Udmugning, opbevaring, en frisk start og havelopper

*Bemærk at dette indlæg indeholder reklame, da vi fik de første tre ugers opbevaring hos Pelican Self Storage uden beregning.

Selvom vi er flyttet en lille håndfuld gange i løbet af det sidste års tid og har været yderst effektive i vores sortering, nedpakning og udsmidning, har vi bare rigtig mange ting. Både fordi vi er mange, har små børn, at jeg er et rodehoved og fordi at min mand har svært ved at smide ting ud. Vi havde helt alvorligt en diskussion for nogle år siden omkring hvor mange klipsemaskiner man har brug for i sit liv. Vi har nemlig tre… Jeg vil mene at en enkelt, eller faktisk bare nul, er helt fint. Det mente han ikke. Og det er en af grundene til at jeg ofte “glemmer” at fortælle ham, når jeg sorterer og smider ud.

Men, når det er sagt, er vi blevet bedre. Bedre til at smide ud. Bedre til at holde orden. Det er vi blevet tvunget til.

Alt har, som I ved, trukket ud i renoveringen, og vi endte med at have knap to måneder uden et sted til vores ting. I den periode stod det hele til opbevaring i København, på Amager – Sjovt nok på den grund, hvor Michaels gamle atelier lå.

Vi fandt ud af i løbet af de to måneder, at vi har langt flere ting end vi har brug for. For ærlig talt var det kun omkring en tredjedel, måske mindre, af de ting der stod hos Pelican Self Storage, som vi savnede – og meget lidt derudover som vi overhovedet kunne huske, at vi havde. Tankevækkende.

For en måneds tid siden kunne vi så hente vores møbler og ting hos Pelican, da vi (langt om længe) havde fået lavet plads til en del af det i huset og til resten i annekset.

Jeg gik tingene igennem samme dag, og fik smidt en masse ud, og så igen i går. Med nye øjne. Jeg er nemlig næsten færdig med min oprydningsbog, og har lært at sortere på en ny måde.

I går (og i nat) fyldte vi en hel trailer med ting, der kan blive kørt på genbrugspladsen, og resten solgte vi ud af i vores have i dag.

Det føles så rart at have fået tømt ud. En del blev som sagt solgt i dag, på hyggeligste vis – Jeg kan i den grad anbefale at afholde loppemarked i sin egen have. Det holder!  – Tak til alle der deltog <3 Jeg gør det sgu igen snart.

Jeg føler mig lettere og klar til at starte på en frisk. Færre dimser og sjove ting, mere kvalitet og noget der gør mig glad.

Det er planen, og en del af det der forsøg på at blive mere ryddelig. Ud ud ud og væk.

2 replies
  1. Mille says:

    Det var en kæmpe fornøjelse, Cille.
    Du har sådan en fed tilstedeværelse. Jeg har tidligere oplevet bloggere og andre offentlige personer være lidt for “på” når man møder dem i virkeligheden. Forståeligt nok i øvrigt. Men du virker så ægte, og har den fedeste rolige udstråling. Jeg er endnu mere vild med dig efter at have været i din have, og så fik jeg ovenikøbet en ny kjole med i købet. Tak for dig.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *