Bye bye baby! Tv, nerver og Las Vegas

Endelig! Endelig må jeg fortælle jer det hele. Som jeg teasede en anelse for i det her indlæg, skal jeg prøve noget helt nyt, noget jeg aldrig har prøvet før. Noget der giver mig ondt i maven, mest på den gode måde, heldigvis.
På onsdag vinker jeg farvel til min familie og hopper på en flyver. Det gør jeg sammen med et kamerahold og to virkelig dejlige damer, nemlig Mette Marie Lei Lange og Sisse Sejr. Vi skal til Las Vegas. Sgu. VEGAS! Der skal vi i fire dage lave alle mulige skøre ting, uden børn. Det bliver alt sammen filmet og skal blive til tre programmer, som rammer jer engang i november. Jeg er spændt, forpustet, bange, og vildt glad på samme tid. Både over at skulle filmes, over at skulle til et sted, jeg kun har set på film, og selvfølgelig over at skulle være væk fra mine favoritmennesker.
Min umiddelbare reaktion da det hele kom i stand var da også noget usikker og jeg var faktisk ret afvisende – Ikke fordi jeg ikke syntes det lød sjovt eller fedt eller spændende, men fordi jeg slet ikke kunne forestille mig at være væk, at gøre noget, for mig, så ekstremt. Men efter en hurtig snak med min mand, som jeg i øvrigt har været gift med i præcis tre år i dag, lå det ret klart, at jeg selvfølgelig skulle gøre det. Selvfølgelig. Skæbnen, hvis den da findes, ville det også sådan at de dage det drejer sig om nærmest er de eneste i ugevis, hvor min mands arbejdsskema lå tom og åben. Så imens han og vores børn hygger sig herhjemme med hverdagen, dribler jeg afsted mod det der forhåbentlig bliver en udfordrende og helt fantastisk tur. Jeg glæder mig, fuck af, hvor jeg glæder mig… Det håber jeg også at I gør, og at I vil se det, når det udkommer. Programmet hedder Bye bye baby, og handler om at være mor, for udover at lave crazy ting i Vegas, vil der også blive taget hul på en masse samtaler om børn, moderskab og følelser omkring alt hvad forældrerollen indebærer – I nogle helt andre omgivelser end vi er vant til – Det er i øvrigt et Yousee program, så alle kommer til at kunne følge med, og jer der har en Yousee boks kan se det før alle andre. Men alt det, skal jeg nok informere mere om, når programmet er klippet og klart. Vi filmer det lige først, ikk?! Meeeeen mon ikke, at I får ret meget behind the scenes på min, Sisse og Mette Maries instagram. I think so. VEGAS, BABY!

29 replies
 1. Helle says:

  Altså udover at jeg ikke ejer et fjernsyn, ikke ved hvordan man ser yousee(?🙈)og det umiddelbart ikke er noget jeg normalt ville se, så skal jeg da så meget se det 🍾🤩💫
  Det bliver da så fedt.

  Svar
 2. Kamilla says:

  Mega fedt!! Men jeg har ikke yousee, kommer det på en bestemt tv kanal eller streaming tjeneste? Andet end yousee. Jeg vil så gerne se jeres program! 😀

  Svar
 3. Louise says:

  Kan du fortælle lidt om hvorfor lige Vegas? Altså konceptet om mødre på slap line, og samtaler om at være mor og livet efter at have poppet en baby er fedt, men forstår ikke lige Vegas delen 🙂

  Svar
 4. Trine says:

  Fuck, hvor optur! Har længe håbet på at se et program med dig i. Det lyder skide godt det der! ❤️❤️❤️❤️

  Svar
  • Emilie says:

   Eller: tre inspirerende kvinder – som mange af os kan relatere til – tager på en tur mange af os drømmer om for at komme med perspektiver på voksenlivet, moderskabet og meget andet. Det afhænger vist af øjnene der ser. Og hvor meget man har brug for at slå skår i andres glæde og stolthed. Jeg tænker, at konceptet rammer lige ned i tidsalderens og samfundsdebatten om den gode forældre og mors rolle vs fars rolle.

   Jeg glæder mig til at se det!

   Ps agurketid er i Folketingets sommerferie og drejer sig om nyheder, hvilket dette trods alt næppe kan betegnes som 🙂

   Svar
   • Frederikke says:

    Chill Emilie. Hvorfor er det altid sådan at når man er kritisk eller ikke super overdrevet begejstret, så slår man skår i andres glæde og vil dem det ondt. Nu er det heller ikke et program jeg har tænkt mig at se, men jeg er sikker på at Cecilie er pænt ligeglad og får en rigtig god tur alligevel. Jeg er bare sådan en klimanørd som har helt andre issues med det men det er en anden snak😊
    Ellers! Rigtig god blog!

    Svar
    • Emilie says:

     Jeg kan godt lide kritiske kommentarer. Dem kommer der tit interessante perspektiver ud af. Jeg synes bare ikke, at Ans kommentar var kritisk, men, som Caroline også skriver, nedladende. Det synes jeg skal påtales, også uden man behøver at få at vide at man skal slappe af. 🙂

     Svar
  • Lisa says:

   Ej. Bare nej. Stop dig selv. Tænker du ikke, før du skriver. Ligegyldige mennesker? Virkelig. Nej. Bare nej. Man skal opføre sig ordentligt eller finde udgangen. Du læser jo med her – hvorfor om jeg må spørge?

   Rønnebærene er sure, sagde Ræven.

   God dag til dig An.

   Svar
 5. Helene says:

  Jeg kan heller ikke se idéen i at tage til Læs Vegas. Et sommerhus i Danmark kunne vel også gøre det, hvis pointen er at de tre kvinder skal væk fra børn og familie? Anyways, jeg glæder mig til at se det, for jeg eeelsker Sneglcille 😊

  Svar
 6. Emilie says:

  Hvad den anden Emilie sagde ✌🏼 Jeg glæder mig meget til at følge jer – det er sundt at få nogle forskellige perspektiver på moderskabet – jeg har fx selv meget svært ved at forlade mine unger, bare få timer, for at gøre noget for mig selv. Jeg ved jeg skal gøre det, men min indre kontrolfreak kan ikke give slip og jeg kommer til at organisere og være lige lovlig proaktiv når ande skal tage sig af dem….madpakker på størrelse med en morgenbuffet og overload af info 🤦🏼‍♀️Det skal jeg blive bedre til! Vegas blir det nok ikke lige, men en storbytur når den lille lige runder det første, vil være tiltrængt…
  Rigtig god tur, I er heldige at få den oplevelse!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] har været hjemme nu i 10 dage, efter mit lille uforglemmelige eventyr i Las Vegas. Der er ikke mere jet lag at spore, hverdagen og rutinerne er så småt tilbage og alt synes at […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *