Lydbøger jeg har hørt siden sidst + 30 dages Mofibo

REKLAME FOR MOFIBO


Der er intet nyt i at jeg bruger Mofibo en hel del, både selv og til mine børn. Men jeg er faktisk også begyndt at læse igen og det er SÅ fedt, men det er stadigvæk sparsomt, hvor meget det kan blive til. Til gengæld lytter jeg fortsat til bøger på livet løs, og mine børn gør det samme.

Siden jeg sidst fortalte jer om Mofibo, har jeg fået kværnet en del bøger i mine øregange. Dem her for eksempel:

Det er nok ikke svært at gætte, at jeg er helt pjattet med krimi. Også chick lit har jeg en stor svaghed for, og jeg er netop gået i gang med at lytte til Honeymoon i Paris af Jojo Moyes (hvis bøger jeg er ret glad for) …

Desuden er Otto og jeg begyndt at lytte til Harry Potter, der bliver oplæst af Jesper Christensen, som minder mig om min egen barndom.

Uma hører “Sjove og lyserøde Prinsessehistorier” så ofte hun får lov, og sammen hører børnene for tiden “Hodja fra Pjort”. Jeg har sagt det før, men det er simpelthen så genialt et koncept til børn, enten som underholdning når de tegner eller bygger lego, eller som en ekstra godnathistorie – Eller som substitut for den “rigtige” godnatlæsning, når jeg eller Michael er alene med dem og bliver nødt til at være hos Loulou under putningen.

Selv bruger jeg det en del på farten, men også herhjemme, istedet for at bruge alle stunder på mails, vasketøj og hængepartier. Jeg øver mig nemlig på at lave ingenting -Noget jeg ikke er så god til, men det hjælper når jeg kan smide en krimi i ørerne og lukke øjnene imens.

Få 30 dages gratis adgang (gælder kun nye brugere) med koden SNEGLCILLE18 lige HER

10 replies
 1. Charlotte says:

  Det behøver absolut ikke at være i stedet for vasketøj. Rengøring og vasketøj går SÅ meget nemmere kombineret med en lydbog 🙂

  Svar
 2. Tina says:

  Ville gerne være bedre til at høre lydbøger, men synes altid mine tanker vandrer og jeg må spole tilbage. Af en eller anden grund kan jeg ikke samle mig om det 🙈

  Svar
 3. Iben says:

  Tak for tip. Jeg vil vildt gerne begynde at bruge det til min dreng, når han skal sove. Altså efter jeg har læst to bøger. Jeg synes bare, det er lidt svært, hvad jeg skal sætte på. Så hvis du har tips til godnathistorier til en på 2,5, så sig gerne til 🙂 Jeg kan selvfølglig prøve den med prinsesserne, som du spiller for Uma.

  Svar
 4. Mette says:

  Jeg er storforbruger af lydbger (og podcasts!) og lytter altid til dem, mens jeg laver kedelige ting derhjemme, fx vasketj og rengring. Meget mindre kedeligt at stvsuge med noget godt at lytte til imens!

  Svar
 5. Marie says:

  Årh, synes det lyder så genialt med lydbøger – tiden til “rigtig” læsning er nemlig lige præcis temmelig knap med små mennesker i husstanden. Jeg falder desværre bare – helt konsekvent – i søvn, når jeg forsøger. Eller alternativt begynder jeg at tjekke facebook, læse blogs, løse kryds-og-tværs eller andet som stensikkert gør, at jeg ikke kan følge handlingen. Øv altså. Måske skulle man prøve igen…🤔

  Svar
 6. Jeanette says:

  Nu ved jeg godt at Otto nok ikke helt er gammel nok endnu, men Harry Potter bøgerne bliver på engelsk læst op af Stephen Fry og det er intet mindre end fantastisk! Det kan jeg kun anbefale til både børn og voksne. Jeg har lige hørt dem alle syv og jeg er 29…

  Svar
  • Julie says:

   Jeg havde tænkt mig at give samme tip. Stephen Fry er så fantastisk, at jeg nærmest føler, at jeg sidder og ser filmene.
   Så når Otto engang bliver større og gerne vil genlæse historien, så skal I prøve den engelske version 😊

   Svar
 7. Simone says:

  Lydbøger er altså et helt genialt format. Jeg elsker virkelig, at jeg kan læse, mens jeg ordner kedelige hverdagspligter. Sammenlægning af tøj, støvsugning, madlavning og opvask bliver i hvert fald bare lidt sjovere, når man kan lytte til en god bog samtidig.

  Svar
 8. Caroline says:

  Jeg er så glad for lydbøger! Jeg er vild med, at jeg kan lave andre ting imens jeg har bogen i ørerne. Specielt med en nyfødt, er det jo med at udnytte tiden 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *