Weekend: Fødselsdag og datenight

Det er søndag aften og jeg ligger i vores seng, i nyvasket og lufttørret sengetøj – Seriøst noget af det fedeste ved at bo i hus! At kunne tørre sengetøj i sol og vind! – Weekenden er fløjet forbi med fuld fart, proppet med lækkerier. Fredag havde jeg fødselsdag, som jeg fejrede med mine forældre, min søster, et par veninder og nogle flasker rosé, lørdag fik vi passet alle børnene på samme tid for første gang nogensinde, og gik så ud og spiste, inden vi tog til fest og drak drinks og øl til et godt stykke ud på natten. Noget vi ikke har gjort nærmest siden vores bryllup for snart tre år siden. Det var SÅ fedt at dingle hjem gennem Københavns gader med ham jeg allerbedst kan lide i hånden. Det skal vi noget mere! 

I dag har jeg været alene hjemme med Loulou. De store børn er hos deres søde farmor. Michael laver bil i Hillerød (don’t ask) og jeg har forsøgt at få lidt styr på mit hoved og sind. Jeg elsker mange planer, elsker at være social, elsker at feste, men jeg bliver også en anelse flad af det og higer efter ro i mit eget selskab. Så efter fire dage i træk med en masse socialisering, har det været mere end sundt og meget tiltrængt for mig, at have en dag som i dag, hvor jeg har kunne tulle rundt med mit vasketøj, mine lister over ting jeg skal huske i næste uge, pinterest (særligt gardiner og badeværelsesmøbler kigger jeg på derinde for tiden), sandkasseleg med Loulou, som i øvrigt (endelig!) tog sine første rigtige skridt i dag.

Nu sover hun, og jeg vil smide nogle toast i mit vaffeljern og skrive videre på mine lister, inden jeg går i seng. Tidligt!

Ret perfekt weekend. Og om lidt er det sommerferie, og i den anledning vil jeg rigtig gerne høre jer, om der er noget særligt I kunne tænke jer, at læse om herinde i løbet af sommeren? Jeg vil nemlig forsøge at holde nogle uger helt fri – dermed også computerfri – Så jeg har tænkt mig at skrive nogle indlæg i forvejen, der kan udkomme i de dage. Jeg har selv et par ideer, men vil også rigtig gerne høre jeres ønsker, ideer og forslag. Så sig endelig til.

God søndag!

Billede fra min fødselsdag i kjole fra Storm & Marie (reklame)link HER

38 replies
 1. Malene says:

  Hej Cecilie,

  Jeg ku godt tænke mig at høre lidt mere om, hvordan dine børn har reageret på at flytte fra byen til Hornbæk?

  Jeg overvejer nemlig selv, om jeg snyder mine børn for noget ved at lade dem vokse op inde i byen..

  Tak for en fantastisk blog!!!

  Svar
 2. Sandra says:

  Du har skrevet du vil lave det men skriver det lige alligevel – tutorial med dine fine krøller. Måske også ny med make up og favoritter.
  😊😊 God sommer☀️☀️

  Svar
 3. Karoline fra icarriedawatermelon.dk says:

  Hej Cecilie, længe siden!

  Jeg gad vildt godt høre noget meta om det at arbejde med blogmediet som indtjeningskilde: Hvad og hvor meget gør du for at promovere de enkelte blogindlæg? Tænker du over SEO, bruger du Google Analytics strategisk, er din Facebook reach gået ned (som alle andres er), har du gode råd til mediet … fortsæt selv listen. Alt, du gider løfte sløret for i den kategori, gider jeg læse 🙂

  Kh fra mig

  Svar
 4. Bettina says:

  Indretnings tips
  Hvor shopper du ting til huset
  10 Bedste køb til huset – so far
  Hvad kunne i godt ha’ undværet at bruge penge på (til/i huset)
  Opskrifter

  Svar
 5. Anne says:

  *Serie og bog (mofibo) anbefalinger.
  *Beauty
  *Noget mere om din mor og det du beskrev engang om, at hun ikke længere kan det hun kunne engang. Men altså med fokus på hvordan du håndterer det og har du nogle råd til os der oplever det samme? Følsomt emne, som jeg udemærket forstår, hvis du ikke vil ind på.
  *Sneglehytten, hvor langt er i kommet, flere billeder. For jeg finder din stil vildt inspirerende.
  *Og så, hvis det ikke er at stikke hånden ned i en hvepserede, så dit syn på blogverden og hvordan det er at være blogger. Fordele/ulemper.

  Svar
 6. Louise says:

  Skuffeskriv, det er længe siden der har været nogle af dem – og jeg kan simpelthen så godt lide dem.
  Måske nogle videoer med favoritter, make up tutorials eller hår. Eller Q and A 🙂
  Noget om hvordan flytningen har påvirket jeres familie – du har snakket om at især Otto er blomstret op, hvordan? Og hvad med din mand? 🙂

  Svar
 7. Nina says:

  Et lidt anderledes spørgsmål, men tror du man kan have en gravid mave i din kjole fra Storm & Marie?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hm. Tja, det tænker jeg egentlig godt, at man kan. Der er dog en underkjole i den, som måske kan drille lidt, så ligemeget hvad, skal du nok gå en størrelse op 🙂

   Svar
 8. M says:

  Sneglehytten! Hvor langt er I kommet? Må vi se nogle af de (næsten) færdife rum? Haven? Bare en masse indlæg om sneglehytten 😉

  Svar
 9. VenterPaaVinBlog says:

  Lyder så dejligt med den weekend, og også udsigten til ferie med og uden computer💓
  Jeg hepper på indlæg med sjove lister, flashback indlæg til fortiden (og måske et for-sjovs-skyld til dit 15 eller 20 årige jeg med gode råd, fx?) og strøtanke fra hjernen – den slags er min favorit!

  – A

  Svar
 10. Nina Skov says:

  Vi skal til København i uge 29 – det er første gang mine børn skal se byen 🙂 De er 2 og 4,5. Jeg ville elske en børneguide til gode legepladser, steder man kan spise og andre gode tips <3

  Og sikke en vidunderlig weekend! 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Kære Nina
   Jeg lavede faktisk en guide sidste år.
   Den finder du lige her:
   God fornøjelse 🙂

   Svar
 11. C says:

  Serie, bog og podcast anbefalinger
  Youtube video eller indlæg om dine parfumer og flere med cremer og andet dullegrej. Men meget gerne parfume også
  Skuffeskriv – de rørte mig dybt, dem du allerede har udgivet
  Ting vi ikke ved om dig
  Flytningens positive indvirkning på Otto

  Svar
 12. Caroline says:

  Kære snegl,
  Det lyder som en skøn weekend!
  Jeg kunne tænke mig at læse lidt om hvordan prioriteringen foregår i en travl hverdag med mange børn – altså vi har en håndfuld herhjemme, og mange dage når jeg simpelthen ikke et bad. Hvis jeg gør, er det på bekostning af varm kaffe. Og er hårvask og mascara en realitet, er det ikke tid til at redde hår – forstår du hvor jeg vil hen? Jeg synes altid du ser dejlig ud, og jeg undrer mig lidt over hvorfor andre mennesker med mange børn formår at fremstå som ægte mennesker når jeg altid selv ligner en træt sigøjner med tvivlsom hygiejne.

  Svar
  • Helene says:

   I dette tilfælde tror jeg (håber ikke du tager dette ilde op, Cecilie), det spiller ind, at have et job hvor man ikke skal møde ind på jobbet klokken otte-nul-dut hver eneste dag! Det er i hvertfald hele humlen herhjemme, hvor der er SÅ meget mere luft i tidsplanen på feks nattevagts hverdage. OG så hjælper det også at være naturligt smuk også med fedtet hår🙂

   Svar
   • Sneglcille says:

    Heeelt klart. På de dage hvor jeg har møder i byen og derfor skal hjemmefra inden 7, lægger jeg alt frem aftenen inden, og tager makeup på i toget. Og så bader jeg for eksempel altid om aftenen (når jeg altså har et bad). Og ja, som Helene siger, arbejder jeg jo tit på skæve tidspunkter, når jeg kan, så det giver luft til andet. Forsøger dog, særligt nu når Loulou er startet i vuggestue, at lægge min arbejdstid fra 9 til senest 15, så jeg ikke nødvendigvis behøver, at sidde flere timer hver aften med computeren fremme.
    Desuden tror jeg ofte det handler om, hvordan man selv ser det. Jeg føler mig sgu også ofte klam at se på, men altså solbriller, en høj knold og en skjorte kan redde det meste 😀

    Svar
 13. Julie says:

  Jeg kunne godt tænke mig..
  -De tanker, værdier og principper i har i forhold til børneopdragelse. Hvad er vigtigt for jer, hvad slækker i på?
  -Lidt flere ord på det med, at i ingen hvide vægge får i Sneglehytten. Hvorfor?
  -Generelle do’s and dont’s (eller tanker og overvejelser) når man skal indrette et helt hus. Vi står selv i noget lignende.

  Svar
 14. Maja says:

  Jeg stemmer for endnu en omgang “Otto fortæller om sin mor”… og Uma også:) Måske generelt bare en “sjove ting børn siger”!

  Jeg kunne også godt tænke mig at høre mere om jeres opdragelsesmetoder og jeres børns søskendeforhold- hvordan fungerer det at I har børn med de forskellige aldersforskelle de nu har? Altså det at der er nogle år mellem Otto og Uma og at Uma og Loulou derimod er tættere på hinanden i alder?

  Og så må du endelig gerne lægge flere opskrifter herind på gode, børnevenlige retter:)

  Svar
 15. Michelle says:

  Jeg ville være vild med flere youtubevideoer – hverdags/festmakeup, hårguide, favoritter osv. Det finder jeg altid utroligt inspirerende.

  Svar
 16. Malene says:

  Ved sgu ikke om det er noget andre gider læse om, men jeg vil riiiigtig gerne ønske et madpakke-inspiration-indlæg, til børn altså 🙂

  Svar
 17. Maria says:

  Jeg kunne faktisk godt tænke mig flere af dine opskrifter. Fordi de er så fantastisk enkle og nemme😊

  Svar
 18. Julie says:

  Jeg vil gerne se dine lister! Også de kedelige og hverdagsagtige. Er selv liste-menneske, så det kunne være sjovt at se andres lister. Om du så vil gøre det 100% seriøst eller måske med et humoristisk tvist, er op til dig, men uanset hvad, synes jeg, det kunne være interessant læsning.

  Svar
 19. Anne says:

  Hvad drømmer du om at gøre i fremtiden? Tips til at rejse med børn? Tanker i forhold til økonomisk tryghed? Hvordan holder man gnisten i parforholdet i live?

  Svar
 20. Anne says:

  Jeg gad rigtig godt høre mere om dine år i Paris og Barcelona, og jeg mener også at du nævnte at have boet et par måneder i England? Generelt set om at bo udenfor Danmark, og hvad du lavede dengang.

  Svar
 21. Signe says:

  Hej, jeg kunne godt tænke mig st høre om Otto og ny skole, og tankerne om at bo i Hornbæk so far – nye bekendtskaber, livet på “landet”, have, hus, pendle med Leo og renoveringsprojekt? Og vigtigt – opdateret indlæg om dit makeup. Er der kommet nye favoritter siden sidst? 🙂

  Svar
 22. Line says:

  Sikke et skønt billede af Jer 🙂
  Jeg kunne godt ønske mig et skriv om børn, der deler værelse. Ved ikke om I har tre børneværelser i det nye hus, men ellers må du have nogle brugbare erfaringer fra lejligheden 🙂
  Jeg har selv en Otto på 2, og any day now kommer der en lille Hugo. Når engang han skal ud af soveværelset og ind til storebror, gør jeg mig tanker om, om ikke to stadig små børn kommer til at vække hinanden om natten? Skal Uma og Loulou dele værelse?
  Tak for en altid dejlig blog!

  Svar
 23. Lika says:

  Jeg kunne godt tænke mig at læse lidt om måltider – veganske måltider. Hvad er jeres og børnenes favoritter – både til frokost og aftensmad. Gerne opskrifter, men ellers bare ideer til forskellige sammensætninger, så man kan blive mæt. Og ellers måske dine frokostfavoritter derhjemme.

  Svar
 24. Janne says:

  Vil så gerne høre lidt om dit bogprojekt eller om/hvorfor det er helt henlagt! Du skriver så fantastisk!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *