I øvrigt

 • Fik jeg en cykel i fødselsdagsgave! Den er hjemmelavet og dødflot!
 • Sov jeg i huset alene for første gang i nat. Deeet skal jeg lige vænne mig til. Det der med flere etager og mørke, er jeg ikke så god til.
 • Får jeg altid lyst til stærk mad og suppe, når det er varmt udenfor. Det er sgu da underligt.
 • Kører kystbanen ikke i hele sommerferien – og det der kørekort jeg ikke har haft tid til at tage, ånder mig i nakken.
 • Bliver I nødt til at følge denne her playliste på Spotify. Det er Fallulah der står bag og der er så meget kærlighed og girlpower i den.
 • Har flere af jer været SÅ søde at gøre mig opmærksom på at Nemlig.com nu leverer til Hornbæk. desværre er det kun aftenlevering og ikke alle dage, så det passer ikke så godt. Desuden er jeg blevet virkelig glad for Coop mad. Men hold kæft, hvor er det sødt af jer at tænke på mig.
 • Så jeg fodbold i går, det gør jeg ellers sjældent, men hoooold nu kæft en gyser. Og jeg er naturligvis lige så pjattet med Kasper Schmeichel som resten af landet <3
 • Vil jeg så gerne på Roskilde Festival. Jeg ved godt, at jeg har skrevet det før, men det er virkelig kommet bag på mig, hvor nedern’ jeg synes det er, ikke at skulle afsted. Øv.
 • Har vi stadigvæk intet internet, så jeg deler fra min telefon. Det er så dyrt i længden, at jeg slet ikke kan holde det ud – men det går hele tiden i vasken med de udbydere vi har fat i. Hvorfor skal det være så besværligt?!!
 • Har Loulou været i sin vuggestue i nu fem timer i dag, og jeg sidder konstant med telefonen fremme og det ene ben ude af døren.
 • Er jeg blevet bekendt med kæmpe hvepse. Har set to i løbet af den sidste måned. Jeg ville vise jer et billede, hvis det ikke var så modbydeligt. Den ene var, og I shit you not, næsten lige så stor som en lighter. Ja, og ad.

10 replies
 1. Louise says:

  Hvor ER din nye cykel fin!! 😍 Jeg er nysgerrig, hvad mener du med hjemmelavet? – har Michael selv lavet den, eller er den købt hos én, som laver cyklerne selv?

  Svar
 2. Jannie says:

  Fin cykel. Tillykke med den. Du kan altid lade en radio spille i køkkenet, mens du er ovenpå. Så føles det ikke mærkeligt.

  Svar
 3. Jannie says:

  Og spørg dine naboer om hvilken udbyder af internet, som de benytter. Så har du da et udgangspunkt.

  Svar
 4. Line Bach Nielsen says:

  Kæmpe hvepsen er en gedehams, og de er fredelige nok (når man ikke ødelægger deres bo!) Jeg bliver også altid lidt ræd, når jeg løber ind i en 😉 Tillykke med fødselsdagen, Loulous vuggestuesucces og cyklen 🙂

  Svar
 5. Lina / SelvSkabet.dk says:

  Puha, er også stødt ind i de der kæmpe hvepse (eller hvad det er) nogle gange. De er så uhyggelige, at jeg får helt lyst til at overveje at flytte til et koldt land….og der skal ellers meget til 😉

  Svar
 6. Amalie says:

  Hej Cille
  Ang. jeres internet – har I overvejet mobilt bredbånd? Et simkort (med 4G) i en router og routeren i en stikkontakt. I slipper for installation og bøvl.
  https://www.fullrate.dk/privat/mobilt-bredbaand
  Nej det er ikke reklame, bare en supersmart løsning, jeg har været glad for, da jeg ikke orkede teknik og installationer

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ej, hvor smart. Gad vide, hvorfor de ikke har foreslået det?! (Det er Fullrate vi er endt på). Ringer lige til dem. Tak!

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *