Man får da noget ud af dagen…

Jeg ønsker mig gardiner.

Dagene starter for det meste et sted mellem klokken 4 og 5 for tiden, fordi at Loulou hårdnakket insisterer på, at dagen er i gang. Jeg mistænker det er lyset. Det må være lyset.

Oveni de modbydeligt tidlige morgener, sover hun elendigt. Falder sent i søvn og har mange opvågninger. Nok en blanding af varmen, alderen og vuggestuestart.

Normalt kan hun underholde sig selv en halv til en hel time, og jeg kan slumre imens hun læser/spiser bøger og synger for bamserne. I morges fandt hun på en anden leg, der blandt andet indebar at hælde en kvart liter kold vand i hovedet på mig (note til mig selv: Put låg på vandflasken). Så var dagen ligesom i gang. Klokken 4:40. Tak Loul!

Et par kopper kaffe senere er klokken nu 7:45 og Loulou er puttet i klapvognen. Jeg er stadigvæk i mit nattøj, eller rettere det tøj jeg kunne finde på gulvet da vi stod op. Og jeg har faktisk intet nået ellers. Så min overskrift er løgn. Det er bare noget man siger, ligesom at der ikke findes dårligt vejr eller at lige børn leger bedst.

Nå… Gardiner. Og kaffe.

12 replies
 1. Stine says:

  Vores morgener starter også mellem 4-5 trods gode gardiner. Håber dog gardiner hjælper jer:)

  Svar
 2. Chrlotte says:

  Gaffa om siderne på gardinerne har tilsyndeladende gjort jobbet hos MM. Men hvis du først skal anskaffe gardiner, er det selvfølgelig en anden snak 🙂

  God dag og god kaffe!

  Svar
 3. Nanna Sofie says:

  Vi har hængt sorte langer op i desperation 😂 men det hjalp altså også! Vi fik fra 05 til 06.30! 👏🏼

  Svar
 4. Lotte says:

  Hvis I vil have virkelig lækre kvalitetsgardiner, så bør I få Jesper Holkenberg fra Holkenberg gardiner ud. Det er virkelig kvalitet 👌🏼👌🏼

  Svar
 5. Lærke says:

  Åh det er jo det sjoveste indlæg, jeg kan lige se det med den halve liter vand for mig! (Og jeg synes kun det er sjovt fordi jeg kan relatere til ca alt i det – her står vi også ofte op kl 05, og min søn elsker at sparke mig i ansigtet eller slå mig i hovedet med sin rangle🙈)
  God dag, og vi satser på at det bliver bedre når lyset bliver lidt mindre🙏🏼

  Svar
 6. Laura says:

  Av av hvor jeg genkender det.
  To børn, begge med en idé om at dagen startede kl 04.15-ish. Begge blev (lidt) bedre efter 2-års alderen.
  Alt er en fase…. ja ja… og vi overlevede alle. Ja ja.
  Men hvis jeg hører én eneste mere fortælle mig at “så får du da noget ud af dagen” så får de sgu det der vand i hovedet.
  Det tæller ikke når det man får ud af dagen er Postmand Per på repeat og 7 muslibarer spist før kl 06.
  Føler med dig og sender min aller bedste sovekarma din vej!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *