Træder lige ud af min comfortzone og ind i dit TV

Det er skørt, at jeg er et sted i mit liv, hvor noget af det mest grænseoverskridende jeg kan forestille mig, er at tage væk fra mine børn. Omvendt er jeg også der, hvor jeg nok har et behov for netop det. Ikke permanent, selvfølgelig. Men tanken om en sviptur, væk fra det hele – En uges tid uden ansvar, uden anden fokus end mig, er noget der både lyder som det bedste og værste på en gang. Ikke desto mindre er det præcis det jeg skal. Om under tre uger, hånd i hånd med to andre mødre, og nåhja, med et kamerahold i ryggen.

Jeg må ikke afsløre flere detaljer endnu, selvom jeg har skidemeget lyst til at fortælle jer det hele – omvendt har jeg heller ikke lyst til at vente med at løfte lidt på låget for det, for i næste uge starter optagelserne til det nye program som du på et eller andet tidspunkt kan se i dit fjernsyn, inklusiv det der grænseoverskridende lækre noget uden børn som jeg snart kan uddybe.

Jeg har aldrig prøvet at lave tv på den måde før, selvom jeg længe har haft lyst. Jeg er indimellem blevet spurgt om jeg ville deltage i forskellige ting, men ingen af de tilbud har tiltalt mig, før nu. Jeg glæder mig, jeg er skræmt, spændt, og fuldstændigt hæmmet i at tale, tænke og skrive om andet. Derfor dette indlæg, for at få en anelse afløb. Hoooly fuck, hvor jeg glæder mig til at fortælle og vise jer mere. Snart! Siger de. Snart.

Jeg håber I vil følge med.

14 replies
  1. Trine says:

    Jaaaaa! Ok, det gider jeg virkelig godt at følge med i! Det har ofte undret mig, at du ikke for længst har fået dit eget program. Du er så god på kamera 😍Glæder mig til at høre mere 🎉

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Endelig må jeg fortælle jer det hele. Som jeg teasede en anelse for i det her indlæg, skal jeg prøve noget helt nyt, noget jeg aldrig har prøvet før. Noget der giver mig […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *