I øvrigt

 • Havde jeg virkelig glædet mig til den nye sæson af Orange is The new Black. Men efter tre afsnit er jeg gået i stå. Synes virkelig den er blevet kedelig. Øv. 
 • Kan det næppe komme bag på nogen, at der bliver spillet en del Malk de koijn herhjemme. Først for nylig er konsekvenserne af det gået op for mig, som når Otto skråler med på tekster som “Jeg æder røv og børster tænder i lort” … Ups.
 • Er noget af det jeg savner mest efter at være flyttet, ordentlig take away. Hornbæk er vidunderlig og det er ikke umuligt at opstøve noget rimelig mad, men jeg ville seriøst gøre meget for en Jagger og en Letz Sushi i nærheden.
 • Har jeg rodet rundt i min kalender for næste uge, og lige indset at den kabale jeg troede var gået op, nu er helt ude og skide.
 • Har jeg sagt ja til at deltage i et tv-program, og jeg er skræmt fra vid og sans over det og glæder mig på samme tid.
 • Er Otto begyndt at gå i skole selv! Og han har fået sin første telefon. Begge ting jeg havde svært ved at forestille mig for bare et halvt år siden.
 • Har jeg pinligt meget optur over æggesalat på knækbrød for tiden.
 • Aner jeg fortsat ikke hvad jeg skal have på til Confettis fødselsdag på torsdag. Fandt aldrig et suit, så er på kjolejagt. Igen.
 • Savner jeg fortsat hedebølgen og vil ikke helt acceptere at sommeren er ved at være slut, MEN jeg har dog nydt at kunne bruge mine støvler og jakker de sidste par dage.

16 replies
 1. Justtravel.dk says:

  Den der sommer forsvandt da også bar uden at sige farvel. -lidt som når nogen skrider ubemærket fra en fest. Bum og såvar festen slut. Kom tilbaaaaaa’, vi er ik klar på at stoppe nu. (Sys’ det er vildt forfærdeligt sommeren er slut)

  Svar
 2. Mette says:

  Har det på samme måde med oitnb.. kæmper mig igennem fordi min kæreste gerne vil se den, men jeg synes de har trukket den længe nok nu.

  Svar
 3. Tina says:

  Vi er lige flyttet til Gilleleje og vi savner også noget så frygteligt et ordentligt takeout-sted! Gjorde den fejl at bestille sushi fra den det biks i Hornbæk, men det var kun skraldespanden der fik glæde af det 😬 Jeg ville efterhånden fandme give en halv arm for et ordentligt sted heroppe!

  Svar
 4. C says:

  der ligger en god sushi-biks i Helsingør – sushi tao, mener jeg den hedder og en udmærket burgerjoint også (jeg kan ikke huske navnet, men den ligger på stjernegade). Lige inden vi flyttede åbnede der faktisk også en asiatisk take-out, det var god! Oe, tror jeg? Men det er selvfølgelig lidt længere at køre efter mad 🙄

  Svar
  • M says:

   …så er det godt, der er nogle, der har gjort opstøvningsarbejdet for dig 😀 Vi flyttede selv herop for snart syv år siden og har ledt længe dyrt gode steder. Skal dog til Helsingør for at finde. Sushi: Sushi Taro (Helsingør) er godt. Kokken har været udtaget til verdensmesterskab i sushi. Lige ved siden af ligger Lagoni kaffebar. Dejligt sted. Burger: Rumbles (Helsingør) laver virkelig gode burgere. Og fritter! Mangler dog et rigtig godt vegetarsted heroppe.

   Svar
 5. Lise says:

  Hæng i mht. OITNB – jeg åd seneste sæson. Men tror også lige at jeg skulle igang med den. Kan btw godt sætte mig ind i det der med at flytte udenfor København, og så savne sin gamle take away-biks(er?). Det er dog over 11 år siden jeg flyttede (og kun 5 km væk), så det begynder at aftage… 😉

  Svar
 6. Cæcilie says:

  Åh, æggesalat på knækbrød! Det var også en af mine favoritter! Især hjemmelavet æggesalat. Det kan jeg godt savne til tider, nu hvor jeg ikke spiser æg mere. Nu savner jeg det lidt ekstra, fordi du skrev det, så tak for det…. 😉

  Svar
 7. Isa says:

  Helt enig ang. OITNB, det føles bare overhoved ikke som den samme serie længere, og det er spøjst for jeg var ellevild med sidste sæson!

  Svar
 8. KJ says:

  Mit spørgsmål kan måske virke lidt malplaceret, men ikke desto mindre: kunne du ikke tænke dig at afsløre, hvor dit løbetøj er fra? At dømme ud fra det man kan se på dine stories, ser det pænt ud (og så er mit håb, at du ikke er typen, der har betalt en mindre formue for det).

  Svar
  • Sneglcille says:

   Altså. Jeg løber oftest bare i en tilfældig tanktop eller t-shirt fra bunden af skabet, et par tynde og bløde yogabukser (fra Nike) og en sports bh (har både fra h&M, Nike og Triumph). Så intet fancy, og egentlig heller ikke særligt pænt 😀

   Svar
 9. Trine says:

  Det er altså lækkert med weekend, hvor man kan flade ud på sofaen, mens den lille sover, og så bare stene/læse dine blogindlægs. Både nye og gamle. 😊 jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvilken neglelak du har på her på billedet?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *