Overvældelse og godt nyt

Engang imellem får jeg delt noget lidt for tidligt, og så fanger bordet. Det er en del af gamet, når man som jeg, deler gavmildt ud af flere stykker af mig selv til fremmede. Det har jeg gjort længe og jeg kender efterhånden de fleste ulemper og fordele og er ret god til at navigere i det. Alligevel sker det, at jeg fejlvurderer. Sådan er det, og for nylig skete det igen.

Jeg var dybt frustreret over ikke at kunne dele det, og mega lettet da jeg alligevel gjorde. Hvad jeg ikke vidste var, at det alligevel viste sig at være for tidligt at dele. For mig, fordi, at jeg pludselig skulle tage stilling til folks bekymring, mange spørgsmål og konstante “har du hørt noget?” – Alt sammen gjort i kærlighed og bekymring, selvfølgelig. Men det blev overvældende og på en måde ret ubehageligt. Jeg kunne i forvejen knap nok overskue når mine veninder, min mor eller Michael spurgte ind til det. Og nu havde jeg involveret tusindvis af mennesker. Fuck.
Som sagt, bordet fanger, og det var jo min egen skyld. Fordi jeg valgte at lukke jer ind, før jeg selv var klar. Det vidste jeg bare ikke, at jeg ikke var, før det var for sent.

Så jeg klappede i. Fortalte ikke om prøvesvarene, om forløbet, der trak ud, om de ekstra undersøgelser, de søvnløse nætter og mange tanker.

NU er det til gengæld afsluttet med præcis det udfald som jeg forudså og håbede på.

Alt godt. Ligesom sidst.

Selvfølgelig.

13 replies
 1. Louise S says:

  Det er jeg SÅ glad for at høre. Jeg har, ligesom sikkert mange andre, gået og tænkt på det i ny og næ, når jeg har læst med hos dig. Gik ud fra, at du selv delte, når der var nyt, og du var parat, så jeg har undgået at spørge. Men dejligt, at der endelig er godt svar!

  Svar
 2. Simone M says:

  Åh, hvor er det dejligt at høre, Cecilie! Jeg har jævnligt sendt en positiv tanke mod dig, når jeg har været forbi din blog, og håbet på et godt resultat. ❤️❤️

  Svar
 3. Justtravel.dk says:

  Wuhuuuu. Har selv været igennem lignende forløb med vores søn i 6 uger!!! Fuldkommen umenneskeligt at få kastet diagnosen kræft-tumor i hovedet og først få et svar 6 uger efter. Ingen kræft HELDIGVIS!!!!

  Svar
 4. Ingeborg says:

  Pyha – sikke en omgang! Dejligt at der ikke var grund til bekymring! Det er ærgerligt at du ender med næsten at bebrejde dig selv at have delt det for tidligt. Jeg synes ærligt talt ikke folk kan være bekendt at spørge, når nu du havde skrevet i dit tidligere indlæg at du ikke en gang ville snakke med dine nærmeste om det. Det er selvfølgelig ment godt, men lidt mangel på situationsfornemmelse. Nå, men du tager det pænt som altid, det er jeg imponeret over.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *