Regnvejr, mandag, skolestart og gode intentioner …

Så kender man sommeren igen, hva?!
Jeg kan nu meget godt lide sommerregn, og for en gang skyld har jeg været tjekket nok til at udnytte sommerudsalget til at købe regntøj og gummistøvler til de små mennesker i husstanden, så jeg følte mig rimelig pro i mor-gamet i morges, hvor der både var regntøj til alle og et par færdigsmurte madpakker i køleskabet. Efter at have fulgt den store 3. klasses dreng i skole, vendte jeg om og placerede mig ved min computer for nok tredje gang på to måneder, hvor jeg blev mindet om, at den snart synger på sidste vers, så jeg backede den op, inden jeg gik i krig med en masse kedelige sager, som jeg har udskudt for længe (fakturering, betalinger, regnskab, den slags) – Nu er klokken 11 og jeg føler lidt at jeg har vundet i ‘voksen’. Tænk sig, det tog under fire timer at kvæle flere ugers dårlige samvittighed. Det kunne være jeg skulle forsøge at være på forkant med den slags til en anden gang. Sådan synes jeg ofte jeg har det efter en ferie – At NU skal der nye boller på suppen. Madpakkerne skal være klar aftenen før, jeg skal food preppe, lave madplaner, være på forkant med vasketøjskurven og regningerne. Ting der for mange er helt naturligt, men som for mig (apropos mit seneste indlæg) føles som et utopisk forhindringsløb som jeg ikke kan gennemføre, fordi jeg undervejs bliver distraheret. Oh well. Intentioner kan også noget.

Resten af min mandag vil jeg bruge på at skrive videre på en masse halve og kvarte indlæg, jeg vil pakke det sidste af mit tøj ud i mit næsten færdige skab (Tak til Michael, der brugte sin søndag på at bygge)  og så vil jeg skamnyde roen i mit hus, hvor jeg for første gang er HELT alene siden en gang i juni.

God mandag derude.

 

3 replies
  1. Lina - SelvSkabet.dk says:

    Jeg gør præcis det samme, udskyder kedelighederne i en uendelighed, og når de så ikke kan udskydes længere, viser det sig at de som regel ikke tager særlig lang tid at få overstået. Så føler jeg mig sgu lidt dum. Men jeg lærer det åbenbart aldrig rigtig alligevel.

    Svar
  2. Marianne says:

    Jeg er typen, der laver madplan. Ikke for at spare penge, ikke for ar spare tid, ikke for at spise mere sundt eller varieret. Niks. Kun for at undgå Rema 1000 kl 17. Det er sandsynligvis det værste sted i verden at være på det tidspunkt, og jeg bliver helt dårlig og knotten ved tanken. Nok ikke, at madplanen ligger klar hver søndag 😝

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *