Min ‘Fucket list’

I har fået indblik i min Bucket list, og i dag gælder det det modsatte. Det jeg ikke drømmer om, overhovedet.

Min Fucket list.

 • Bungee jumping. At springe ud fra en kran for derefter at hænge med hovedet nedad med en elastik om anklen? Det bliver et stort nej tak.
 • Lalandia. Jeg ved godt, at børn elsker det, at mange siger det er The shiiiit og at jeg muligvis lyder både snobbet og fordomsfuld, MEN som én, der ikke kan udstå svømmehaller, kan jeg ikke forestille mig noget værre end at tage på ferie i en.
 • Skiferie. Kulde, sne OG aktivitet på en ferie. Jeg tror ikke jeg forstår det.
 • Vinterbadning. Jeg kan ikke engang gå i vandet, når det er hedebølge og vandet er 25 grader. Og til alle der siger, at det er “sååå lækkert” – Jeg er uenig. Er bange for vand og kuldskær. Lad mig være.
 • Spise østers. Prøv at hør. Nej. Jeg vil simpelthen ikke. Jeg har smagt, det behøver jeg ikke igen.
 • Få mindreværdskomplekser over ting jeg ser på Instagram (work i progress, men jeg er på vej).
 • Kunstige negle. Altså, det kan da være virkelig pænt, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at jeg engang læste HVOR mange bakterier, der gemmer dig bag sådan nogle. Det var mange.

…. Jeg føler, at jeg har glemt noget.

14 replies
 1. Simone Birk Wittorff says:

  Det ligner til forveksling min ‘Fucket liste’ – udover punktet med vinterbadning.
  Lalandia er mit værste mareridt! Jeg hader svømmehalsgulve 😓 Tanken om at skulle vade rundt i andre hår og skidt, gør mig utilpas.

  Svar
 2. Sara says:

  Jeg er faktisk mere eller mindre enig i alle punkterne. Især Lalandia – hell to the fucking no om jeg nogensinde skal på ferie der! 😫

  Svar
 3. Alice says:

  Utroligt nok, så er jeg enig i hver eneste af dine punkter! Amen sister, siger jeg bare 🙂

  Jeg kan godt tilføje lidt, såsom at holde tale/præsentation foran folk eller danse brudevals (igen foran folk) – men lister er jo aldrig udtømmende!

  Svar
 4. Marie says:

  Jeg må indrømme at jeg har været i Lalandia to gange. Første gang som kompensation af drengene på 4 og 6 for at vores tur til Mallorca blev aflyst fordi jeg havde bækkenløsning og anden gang med gode venner. Og det levede op til ALLE mine fordomme. Grimme mennesker med grimme tatoveringer, klamt fastfood og hår i afløbet i vandlandet. Men så var der også det med drengene, som lærte at dykke, at de voksne kunne snakke sammen fordi børnene havde en fest. Og at det hele er ultra, mega nemt, også selv om man har tilsammen seks børn i alderen 3 mdr – 6 år og fire voksne. Komplet hassle free weekend.

  Så. Jeg er ikke stolt af det, og jeg skal virkelig have Ja-hatten på, for næsten alt ved det sted er mig inderligt imod, men vi har nok ikke været i Lalandia for sidste gang…

  Svar
 5. Anna says:

  Jeg har været i Lalandia. Børnene elskede det – moren? Not so
  much. Det er til at holde ud fordi de er så begejstrede, men vi skal a-l-d-r-i-g afsted igen 🤦🏼‍♀️

  Svar
 6. Astrid Synnøve Schønemann says:

  Jeg vil gerne tilføje all inclusive ferie til listen. Kan kun forestille mig at Lalandia er værre.

  Skiferie og vinterbadning elsker jeg, men der bliver vi nok aldrig enige om hvad en god temperatur er 🙂

  Svar
 7. Karoline says:

  Enig i Lalandia, vinterbadning og generelt at være i vand! Som barn gik jeg til svømning og blev kaldt “vandhund” af min familie – i dag vil jeg hellere ligge på en stol ved bassinkanten eller et tæppe på stranden 🙄

  Svar
 8. Jannie says:

  Et helt enig i Lalandia, skiferie og vinterbadning. UF. Og ad bad. Var for mange år siden i Aqualand i Malmø. Puha det var stygt. Så det gør jeg aldrig mere. Regner Lalandia ind under den kategori. Til gengæld hopper jeg glad og fro i poolen, når vi er på vores årlige solskinsferie i september. Dobbeltmoral? Tjah måske.

  Svar
 9. Line says:

  Ja, mand! Jeg eeelsker, at du har både Lalandia, skiferie OG østers på listen. Jeg tror seriøst ikke på, at der er nogen, der virkelig kan lide østers. Yikes. Det MÅ være sådan en ting, folk gør for at kunne lægge et billede på IG 🙄😂🤢
  Alle tossede ekstremssportspræstationer er også på min liste. Åh, hvor er det trættende at høre 30-40-årige mellemledertyper (oftest mandlige) berette om deres ironman-træning. Dyrk nu bare normal, sund motion og brug din sparsomme fritid på din familie i stedet. Bevares, der findes sikkert (?!?) dem, der virkelig elsker at svømme, cykle og løbe vildt meget oveni hinanden. Men ikke så mange 😆

  Svar
 10. Stine says:

  Jeg var i Lalandia for første gang i mit liv i år. Jeg gør det aldrig igen. Aldrig. Det er helvedes forgård. Musik, lys og larm allevegne. Stressede børn, stressede voksne. Jeg forstår ikke hvorfor nogen kalder det ferie.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *