Fra intet TV til QLED

REKLAME FOR SAMSUNG

I snart tre år har vi levet helt uden et TV, og det har egentlig været fint det meste af tiden. Dog har der været situationer, hvor vi og måske især børnene (ok, og mig) har været trætte af at skulle se film på enten vores computerskærm, tablet eller telefon. Omvendt har jeg virkelig nydt ikke at have et fjernsyn hængende, for helt ærligt, pænt er det ikke og bliver det ikke også hurtigt lidt for dominerende i indretningen med sådan en klods på væggen?! Ikke nødvendigvis viser det sig, og man har jo et standpunkt til, man har et nyt.
Da vi flyttede ind i vores nye hus, havde vi gentagende gange snakken omkring ‘To TV or not to TV’, og vi var begge meget vævende i beslutning – For på den ene siden havde vi jo fint kunne undvære, men havde også begge været ærgerlige over, at alt skulle ses på små skærme. FIlm, serier, tegnefilm og madprogrammer er altså lidt fladt på en 13″ skærm …

Vi besluttede efter en del snak, at hvis det kunne lykkes at finde ét, der var pænt, også når det var slukket, og samtidigt ikke var for stort, så ville vi prøve det af. Og så kom vi ikke rigtigt længere derfra, for hvor starter man lige? Ugerne gik og vi kom lidt fra det igen, og så fortsat vores serier og film på bitte små skærme. Det var derfor som sendt fra himmelen og i øvrigt på ingen måde en svær beslutning da Samsung spurgte os, om vi havde lyst til at deltage i et lille makeover af vores stue med deres nye QLED TV som omdrejningspunkt. Det blev selvfølgelig et stort ja tak fra os – Særligt da vi hurtigt kiggede nærmere på SAMSUNG QLED TV selv og efter en hurtig Googlesøgning kunne konstatere, at det så meget flottere ud og slet ikke var så klodset som vi havde frygtet (velkommen til 2018!).

En dag i maj gik det så løs, og vi fik besøg af et kamerahold og af Allan Torp, der står bag en af mine personlige favorit profiler på Instagram og interiørbloggen Bungalow 5. Allan stod for at indrette vores stue med Samsung QLED TVet, og hvordan det gik, viser jeg jer snart. I første omgang kan I få lov til at se, hvad vi snakkede om inden det gik løs.
Fortsat en anelse skeptiske, men friske på det meste:

11 replies
 1. Michelle says:

  Åh Cecilie! Din måde at kigge på Michael når han snakker 😍😍😍 jeg var seriøst lige ved at fælde en tåre eller ti. Hvor ser i glade ud! ❤️

  Svar
 2. Karen says:

  Ej hvor er I søde – og hvor er det et fint sted, I er flyttet hen!
  Glæder mig til at se mere 🙂

  Svar
 3. Loui says:

  At I ikke har jeres eget tv-program er et under. Du er så god på film! Og Michaels stemme?! Whaaat, den er rar.
  Kæmpe fan af jer <3

  Svar
 4. Cæcilie says:

  Jeg vil også gerne lige kommentere på Michaels stemme! Hvor ER den rar og rolig – nærmest meditativ. Og helt enig i kommentaren om dig på film. Du er skide god og man bliver aldrig træt af at se og høre på, hvad du har at fortælle. Måske også derfor jeg troligt glæder mig til Fredagsfølger hver fredag 🙂

  Svar
 5. Simone M says:

  Jeg er vild med jer, altså! I er jo så gode på TV og stemmer klart i med flere andre: Wauw, hvor har Michael dog en behagelig stemme. I fremstår så autentiske og din fremtoning verbalt og udseendsmæssigt er totalt i tråd med din blog, IG osv. Det fortæller meget godt, hvorfor du er min yndlingsblogger 🌸 – Og jeg stemmer også lige for et tv-program med hele Sneglefamilien 🐌

  Svar
 6. Trine says:

  Så fint et klip😊 Jeg hører rigtig mange lydbøger, og Michael ville være perfekt, som oplæser med den behagelige rolige stemme – jeg er sikker på, han snart bliver ringe op☺️

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *