Ønskeliste pt. 1

INDEHOLDER REKLAMELINKS (Maarkeret med *)

Det er min fødselsdag på næste fredag, og selvom jeg det meste af tiden sjældent har svært ved at komme på ting jeg ønsker mig, er det alligevel nærmest umuligt for mig at skrive ønskelister, når jeg skal. I år har jeg derfor været i bedre tid end jeg plejer, og har husket at få noteret, når jeg er faldet over noget. Jeg ønsker mig også en cykel, håndklæder, en kaffekværn, nogle flotte fade og nye kopper, men jeg ønsker mig særligt tøj og boligting i år, selvfølgelig fordi, at jeg er flyttet i hus, OG fordi jeg ikke kan passe mit gamle tøj mere
Her er nogle af de ting jeg drømmer om:

1.Sugarbearhair. Vingummibamser, der giver lækkert hår? Det lyder åndssvagt. Men jeg har fået det anbefalet så mange gange nu, at jeg bliver nødt til at prøve selv. Jeg døjer nemlig fortsat med efterveerne af mine to seneste graviditeter og hårtabet derefter. SÅ jeg har ønsket mig bamserne i fødselsdagsgave. Et glas koster 280,- HER*

2.Den er udsolgt i min størrelse, men hvis jeg opstøver den, skal det klart være gaven til mig selv, fra mig selv (ja, jeg giver mig selv gaver). 1300,- HER*

3.Lyskæder! Vi skal have mange. Til vores terrasse. Denne er fra House Doctor og koster 650,- HER*

4.Måske den perfekte farve! Jeg er helt pjattet med denne her jakke, og mangler faktisk lige præcis sådan en. PÆN. 800,- HER*

5.En halskæde med skyline til mit by-savn, passer perfekt til mine andre guldkæder. 590,- HER*

6.Jeg er blevet ualmindeligt glad for Femilets undertøj og er særligt vild med denne model, Lulu, hedder den. Nedsat til 190,- HER*

7.Fine gule sandaler! Perfekt til brune fødder og lyserøde negle. 600,- HER*

8.Jeg leder efter en bordlampe til vores skrivebord, og jeg bliver ved med at sværme om denne her. Der er noget ved formen og ved farven. Jeg er ret vild med den, så den er også røget på min ønskeliste, omend det er et ret dyrt ønske, men så måske et tilskud! 2895,- HER*

9.Jeg vil så gerne have en eller to af de her stole i vores have. Jeg hælder mest til den brune. 2000,- HER*

10.Denne her top er muligvis den perfekte sommertop. Jeg havde den i hænderne for nyligt, og er helt dårlig over, at jeg ikke fik den med hjem. 700,- HER*

….. Ok, i virkeligheden kunne jeg blive ved. Men jeg stopper her. For nu.
To be continued.

 

8 replies
 1. Marie says:

  Gad vide, om de der vingummibamser kun virker til håret på hovedet eller på al kropsbehåring…. :-/

  Svar
 2. Maria says:

  Juhuuu! Tak for inspiration… fortsæt endelig!! Jeg har, som du, altid nemt ved at finde på ønsker, når der ikke er en anledning.. og nu er det snart min fødselsdag, så listen er selvfølgelig tom..

  Svar
 3. Ida says:

  Sig lige til, hvis de der vingummibamser virker – står i nogenlunde samme situation på hårfronten :/ !

  Svar
 4. Jannie says:

  Jeg stod i samme situation med håret efter den første fødsel og begyndte at bruge vingummierne! De har Kun gjort gode ting for mit hår og jeg hopper på dem igen ligeså snart jeg er færdig med at amme nr 2 ☺️ De kan varmt anbefales herfra 👍🏼

  Svar
 5. Helle says:

  Bambusstolene er så fine – har selv kigget på tilsvarende. De egner sig desværre bare ikke til udendørs brug, blev jeg gjort opmærksom på af en sød ekspedient. De kan i hvert fald ikke tåle al slags vejr og er mere egnet til udestuer eller måske overdækket terrasse.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *