Fra intet TV til QLED: Resultatet

REKLAME FOR SAMSUNG


… Først og fremmest TAK for den fine modtagelse af sidste video, hvor vi både blev opfordret til at få vores eget tv-program, og Michaels stemme fik mange roser (I get it). Det er vi glade for. Virkelig glade.
Hvad vi også er glade for er vores nye TV, der hænger så fint på vores endevæg i vores umulige stue  – Umulig at indrette. Troede jeg. Allan vendte det hele en halv omgang og gjorde det så fint, så fint. Og Tv’et? Det ER enormt, men det gør slet ingenting, for det er dødflot, også når det er slukket, hvad end det står slukket eller er i Ambient mode (se i videoen nederst i indlægget, hvad jeg fabler om).

Size matters?
Nu føles det grinagtigt, at vi har levet med bitte små skærme så længe, og vi bliver fortsat overraskede og imponerede over billedkvaliteten på denne her 65″ QLED skærm vi nu har i vores stue. Jeg var så nervøs for om et så stort TV ville blive blikfang på den dårlige måde og om det ville smadre æstetikken fuldstændigt. Det har det langt fra gjort, tværtimod, til trods for at det hænger hvor det gør, og 65″ er slet ikke så skræmmende viser det sig. Jeg er i tvivl om vi nogensinde kommer til at gå ned i størrelse, og det er nok det der har været den største overraskelse, for jeg var overbevist om, at det slet ikke var mig.

Sammen med TV’et hører Samsung Smart TV, hvor man kan downloade alle de streamingtjenester man foretrækker, og det er seriøst det nemmeste i verden. Man opkobler Tvet til sit internet, og opretter en Samsung profil med sin mail og et password direkte på TVet, og så kan man komme igang. Jeg gjorde det selv på ingen tid. Også børnene kan selv navigere rundt i menuerne. Nemt.

Resultatet:
Som sagt drejede Allan stuen en halv omgang, eller møblerne selvfølgelig og fik TVet hængt op på endevæggen – Ikke noget jeg selv havde fundet på, nogensinde. Men det virker. Vi er så glade for den opsætning!
Nu til videoen, hvor I kan se transformationen og vores reaktion …

Vil I se selve processen og hvordan Allan gjorde. skal I hoppe over på bungalow5.dk HER.

8 replies
  1. Karolin says:

    Stort tillykke med jeres nye tv! Virkelig sjovt og sejt projekt – man kan ikke blive andet end i godt humør, når man ser videoerne 😊

    Svar
  2. Lou says:

    Haha! Shit hvor er det cheesy 😂 Men altså selvfølgelig sejt med et nyt tv og et skarpt (og dygtigt) øje på indretningen ☺️

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *