I øvrigt

 • Er det fuldstændig vanvittigt, hvor meget nemmere og sjovere det er at holde sommerferie med børn, når vejret er godt og man har en have og en strand i gå-afstand.
 • Oplever jeg helt nye bekymringer i hus-livet, som da jeg fandt en belugalinse på køkkenbordet den anden dag og i et par sekunder var bange for om det var muselort.
 • Er det muligvis nemmere og sjovere, at have ferieramte børn heroppe, men jeg har alligevel truet med at gå hjemmefra et par gange og været lidt for entusiastisk, når det kom til indkøb og ærinder: JEG GØR DET!
 • Har vi et seriøst first World problem herinde. Vores vaskemaskine er ikke sluttet til. Vi har fået en ny og den skal stå et sted, hvor der ikke er vand, så VVSeren skal slutte den til. I fredags. Han aflyste og jeg var ét par sure sokker fra at tude over det.
 • Hedder jeg Cecilie og jeg er afhængig af Love Island… Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg er helt opslugt. Som et meget lidt intrigant menneske, der næsten aldrig sladrer, er det en meget underlig fascination. Men jeg er hooked.
 • Er jeg vildt glad for denne her artikel som Boligmagasinet har lavet – Og i øvrigt ret benovet over at blive nævnt sammen med Caroline og Anthony, der muligvis er de flotteste og dygtigste mennesker på hele Instagram.
 • Er stort set alle mine veninder ude og rejse, og jeg savner dem helt åndssvagt. Kan bedst lide, at dem jeg elsker, er i samme land som mig.
 • Kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har haft sko på.
 • Er vi næsten i mål med badeværelset, på trods af lidt (mange) udfordringer, som for eksempel at vi havde bestilt for få fliser : D (se vores Vlogs om det hele på @sneglehyttens IGTV).
 • Har jeg fået lov til at sove til klokken 9 tre dage i træk og er derfor ualmindeligt nyforelsket i min mand.
 • Er der lige nu 4 for 3 på alt udsalg hos Boozt HER* (*reklamelink) Jeg har selv blandt andet bestilt en Goya skjorte*, et par glitter gummistøvler* til Uma.
 • Forsøger jeg at forfatte et indlæg om at møde nye mennesker i nye omgivelser. Problemet er bare, at jeg er ret dårligt til det selv.

10 replies
 1. Maja says:

  Det med at møde nye mennesker i den nye by, man er flyttet til .. Det må du meget gerne skrive om, hvis du spørger mig 🙂 Min mand og jeg er selv flyttet til en by som ingen af os kommer fra, eller har haft nogen forbindelse til førhen, og jeg synes virkelig det er udfordrende at møde nye bekendtskaber. Tidligere kom det af sig selv via skole, sportsaktiviteter, byture hvor man mødte venners veninder og venner osv. Der er heldigvis de gamle venskaber, som stadig hænger ved, men derfor kunne det være rart at have nogle i nærmiljøet engang imellem. Så det ville være spændende med et skriv omkring det emne hvis du har lyst.

  God sommer,
  M

  Svar
 2. VenterPaaVinBlog says:

  Man kan være så åndsvagt glad for en maskine – da min opvasker døde og jeg stod 10 dage uden, var jeg klar til at fri til Bosch medarbejderen da han dukkede op.

  – A

  Svar
 3. Sarah says:

  Btw, tak for den bedste anbefaling med Love Island – jeg er så hooked! Holder pt. en pause, da det gik op for mig, at jeg havde set 12 afsnit af sæson 1 på 2 dage… Hvem er din yndlings? Jeg hepper på Zoe!

  Svar
 4. Kathrine says:

  Dét indlæg ser jeg meget frem til at læse. Det med at møde nye mennesker i nye omgivelser. Vi er for nylig flyttet i hus i en by hvor vi kender en del til området, men intet til menneskerne. Vi har to børn (snart 3) og jeg håber at når de får institutionspladser at jeg møder nogen nye mennesker. Men jeg er ikke så god til det. Folk foreslår mig mødregruppe til den næste, men.. jeg har rigeligt at se til med de to (små) store børn og en mand som arbejder en del. Jeg glæder mig til at læse tips. Hvis du har nogen? 🙂

  Svar
 5. J says:

  Love island er herre godt! Sæson 2 er dog bedre end sæson 1. Er du ikke enig? Øv der stadig er “lang” tid til torsdag og dermed nye afsnit 😀

  Svar
 6. Lina - SelvSkabet.dk says:

  Det bliver den sværeste overgang, når engang sandal vejret slutter. Har ikke haft lukkede sko på siden starten af april. Tror nærmest mine fødder er blevet 2 cm breddere af al den plads. De er i hvert fald blevet møgbeskifte nedenunder!

  Svar
 7. Lisbet says:

  Jeg synes, det kunne være hyggeligt med et have indlæg 🙂 Hvorfor er det meget nemmere og sjovere? og kan du personligt lide at have en have?
  Jeg elsker min have og elsker at mine børn er vokset op i den, men de der første sommers observationer, som du sikkert tager som en selvfølge om nogle år.

  Svar
 8. Torben Schmidt says:

  Glæder mig til at læse dit indlæg med at møde nye mennesker. Noget jeg heller ikke er så god til. Måske jeg kan lære et par fif.
  Nu har du i hvertfald givet mig lyst til at se Love Island 🙂

  Svar
 9. Iben says:

  Ved godt det ikke liiiige passer helt ind her, men🙈 Du havde på et tidspunkt en Instagram-profil, hvor du solgte ud af dit tøj. Er det en, du tænker kommer op at køre igen?🤞 Og hvad med det der torsdags-tester? Eller var der ikke så meget fedt at teste🤣🙈

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *