Glad(ere) onsdag

Hold lige kæft, hvor er jeg vild med, at man kan skrive et indlæg som det i går – Der både giver afløb, og ovenikøbet afføder virtuelle krammere, skulderklap, forståelse og tilbud om et lift en anden gang. Ni år med en blog og verdens bedste læsere, og alligevel tager det røven på mig. Tak.

Jeg er tilbage i et anstændigt humør i dag, og klar til resten af ugen, der byder på en masse arbejde, podcasting, en Confetti fødselsdag (med kæmpe tøjkrise, fuck) og så en tiltrængt fridag med mine børn på fredag. Ligesom de fleste andre kører jeg indimellem død i mit liv, i mit job, i min hverdag, men for tiden har jeg det helt modsat. Jeg synes min mand er ekstra lækker, mine børn sødere end normalt, mit job er skideskægt og Hornbæk viser sig fra en virkelig fornem side – På trods af det tarvelige vejr. Jeg forsøger at indkapsle det hele og putte det i lommen til næste bølge af modvind.

Senere i dag har jeg lydbogs-anbefalinger og en rabatkode til jer, indtil da må I have en vidunderlig onsdag !

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *