Ønskeliste pt. 2

Indeholder reklamelinks (markeret med *)

SÅ er det sgu i overmorgen. Min fødselsdag. For første gang i mange år, glæder jeg mig faktisk lidt. Jeg skal være alene hjemme det meste af dagen, men det gør mig egentlig ikke så meget (også selvom jeg muligvis gjorde et lidt stort nummer ud af det, da Michael tog et job lige på DEN dag). Jeg vil bruge dagen på, at gøre klar til om eftermiddagen, hvor min familie og et par veninder kommer til kage og champagne. Jeg tror jeg er ude i noget chokoladekage, og hvis jeg gider: En cheesecake. Og så går jeg ud og spiser frokost sgu. My treat. Nåh, sidespor, det var ønskerne jeg kom fra. I tog godt imod sidste ønskeliste  Tak for det i øvrigt, det gør det meget sjovere for mig. Her er næste i rækken, og så når jeg nok ikke flere for denne gang…

1.Den anden dag så jeg på Irinas instagram (@irinathediva), at hun anbefalede Ole Henriksens Transformation gel, og eftersom at Irinas hud altid er flawless, bliver jeg nødt til at prøve den. 495,- HER*

2.Jeg mangler en kimono/kåbe til når vi går på stranden og til at tulle rundt i herhjemme. Denne er SÅ pæn, og kan også sagtens bruges som kjole, synes jeg. 300,- HER*

3.Fine krus fra House Doctor. Jeg bryder mig ikke om kopper med hank. Jeg ved ikke hvorfor, men sådan har jeg det. En del af vores krus er gået i stykker/forsvundet under flytningen, så vi har nærmest kun dem med hanke tilbage. Derfor ønsker jeg mig en stak af dem her. 65,- pr. styk HER*

4.Fin og sej stribet kjole. Til flade sandaler i hverdagene og med stilletter eller en ankelstøvle med hæl til fest. 1200,- HER*

5.Når jeg på et tidspunkt får taget mig sammen til at få lavet huller i ørerne igen, skal de her uden tvivl være noget af det første jeg putter i. Så seje og flotte! 435,- HER*

6.Egentlig er jeg ikke så glimmer-agtigt anlagt og lader for det meste min 3-årige om det, og det er ikke ligefrem fordi jeg står og mangler et par lyserøde glimmersko, men så alligevel…  1400,- HER*

7.En croissant i guld til at have om halsen? Ja. 525,- HER*

8.Mit ellers fine lyserøde cover er ved at blive lidt mørt og grimt i det, jeg gad virkelig godt erstatte det med noget blomstret. For eksempel det her! 300,- HER*

9.Verdens måske bedste farvede lipbalm som jeg næsten har brugt op. Igen. 155,- HER*

10.Noget af det jeg bruger mest herhjemme er vores elkedel, så det er på en måde helt uhørt, at den vi har nu er så grim og både langsom og utæt. Denne er ret fin og vil klæde vores pæææne køkken. 999,- HER*

 

 

12 replies
 1. B says:

  Den der Ole Henriksen er god! Den virker ikke over night, så giv den lige nogen uger. Min hud er blevet så pæn og fin af den 😊

  Svar
 2. Trine says:

  Hav en skøn fødselsdag!

  Jeg har termokanden i samme serie, som elkedlen på din liste – og den er virkelig pæn – og helt åndssvagt dårligt at hælde af. Det sjasker ud til alle sider. Så hvis kedlen er bare nogenlunde på samme måde, ville jeg holde mig langt fra den …

  Svar
  • Mette Rasmussen says:

   Ej hvor underligt. Vi har også termokanden og den er vi sygt glade for 😊 Enten har vi været heldige eller du uheldig så.

   Svar
  • Stinne says:

   Termo kaffekanden er fin at hælde af, men termo thekanden er ubrugelig – desværre. Vi har begge dele, og der er vitterligt the alle steder, når man bruger den – så det gør vi ikke!
   Måske elkedlen er magen til kaffe thermokanden, det håber jeg. Ellers don’t buy!

   Svar
 3. Maria says:

  Enig med Trine med kedlen.
  Vi har haft den i termokande, men jeg leverede den simpelthen tilbage, fordi den løb så meget.

  Svar
 4. Amalie says:

  I elkedel-boldgaden må jeg VIRKELIG anbefale en quooker. Første gang jeg var hjemme hos en der havde en syntes jeg det var så fjollet, men nu er jeg for evigt omvendt. Den er lidt pebret, men hver en krone værd, og jeg er lykkelig for vores hver dag og ville f.eks have ønsket at vi havde haft den dengang vores ældste var lille da han var flaskebarn. På forhånd tillykke med fødselsdagen!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *