Søndagsanbefalinger

Se tidligere Søndagsanbefalinger HER

Godmorgen. Klokken er 6:35. Mine børn er meget friske. Det er jeg ikke, for jeg kom til at blive for længe op jvf. Punkt fire i nedenstående anbefalinger – men forhåbentlig kicker min kaffe snart ind. Børnene tegner på et stort stykke pap fra den kasse vores nye køleskab ankom i. Jeg forudser at der skal noget overtalelse til at få lov til at smide det ud – Sådan er det med alt emballage i det her hus. Stod det til børnene havde vi papkasser og bobleplast over det hele.

Imens de tegner på pap (og dem selv) har jeg haft mulighed for at lægge sidste hånd på nogle anbefalinger – Det er længe siden sidst, men jeg har samlet en del efterhånden, og de første kommer her:

Good girls på Netflix.
Komedieserie om tre kvinder med almindelige liv får rodet sig ud i kriminalitet. Man skal lige i gang, men det er umuligt ikke at holde af hovedrollerne – Særligt Ruby er jeg helt pjattet med. Sjove karakterer, lækre bandemedlemmer (ej men, de er simpelthen så pæne – Måske er det bare mig) og skægge, men overdrevne, situationer. Helt perfekt og selv Michael gider se denne her serie.

Queer Eye sæson 2 + instagram.
Jeg har allerede anbefalet sæson 1, og jeg håber at I allerede er med på vognen. Personligt kunne jeg bedst lide første sæson, MEN jeg er trofast følger og håååber der kommer en tredje, og en fjerde …. Jeg vil også anbefale jer at følge de fem vidunderlige mænd på Instagram. De er tydeligvis venner i virkeligheden og DET elsker jeg.
Jonathan: @jvn
Tan: @tanfrance
Karamo: @karamobrown
Antoni: @antoni
Bobby: @bobbyberk

Teyana Taylor.

Deeeeejlig musik! Perfekt til cykelturen, søndagen, havefesten, madlavningen… Det hele. Jeg er tosset med hende, og hører hendes musik på Spotify.

Love Island på Viaplay.
Efter at have set flere og flere tale om programmet på Instagram, gik jeg i gang med første sæson for et par aftener siden… Det resulterede i en seriøs binge, og jeg tager mig selv i at gå og spare på episoderne. Jeg. Elsker. Det. Det er reality tv med alt hvad det indebærer af intriger, sex, kærlighed, had, strategi, drama. Jeg er helt til det. Paradise har aldrig rigtig fanget mig (Kun det amerikanske – Første sæson. Shit, det var godt – Og det minder Love Island faktisk lidt om)… Perfekt sommerserie – GO!

Sommerens drink! Sneglens hylderosé (ok, kan måske godt lige arbejde lidt på navnet).
Jeg tror jeg selv har opfundet denne her drink, men I må ikke komme efter mig, hvis den allerede findes og jeg bare har misset det. Den smager røvgodt og er perfekt i varmen:

Isterninger i et glas (jeg bruger et rødvinsglas)
En god sjat koncentreret hyldeblomstsaft. (Jeg hælder og tæller til tre. Ved ikke hvor meget det er i måleenhed)
Top nu glasset med halv rosé og halv danskvand

Drink up!

 

15 replies
 1. Cæcilie M. says:

  Nooooooo…… Jeg har lige (ej altså ikke til morgenmad jo… i aftes!) tømt den flaske rosé jeg havde stående på køl, og nu vil jeg vildt gerne smage sneglens hylderose 😍😍 Jeg må have købt en ny flaske (eller 3….)

  Svar
 2. Kirsten says:

  Det lyder som en plan for en god søndag👌 Tager du mine to unger på 1 og 2 år i mens? 😉😝

  Svar
 3. Lika says:

  Første amr sæson af Paradise – Var det ikke med hende, de mobbede og kaldte Barbie (britney spears lookalike) som endte med at tage røven på dem alle? Og noget drama med Beau og en anden kvinde? Shit det var godt!

  Svar
 4. Julie says:

  Hvis du er glad for hyldeblomstsaft drinks, så skal du møde Hugo:
  Hyldeblomstsaft
  Prosecco
  Danskvand
  Frisk mynte, bare en god stængel med mange blade
  Lime i skiver

  Min veninde og jeg drak ikke andet da vi var i Berlin for 1,5 måned siden, det er en fantastisk sommerdrink (og fantastisk for mig der ikke kan lide aperol) 😊

  Svar
 5. Rikke Hjortebjerg says:

  Haps, det må prøves! I Italien hedder den Hugo spritz og laves med hyldeblomstsirup, halv prosecco (evt cava) og halv danskvand. Ligesom aperol Spritz, danskerne har bare endnu ikke helt opdaget den. Men givet det et års tid, så afløser den aperollen – jeg kalder den 😁

  Svar
 6. Anne says:

  Hylderosé lyder vildt lækkert! Min signaturdrink er noget lignende, men med hvidvin i stedet for rosé, og så tilsat et godt skvæt gin. Det holder også!

  Svar
 7. Janne says:

  Hej Cecilie
  Jeg leder efter et stabletårn af en slags “papæsker” til min datters 1-års fødselsdagsgave (så det ikke larmer så meget når det vælter 🙈) og jeg mener at jeg har set dig og Uma/Loulou lege med sådan et på en af dine stories – kan du hjælpe med et mærke/navn på det?
  Vh. Janne

  Svar
 8. Lovisen says:

  Min ældste datter bor i England, for tiden, og jeg kan ikke få kontakt til hende mellem klokken 21-22 der står den kun på Love Island… Det skulle åbenbart være The shit 🙂

  Svar
 9. Signe says:

  Ej men altså! Jeg slugte de to første sæsoner på en uge – det er jo SÅ godt og inspirerende! Er enig med dig i, at første sæson var bedst, men i guder jeg glæder mig til sæson tre 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *