige er sluttet, nyt arbejde og to små tumlinger så hænger kaffe sjældent sammen med pause. Det må indtages stående, gående, legende. Som oftest. Men det gør slet ikke spor ☕️❤️ Bare den er varm 😂

  Svar
 124. Marianne says:

  Jeg elsker kombinationen af kaffe og pause, men jeg vil gerne være bedre til “bare” at sætte mig med min kaffe uden nødvendigvis at tjekke mails, Instagram eller andet samtidig.

  Svar
 125. Stinne says:

  Jeg elsker kaffe og især nu hvor jeg er på barsel og får sovet lidt mindre om natten så er mine 3 kopper kaffe guld værd 😀

  Svar
 126. Tanja says:

  Jeg nyder at kunne sætte mig ned med en god kop kaffe og med to små børn og et arbejde med skiftende arbejdstider er det virkelig tiltrængt med ro og kaffe

  Svar
 127. Astrid says:

  Jeg har ofte brug for en lille pause når jeg kommer hjem fra arbejde. Og lige der, kunne det være lækkert at kunne lave bare en lille kop kaffe 🙂

  Svar
 128. Helene says:

  Hvor ku det være dejligt at vinde et års forbrug af Merrild kaffe. Det passer lige med at jeg er på barsel og vi går en kold tid imøde OG det er min fødselsdag i morgen. Så alt ialt ville det gøre tilværelsen en hel del bedre med gratis kaffe til den trætte mor😃

  Svar
 129. Rikke says:

  Kaffen er ikke altid lig med pauser for mig. Det er ofte på en gåtur med veninderne, om morgenen på vej ud af døren, mens jeg sidder på arbejde osv. Men når jeg i weekenden kan drikke min kaffe langsomt og se Go’morgen Danmark, så nyder jeg den ekstra meget og den smager endnu bedre!

  Svar
 130. Maria says:

  Kaffe får mig til at blive et menneske så snart jeg slår øjnene op. Redder enhver eftermiddagskrise. Bare en lifesaver!

  Svar
 131. Helle says:

  Jeg elsker kaffe. Og jeg elsker pauser. Men, jeg er pige så dårlig som dig til at få pauserne ind i dagligdagen. Meget, meget ofte bliver kaffen kold….

  Svar
 132. Heidi Louise says:

  En pause for mig er når jeg kan stene med et eller andet. Om det er at sidde og kigge ud i haven, tage 5 minutter ekstra på toilettet eller ved at høre en god lydbog det er lige meget. Bare det at jeg giver mig selv lov til lige at sidde og lave noget helt andet end ellers. Det er en skøn pause for mig. Og kaffe til sådan en pause er da bare en bonus👍🏻

  Svar
 133. Louise says:

  Jeg elsker når jeg kan sidde i ro og mag og nyde en god krop kaffe! Desværre sker det ikke så tit efter at jeg har fået min datter (for et år siden), lige er startet på studie igen, er flyttet i hus og lige er blevet gift – endda med en selvstændig erhvervsdrivende med en forholdsvis ny virksomhed – så jeg krydser fingre! Og øver mig på at tage 15 min. ro engang imellem 😉

  Svar
 134. Karina Simonsen says:

  Jeg drikker ikke kaffe… Men vil vildt gerne vinde, fordi jeg har en mand, der drikker kaffe – og det er mig, der køber det til ham. Så det vil komme som kaldet! 🙂 Pauserne klarer jeg til gengæld gerne. Prøver at se dem som et fornuftigt indslag i dagen, der også giver energi til al den anden tid.

  Svar
 135. Josephine says:

  Det er lige en konkurrence for mig. Yes.
  Lige nu er mit forhold til kaffe mest sådan, at det for mig kan gøre en træls opvask hyggelig, en lang forelæsning lidt rarere og samtaler med veninder lidt længere ❤

  Svar
 136. Maja says:

  Jeg er ikke så god til at tage pauser – for jeg kommer nemlig også altid til lige at tjekke mails, lægge vasketøj sammen, rydde legetøj op og lignende! Jeg ville ønske jeg var bedre til det!

  Til gengæld har jeg lavet mig et morgenritual! Jeg møder på arbejde ca 30 min før mine kollegaer, laver mig en kop kaffe og læser ligeså stille mails igennem og nyder at være helt alene inden arbejdsdagen for alvor går igang! Det fungerer!

  Svar
 137. Lotte says:

  Tænkte netop over, hvad der egentlig er min yndlings-kop-kaffe-på-dagen. Er kommet frem til, at det vist egentlig er den første kop på arbejdet (hvor vi har en helt hæderlig maskine). Særligt de dage, hvor jeg er den første på pinden og i fred og ro kan sidde og læse mails og drikke min cortado:-)

  Svar
 138. Rikke says:

  Jeg drikker både kaffe når jeg holder pause og når jeg arbejder. Jeg ELSKER kaffe. Alle former for kaffe. Dog er den gode, gamle, røde, originale Merrild yndlingskaffen herhjemme.

  Svar
 139. Ingibjörg says:

  Efter jeg er startet på arbejde efter endt barsel er det blevet til en vane, i morgenrutinen, at lave en kop instantkaffe som jeg drikker i sofaen mens min søn leger ved siden af med maven fyldt med havregrød og så småt ved at være klar til vuggeren👏🏻 Jeg elsker det!!

  Svar
 140. Nadia says:

  Efter hjernerystelse og piskesmæld, er pauser et must og hvis ikke jeg tager dem så har jeg det rigtig dårligt.
  Kaffe ville da ikke gøre det dårligere 🤞🏽

  Svar
 141. Sif R says:

  Jeg er blevet dybt inspireret af dit kaffepause-tiltag, og har ladet mig inspirere og gøre det samme, så meget jeg kunne, den sidste uge. Jeg kan mærke, hvor stor en forskel det gør for mig (og for alle andre sikkert også), at tage nogle minutter væk fra kaos, tankemylder, telefon, lektier, pligter og hvad der eller måtte fylde – og bare nyde at lave intet. At stirre ud i luften og nyde stilheden, og smagen af en kop kaffe. Nu er jeg studerende og min nescafé er bestående af det billigste sprøjt fra Lidl, så for mig ville det gøre en kæmpe forskel, og være en stor opgradering at nyde merilds dejlige kaffe i disse pauser 🙂

  Svar
 142. Louise says:

  Jeg elsker kaffe! Ikke for koffeinens skyld, den påvirker mig nemlig ikke, men for hyggens skyld. Der er altid noget hyggeligt over en kop kaffe, om det så er en alene stund i sofaen, på café med en veninde eller sammen med mine bedsteforældre. Hyggekaffe 😍☕️

  Svar
 143. Nicolai says:

  I en travl hverdag giver kaffe og stilheden om morgenen bare den ekstra energi og opladning på de mentale batterier til at være der 100% for dem man elsker. 🙂

  Svar
 144. Sara says:

  Jeg er også ret dårlig til at få holdt pauser i hverdagen. Der er altid gang i et eller andet. Det sted hvor jeg er bedst til at holde pauser, er når jeg rejser med offentlig transport. Når jeg gør det, sidder jeg mest bare og kigger ud af vinduet eller rundt på folk. Det er faktisk sjældent at jeg kigger på min telefon eller hører musik, når jeg sidder i tog osv. Så der får jeg koblet godt af. Men burde stadig være bedre til at gøre det hver dag. 🙂

  Svar
 145. Emilie says:

  Jeg er skide god til at holde pauser! Jeg har nemlig i mine fem år som kaffedrikker altid tænkt, at jeg skal huske at nyde alle mine kopper kaffe, før jeg får børn. Det er cirka den eneste regel jeg nogensinde har overholdt!
  Håber fremtidige mig husker tilbage på alle mine rolige kaffepauser og tænker “Fedt at jeg tog de pauser, da jeg havde tid!”

  Svar
 146. Karen says:

  Jeg holder mine pauser i vindueskarmen i mit køkken. Jeg elsker at sidde og se byens liv, imens jeg nyder en kop kaffe.

  Svar
 147. Laura says:

  Kæmpe fan af kaffe og kæmpe fan af instant. Det giver da muligheden for at spare lidt tid og dermed måske kunne tage et ordentligt break med en kop kaffe i hånden. Ville elske denne præmie og med tæppet i hånden kunne det blive til kaffebreaks i min atriumgård på trods af efterårskulden.

  Svar
 148. Anne-Mette says:

  Min kæreste er en haj til at huske pauserne derhjemme – jeg falder desværre alt for ofte i de samme “fikse noget” pauser som dig. Måske kunne denne præmie være startskudet til at abe lidt efter min kæreste og huske at sætte livet lidt på pause engang imellem 🙂

  Svar
 149. Nicoline says:

  Jeg kan godt lide at holde pause, men der er ikke mange af dem for tiden. Det er nok et klassisk scenarie, men egentlig ikke et, jeg har lyst til at være en del af.

  Svar
 150. Agnethe says:

  Et af mine yndlingsøjeblikke er den første tår af morgenkaffen; det er bare så lækkert med en hel ny dag foran sig og den tager jeg først hul på, når kaffen drikkes. Derudover bliver de lange eftermiddage på mit studie ofte nemmere med en kop instant kaffe 🙂

  Svar
 151. Mathilde H says:

  Den bedste kaffepause, jeg kan holde i løbet af en dag, holdes enten om morgenen i selskab med min mand – eller om eftermiddagen helt alene, lige inden jeg skal i gang med lektierne 😊 Førstnævnte har der dog ikke været nok tid til, da der sker en hel masse i vores liv for tiden, så måske et års kaffeforbrug kunne skubbe lidt til, at vores pauser kommer tilbage i hverdagen ❤️

  Svar
 152. Nadia N. says:

  Når jeg skal tankes op på energi, sætter jeg mig et sted hvor solen kan ramme mig eller i stearinlysets skær med en kop kaffe, min notesblok og min lille sorte pen. Tankerne får frit løb og kommer ud igennem pennen. Mønstre, små tegninger og ord. Det giver ingen mening, når man ser det bagefter, men det er ren terapi.
  Kaffe til et helt år ville derfor være fantastisk at vinde. 😍

  Svar
 153. Majken says:

  Når jeg lige skal holde en lille pause i løbet af dagen (er på barsel..) er det gerne når baby sover lur eller underholder sig selv på tæppet. Ofte er det med en snack og en kop kaffe. Og så sidder jeg helst bare og kigger ud i luften og nyder roen. Kan desværre ofte have en tendens til at tage min telefon, og tænke at det er at holde en pause og kigge i den – det har bare den modsatte effekt..

  Svar
 154. Rikke says:

  Jeg prøver at have et fokus i mine pauser. Det går nemmere for mig hvis jeg bruger tiden på at tænke på gode ting, i stedet for alt det jeg kunne bruge tiden på at ordne.

  Svar
 155. Maria says:

  Hvilken dejlig konkurrence! Det første, jeg gør om morgenen, er vitterligt at gå ud at tænde for elkedlen for at gøre klar til min morgenkaffe. Den drikker jeg i ro og stilhed, mens jeg sidder og glor ud i luften eller hyggesnakker med min roomie, hvis hun er hjemme. Og det er – ærligt – en af de bedste tidspunkter på dagen! Så jeg ville elske at vinde et helt års forbrug af rolige kaffestunder 🙂

  Svar
 156. Heidi says:

  Jeg ville dele med min arbejdesplads .. kommune kaffe smager bare dårligt såååå hvis jeg nu kunne forkæle mit team lidt

  Svar
 157. Amalie says:

  De første tre måneder af min graviditet, kunne jeg ikke fordrage lugten eller smagen af kaffe, men lysten har langsomt sneget sig tilbage igen – særligt fordi jeg ikke kunne overskue tanken om en graviditet og barsel uden kaffe, hvorfor jeg tvang et par kopper ned hist og her, så min krop og lugtesans kunne vænne sig til det igen. Jeg forestiller mig ikke, at der bliver de store muligheder for pause, når først babyen kommer, men til gengæld er instant et must – frem for stempelkande eller en langsom kaffemaskine 😉

  Svar
 158. Elena says:

  Kaffe er lig med pause for mig. Jeg elsker, når jeg kommer hjem fra job og har hentet børn, at lave mig en kop kaffe og hygge mig med mine umulige børn i ulvetimen 😉😍 Det giver mig ro

  Svar
 159. Elena Høgskær says:

  Her i min 2. graviditet, der nu har varet 37 uger og 2 dage, har min smag i kaffe virkelig ændret sig! Jeg kan ikke længere drikke en kop fra vores dyre espressomaskine, ej heller en filterkaffe, uanset hvor gode bønnerne måtte være, men griber derimod ud efter instant kaffe – HVER gang! Det er SÅ skørt. Det har ellers aldrig sagt mig noget med instant, men .. gravid, you know.
  Efter jeg gik på barsel for et par uger siden, gør jeg en del ud af, at forsøge at hente vores søn tidligt, og være klar med en kop kaffe og en frisksmurt bolle/stykke kage/en is, når min mand kommer hjem, så vi lige sidder og falder ned sammen.

  Ville ELSKE at vinde den præmie fra Merrild 🙂

  Svar
 160. Karoline says:

  Jeg er lige startet på studie, og har i den forbindelse fået bekræftet min kærlighed til dagens første kop kaffe. Der er simpelthen intet bedre. Til gengæld gad jeg godt blive bedre til at tage pauser fra læsningen, som ikke bare er 20 minutters meningsløs scrollen på Instagram… Var til foredrag med en for nylig som fortalte, at når man sidder og læser noget i 20 minutter, for derefter at holde pause med Instagram i 5 minutter, er det kun en brøkdel af det man lige har læst der sætter sig fast. Man er nødt til at reflektere lidt og genfortælle til sig selv. Det kan man jo passende gøre mens man laver en kop Merrild… 🙂

  Svar
 161. Julie B. says:

  Mit kaffeindtag er steget, efter jeg er begyndt at studere. For mig er det en treat at kunne holde pause fra læsningen med en kop kaffe 🙂

  Svar
 162. Joan says:

  Min absolut bedste pause er kl. 0600 hvor jeg laver mig en kop kaffe og sætter mig ud i haven, hønsene er lige lukket ud efter natten og er sprængfyldt med energi, kl 0635 kører jeg på arbejde – dejlig morgen ☺

  Svar
 163. Ida Topp says:

  Jeg prøver at holde pause ved at gå en tur, så jeg ikke kommer til at støvsuge eller tømme opvaskemaskinen. Desuden drikker jeg Merrild hver dag, så det ville ikke være dårligt at vinde et helt års forbrug😄

  Svar
 164. Helena says:

  Der er simpelthen intet som dagens første kop kaffe! Den allerførste slurk som fortæller en at dagen er i gang. Jeg nyder især en pause med kaffe og lidt musik. På den måde syne jeg det er lettere at lave ingenting, selvom det bestemt er noget jeg finder svært. 😉
  Jeg vil bestemt forsøge at snige flere pauser ind i hverdagen.
  Tak for et godt post 🙂

  Svar
 165. Maj says:

  Med et hus fyldt med (mange) børn, er der kamp om at køre ud at handle. Det lyder møg-kedeligt, men så laver jeg mig faktisk en kop to-go kaffe, og smutter i Netto – og jeg tager mig rigtig god tid. Jeg Elsker det.

  Svar
 166. Gitte H says:

  De seneste par år er jeg blevet meget bedre til at holde kaffepauser. Jeg elsker at holde en kaffepause i haven, når jeg kommer hjem om eftermiddagen – om vinteren med et tæppe i en havestol.

  Svar
 167. Marie S says:

  Jeg er egentlig bedst til aktive pauser i form af fx en tur i træningscenteret, hvor jeg ved, at det eneste jeg skal koncentrere mig om, er min træning. Står jeg på løbebåndet/crosstraineren, elsker jeg at se et afsnit af Sex and the City imens og bare glemme tiden og hverdagens ræs. Også cykel- og gåture med en god podcast (er igang med Mørkeland ligenu, SÅ god!) i ørerne, får mig også til at slappe af.

  Ville elske at vinde denne konkurrence. Så kan jeg øve mig lidt på de lidt mere rolige, små pauser også, som inkluderer kaffe bedre. (Eller måske bare få fat i en to-go-kop i samme omgang til gåturene)!

  Svar
 168. Anna says:

  Jeg er sygeplejerske og har derfor blandede vagter.
  Jeg elsker de dage hvor jeg har fri eller aftenvagt. Cykelturen hjem når jeg har afleveret mine børn i skolen. Hjem og nyde roen, en kop kaffe, med benene oppe, i haven eller sofaen😊
  Og så er jeg begyndt at strikke, hvilket får mig til at glemme alt om min telefon og kaffen… Heldigvis kan jeg godt lide kold kaffe😍

  Svar
 169. Rikke says:

  Jeg er pædagog og igennem dagen er der en masse støj fra de søde, glade børn. Så en stille pause efter job, gerne med en lille småkage til at dyppe i kaffen, gør mig glad!

  Svar
 170. Anna Richardson says:

  Jeg har førsr for nyligt indset hvor vigtigt det er for mig med en lille pause i hverdagen – det fungerer så godt lige at slå hjernen fra i fem minutter og der er kaffe en temmelig god ledsager ❤

  Svar
 171. Trine Borup says:

  Jeg har ellers altid drukket rigtig meget kaffe. Pt. Bliver det ikke til for meget. Jeg sætter troligt en kande over hver morgen, men når knap en kvart kop, før alle mand skal ud af døren. Jeg synes ellers jeg står rigeligt tidligt op😑. Så der bliver hældt alt for meget kaffe ud i vasken herhjemme..jeg skal vist også øve mig i at holde kafffepause!

  Svar
 172. Katrine BK says:

  Jeg sniger mig nogen gange ud i køkkenet, når børnene leger rigtig godt sammen. Så sætter jeg mig hen til vinduet med en kop kaffe og en god podcast. Det er nogen gange tiltrængt både i weekender og når man er kommet hjem fra en travl dag på arbejde.

  Svar
 173. Emma says:

  Som studerende med lidt for meget læsning, aftaler, studiejob og alt muligt andet praktisk, er det ofte kaffen, der lige giver det sidste skud energi. Så et års forbrug ville være en meget (!) velkommen gave, både for energi, humør og ikke mindst den lidt sløje pengepung. Jeg krydser fingre!

  Svar
 174. Tine says:

  Jeg har både helt standard filterkaffe hjemme i skabet og en dyr nespresso-maskine stående.. Men jeg eeeelsker min daglige neskaffe hver morgen, og det er faktisk den eneste kaffe, jeg drikker. Krydser fingre for, at jeg er heldig!

  Svar
 175. Camilla says:

  I en hverdag som mor, kone, studerende med spændene arbejde er kaffepauserne vigtige. Både for mig selv men også de kaffepauser jeg deler med nogen ❤️

  Svar
 176. Helke says:

  Jeg savner pauser. Dem hvor jeg kan sidde og fordybe mig i egne tanker eller med en bog og en kaffe. Lige nu er jeg på barsel og baby har krudt i røven. Den store har også fart på og pauserne er få men gode. De bliver bla. Brugt på at læse blogindlæg. Og så er det jo fantastisk med instant kaffe så jeg sparre lidt tid der 🙂

  Svar
 177. Marlene J says:

  Som studerende er der heller ikke meget tid til pauser, men jeg forsøger hver dag at gå en kort tur ude – frisk luft og natur gør underværker for sindet og energiniveauet.

  Svar
 178. Gitte says:

  Jeg ELSKER kaffe og drikker 3-4 kopper dagligt, men er også slem til at lave altmuligt i mens.
  Og dog, så drikker jeg ofte min første kop i weekenden, enten på gulvet imens min lille dreng leger rundt på gulvet eller siddende ved siden af min store dreng i sofaen i mens han ser tegnefilm og jeg lader tankerne vandre og det må da også være en ‘pause’ ❤️

  Svar
 179. Trine says:

  Helt skøn konkurrence! Jeg foretrækker til enhver tid at drikke min kaffe i fred og ro! Bevares, til hverdag ryger den måske lidt hurtigt ned om morgenen, men jeg duer fx slet ikke til at drikke den, mens jeg er på farten. Jeg skal sidde ned, jeg skal slappe af, og jeg skal nyde den. Det gør jeg til gengæld også så tit, jeg overhovedet kan komme til det – og jeg prioriterer det, især om eftermiddagen. Så send mere kaffe ❤️❤️

  Svar
 180. Filippa says:

  Mit forhold til kaffe er næsten stærkere end mit forhold til pauser – men jeg nyder som regel, når jeg har tid for mig selv

  Svar
 181. Laura says:

  Jeg er kæmpe fan af både kaffe og pause. Det bliver til mest af førstnævnte, men jeg øver(!) mig i, at udøve sidstnævnte. Jeg har engang læst, at der går 20 minutter før koffeinen sætter ind, så måske er en pause på 20 min. det “gyldne tal” for at blive rigtig opladet efterfølgende 🙂

  Svar
 182. Jessica says:

  Jeg har i mange år drukket meget kaffe, og jeg fik endda konverteret min kæreste fra te-mand til en vaskeægte kaffedrikker, inden jeg blev gravid. Nu har vi en dreng på 1 år og kaffen er mere end nødvendighed end en nydelse (selvom den stadig bliver nydt, for det smager jo godt, det stads 😉 )

  Svar
 183. CharlotteF says:

  Jeg drikker normsmt kun en kop kaffe om dagen. Efter frokost eller netop hjemvendt fra arbejde. Jeg kan gå helt og glæde mig. Min søn på 9 år laver den bedste cafelatte og han elsker at få lov til det. Så hygger mig med ham og den når der er mulighed for det.

  Svar
 184. Amina says:

  Min pause er helt bestemt om morgenen! Jeg ELSKER min kop kaffe om morgenen, og står gerne op et kvarters tid før for bare at vågne og drikke min kaffe.

  Svar
 185. Rutsje says:

  Jeg har fulgt jer begge i denne uge (ligesom jeg gør alle andre uger), og jeg ville ha’ lige så svært ved at holde en reel pause. Bare det at sidde med sig selv og sine tanker, det er en udfordring! Det tror jeg også, jeg skal til at øve mig i. Ellers elsker jeg at forsvinde ind i en god bog. Lige nu er jeg opslugt af Den, der lever stille af Leonora Christina Skov – den kan anbefales. Og så en god iskaffe til – mums!

  Svar
 186. Mette says:

  Et barn på 3, et nu kravlende barn på 8 mdr – jeg kan slet ikke komme igennem dagene uden kaffe. Og har først fornylig (under 1 år siden) opdaget at instantkaffe kan være ganske godt og hvert fald fantastisk i det nuværede liv. Jeg eeeeeeeeeelsker weekender når min mand kræser for rigtige bønner og stempel, men jeg får virkelig drukket nogle stykker instant om dagen!

  Svar
 187. Bettina says:

  Jeg lærte først at drikke kaffe, da jeg blev 30 år. Så er forholdsvis ny kaffedrikker, men har hurtigt lært at elske det!
  I en sammenbragt familie med fire børn i alt, hænger husets velvære ret tit på, at den voksne kvinde i husstanden får sine pauser. For de er godt nok nødvendige, men omend voldsomt svære at lave plads til, må jeg erkende. Tænk, at vi har fået en hverdag/liv, hvor der ikke er naturlige pauser?..

  Svar
 188. Camilla says:

  Åh pauser, drikker ofte kold kaffe, kaffe på toilettet, kaffe når jeg bader børn, kaffe når jeg leger på værelset med de små! Min kæreste arbejder off-shore, 30 dage i streg, to små! Håber jeg vinder, trænger til hurtig kaffe, kontra den fine latte maskine ( som tager for lang tid) 😂

  Svar
 189. Trine says:

  Vi har et koncept, vi kalder ‘gulvcaféen’, som vi fandt på, da jeg var på barsel med vores første barn og min kæreste skrev speciale. Det er ret selvforklarende: Vi satte os simpelthen på gulvet ved siden af vores søn og legetæppet med hver sin gode kop kaffe og nød en hyggestund sammen. Nu er jeg på barsel igen med vores andet barn og gulvcaféen skal genindføres 🙂

  Svar
 190. Mette Langgaard says:

  Jeg nyder ofte en kaffepause, men helt klart som du beskriver: altid med udformning af huske- eller todo- lister; telefonen; mens jeg sætter en vask over; hygger med/underholder børnene – Dit skriv inspirerer helt klart til indimellem kun at holde pause. Og jatak gerne med et års forbrug af Merrild:-)

  Svar
 191. Lis Vinter says:

  Pauser er vigtigt, bare mig selv og en kop kaffe – men ikke altid nemt at finde pauserne ! Jeg har lært, at det er vigtigt for mig, bare at være mig i fred og ro – derfor skal der være tid til det 😉

  Svar
 192. Britt warnet Wieczorek says:

  Jeg elsker at tage en pause med en kop kaffe og mine strikkepinde – det allerbedste er hvis huset sover, at høre vejret trækkes tungt i de forskellige værelser er så hyggeligt – og selv om det tit er lidt for sent, sniges en kop kaffe ned alligevel 😊☕️

  Svar
 193. P says:

  Jeg starter hver eneste morgen med 30 minutters kaffepause. Står op som den første i familien, kommer hjem som den sidste. Jeg har aldrig alenetid med undtagelse af den dejlige halve time hver morgen i fred og ro med min kaffe, inden de andre står op.

  Svar
 194. Mette Hanberg says:

  I en travl hverdag er de små pauser uhyre vigtige. Efter sygemelding med stress fandt jeg ud af at forebygge ved at lægge pauser ind i hverdagen. Og det har jeg været ret god til… men TAK fordi du lige minder mig om det igen, for jeg tror, jeg var begyndt at glemme det lidt igen.

  Svar
 195. Nina says:

  Wauw, jeg er blevet super inspireret af dit indlæg. Jeg har altid tænkt at jeg var god til at lave ingenting og holde pauser i løbet af dagen, men når jeg nu tænker rigtig godt efter så har jeg lavet holdt pauser ligesom dig – pauser hvor man lige kunne lægge lidt vasketøj sammen imens man samtidig fik fikset telefonopkaldet til bankdamen. Jeg vil fra nu af forsøge at holde pause i hverdagen – forsøge at lave ingenting et kvarter om dagen. Jeg krydser fingre for det lykkedes, og for at jeg vinder elm skønne konkurrence – Merild laver nu en gang den bedste kaffe.

  Svar
 196. Julia says:

  Mine kaffepauser forbinder jeg med et øjebliks ro i en ofte travl hverdag. Pt er jeg på barsel, og mine kaffepauser er værdsatte. Varm kaffe og en sovende baby er særligt lykken 🙂

  Svar
 197. Mette says:

  De bedste kaffepauser er lørdag morgen med friskbrygget kaffe, avis og Mads og Monopolet i radioen og en lille dreng, der hygger sig i morgentempo med bøger og legetøj 😍

  Svar
 198. Bolette says:

  Den bedste kaffepause er søndag morgen, -mens alle stadig sover. Pauser i hverdagen er svære at få timet så kaffen rent faktisk bliver til en pause.

  Svar
 199. Therese says:

  Min pause… er måske lidt anderledes . Jeg har en travl hverdag,som de fleste og er alene med mine to store drenge. Det kræver altid en solid og god plan,at få sådan en dag,til at hænge sammen på den fede måde,så den bliver dejlig for drengene,men i den grad også for mig.
  Min pause ligger derfor om morgenen. Før alle står op,sætter jeg min alarm 15 min før alt skal gå løs og tager MIN pause. Jeg elsker det. Jeg kalder det min Stilletid. Den første kop kaffe og bare absolut ro i hovedet og sjæl,i 15 minutter. Jeg har altid gjort det og vil altid gøre det. Det er min tid og min kop kaffe .

  Svar
 200. Camilla m says:

  Jeg laver et dejligt fodbad, sætter en god playliste på, laver en god kop kaffe, lægger telefonen uden for rækkevidde det er perfekt afslapning.. Jeg lavet dagligt en kande filterkaffe af merrilds øko, den smager fantastisk 🙂

  Svar
 201. Helene says:

  Ofte glemmer jeg at tage tid til bare at tænke. Hvis jeg går eller cykler eller lignende har jeg altid musik eller podcast i ørerne, der afleder mine tanker. Men jeg mener, at det er vigtigt at tage sig tid til at lave absolut ingenting en gang imellem og derved trodse følelsen af, at der altid er et eller andet, der kan eller skal gøres. Derfor vil jeg ikke lave andet end at nyde en god kop kaffe og lade tankerne vandre – evt. i nogle smukke omgivelser:)

  Svar
 202. Caroline says:

  Jeg elsker kaffe og jeg elsker pauser! De to ting hænger uløseligt sammen for mig. Jeg holder kaffepause hver dag med mine dejlige kolleger. Desværre køber vores arbejdsplads 🤮kaffe (noget med nogle indkøbsaftaler) og jeg ville da helt sikkert dele med kollegerne, hvis jeg var så heldig at vinde.

  Svar
 203. Michella says:

  Fed ting at vinde !! Jeg tror også jeg vil infører kaffepauser til mig i en periode , måske kun på 10 min hver dag!

  Svar
 204. Cecilie says:

  Jeg er studerende, og jeg tror ikke jeg ville kunne eksistere uden mine kaffepauser så at vilde merrild kaffe ville virkelig lette budgettet for mit vedkommende!

  Svar
 205. Helle Skaarup says:

  Jeg forbinder pause med kaffe – god kaffe … og det er Merrild.
  Sætter mig med en kop, når jeg er kommet , og hunden er lufet, og nyder en kop hver aften, før jeg går til ro.
  Ville elske at vinde ☺

  Svar
 206. Anne says:

  Jeg har en lille datter, så det går også nemt op i at få fyldt (op)vaskemaskiner og sådan, og kaffen bliver mest drukket morgen og formiddag på arbejde – men jeg prøver at sætte mig og nyde roen i weekenden, når min datter tager sig en lur 🙂

  Svar
 207. Charlotte Clausen says:

  Med Povl Dissing og Benny Andersens: Svantes lykkelige dag, istemmer jeg:
  Livet er ikke det værste man har
  Og om lidt er KAFFEN klar

  Svar
 208. Trine B says:

  Min yndlingspause er den, der holdes på altanen, med et varmt tæppe over benene, min dejlige god udsigt ud over Frederiksberg have og en kop kaffe i hånden. ( Rød merrild er den bedste!) Det er livet når det er bedst <3

  Svar
 209. Karen Lise Kaspersen says:

  Jeg synes det lyder som et spændemde eksperiment, jeg vil prøve det af. På mit job (jeg er skolelærer) har vi helt uofficielt “johns café”. Det hedder lokalet dorsi John har sat en kaffemaskine op og sørger dor der er bønner og rene kopper. Det er ikke at kimse af i disse tider.
  Lokalet ligger på 2. Sal i en bygning hvor vi bla har forberedelseslokale (kontorer).
  Jeg orøver at snige mig derop indimellem, men det bliver aldrig ril 15 min.
  Jeg vil holde pauserne i denne uge 🙂

  Svar
 210. Hanne P says:

  Jeg elsker bare kaffe og jeg nyder den med mine kollegaer hver dag. Jeg møder gerne 10 min før på arbejde hver morgen for at nå og lave kaffe til de andre. Da den kaffe vi får på arbejde ikke er ret god medbringer jeg ofte selv bønnerne, så vi får en god kop. Derfor ville det være skønt at vinde kvalitets kaffe som jeg kunne dele med mine kollegaer.

  Svar
 211. Lisbeth Christensen says:

  Selvom jeg er alene, så har jeg proppet så meget i kalenderen hver dag, så det kan være svært at finde pladsen, når først der er fri fra arbejde.
  Tager mig god tid om morgenen…ingen jagen ud af døren, det er den tid på dagen hvor jeg har tid til at finde ud af hvad der sker i verdenen.
  Skal helt klart blive bedre til at tage pauserne, det vil både hoved og krop have godt af.

  Svar
 212. Marianne Hørlyk says:

  Jeg er ret god til pauser. Weekend morgener ved havet med kaffe og mon mand. Bare 1/2 time. Det er den bedste start på dagen ❤️

  Svar
 213. Trine says:

  Da jeg hørte fra en forsker at man kan miste evnen til fordybelse, hvis man ikke får holdt en rigtig pause, så fik det skub i mig! Og det er så godt!! Og vigtigt!! Man kan mærke sig selv – og risikerer ikke at miste sig selv.

  Svar
 214. Line M says:

  Jeg ville være så glad for at vinde en masse Merrild! Pauser er noget jeg altid har været god til, men som jeg for nyligt har skulle øve mig på – efter SoMe har min mindless scrollen på Instagram og facebook taget lidt af glæden fra mine pauser. NU er det nok og jeg vil blive bedre til at nyde et stille øjeblik med kaffe efter en lang dag på universitetet – uden telefonen klistret til hånden❤️☕️

  Svar
 215. Betina Nielsen says:

  Du har så ret med de pauser. Jeg vil prøve det samme. Min første kop kaffe er mens jeg gør mig og børnene klar om morgenen, har jeg ikke drukket den, tager jeg den med i bilen på vej på job. Når jeg kommer hjem, skal jeg også lige have styr på noget, tage mig af børnene og starte på aftensmad. Jeg tror faktisk det ville være godt at trække et kvarter ud af planen og lave ingenting… ikke tjekke mails, ikke tjekke intra. Sætte mig med en kop kaffe og få ro i hovedet. Jeg prøver.

  Svar
 216. Caroline says:

  Jeg er bedst til at drikke kaffe og mindre god til at holde pauser – har ikke børn endnu, så måske jeg skulle lære det med pauserne sammen med en kop kaffe 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *