“Mest af alt holder jeg af hverdagen”

Skal vi snart snuppe et stykke med hverdag?! Altså denne her sommerferie har været den bedste længe, men jeg begynder i den grad også at være klar til noget hverdag. Lige så meget som jeg har nydt at have alle hjemme og selv været her med meget lidt arbejde, lige så meget begynder jeg at få lidt fnidder af det, og glæder mig tosset til at komme i gang igen. Til at bruge min energi på andet end at spille Uno og gå på stranden. Og til at savne mine børn lidt. Ja. De er skidesøde og sjove, og jeg kan enormt godt lide dem, men altså, lad os bare sige, at jeg ser frem til i morgen, hvor pigerne starter op i henholdsvis vuggestue og børnehave, og til mandag, hvor drengene starter i skole igen.

Jeg selv hopper i studiet på torsdag og optager podcast med Rachel og en gæst, og så har jeg møder linet op det meste af fredagen. Michael render til et par modeuge-arrangementer i løbet af ugen, inden han i næste uge også trækker i arbejdsuniformen – og det begynder i det hele taget at lugte lidt af hverdag igen med madpakker, noget der minder om struktur, sengetider og mindre skærmtid.

Jeg glæder mig. Virkelig.

Måske jeg endda kommer til at blogge regelmæssigt igen?! Jeg tror det.

5 replies
  1. Justtravel.dk says:

    Efter 3,5 uges rejse i Indonesien efterfulgt af 3 ugers ferie ALENE med 3 unger, kan jeg SÅ meget relatere til det du skriver. Jeg er i dag startet på arbejde efter 15 mdr’s barsel. Og det er (indtil videre) helt rart at savne og lave noget andet end at være serviceorgan for børnene.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *