10 grunde … Opfølgningen

For præcis et år siden i dag, udgav jeg det her indlæg med 10 grunde til at jeg godt kunne overveje at flytte fra København. Små fire måneder efter købte vi vores hus, tre måneder efter det forlod vi vores lejlighed og to måneder derefter flyttede vi ind i vores nyindkøbte og utroligt gamle hus, hvor vi har boet i nu fire hele måneder. Det havde jeg nok ikke helt set komme for et år siden da jeg skrev indlægget, omend at jeg var ved at være klar…

Men hvordan er det så nu. Med de ti punkter fra sidste år?
Altså ….
1. Michael er klart blevet gladere for vores boligsituation, og det smitter af på os allesammen.
2+3. Haven er genial, børnene er meget mere ude end inde, uanset vejr og det kan virkelig noget.
4.Vi har slet ikke et bryggers, men hele vasketøjscirkusset er langt mindre invaderende og fylder ikke hele vores køkken længere.
5. Jeg har stadigvæk ikke fået et kørekort. Så jeg går lige videre til næste punkt….
6. Vi har ingen kælder, og indtil videre er de eneste ubudne gæster vi har haft været mus i annekset og en enkelt i vores køkken en sommeraften.
7.Klart mindre larm og bræk og pis. Selv i festugerne heroppe.
8. Manden. Igen. Meget gladere, og mere afslappet.
9. Uma har endnu ikke fået et legehus, men tilgengæld en sandkasse som hun elsker. Det var noget af det første vi byggede, og heldigvis for det, for begge piger bruger flere timer i den om ugen.
10. Huset var her, og selvom det vi bor i nu, ikke var dét, jeg nævner i indlægget, kunne jeg også se mig her og det kan jeg heldigvis stadigvæk.
11… Ja, der sneg sig endnu en grund ind, nemlig at tanken ikke skræmte mig længere. Det gør den heller ikke nu. Selvom savnet til København nogle dage kan overskygge all of the above.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *