I øvrigt

 • Siger de, at sommeren kommer igen. Jeg. Kan. ikke. vente.
 • Har jeg reddet mig en sommerforkølelse. En af dem, hvor man ikke er syg-syg, men har kriller i halsen og noget der føles som en indvendig hjelm af snot.
 • Er Otto blomstret helt vanvittigt efter vi er flyttet. Glæde og selvtillid strømmer ud af ham, og kvæler alle mine tvivl og mit eget egoistiske savn til byen.
 • Er Rachel og jeg ved at udvikle en ny podcast, og jeg glæder mig åndssvagt til at dele den med jer! (Voksen ABC fortsætter alfabetet ud, selvfølgelig).
 • Craver jeg min mors kartoffelsalat, sådan helt ustyrligt. Jeg har prøvet at kopiere den. Det er umuligt.
 • Får vi tilsluttet vores toilet i dag. Ord kan ikke beskrive hvor optur det er! To måneder uden ordentlige toiletforhold gør intet godt for nogen!
 • Reklame: Får du 30 dages gratis adgang til Mofibo (lydbøger) OG støtter Voksen ABC podcasten, hvis du bruger koden ‘voksenabc’ ved oprettelse HER.
 • Har vi malet vores hoveddør i den smukkeste petroleumsblå farve og jag har lyst til at male ALT andet i samme nuance. Det havde Uma også og hun har nu blå hænder og pande….
 • Har jeg besluttet mig for ikke at tage til Beyonce koncerten på lørdag. Suk. Det er en af ulemperne ved at være flyttet ud af byen – Når der er flere arrangementer på en weekend, bliver jeg nødt til at vælge (eller være væk fra min familie i to hele døgn – Det kan jeg ikke endnu). Så jeg har prioriteret middag med en veninde jeg ser for lidt + fest om fredagen, og så må The Carters vente.
 • Bruger jeg absurd meget data på min telefon for tiden, fordi vi endnu ikke har fået internet i huset. Ikke holdbart. Særligt ikke fordi vi i samme omgang har fået TV og derfor streamer en del.
 • ER DER NY SÆSON AF QUEER EYE PÅ NETFLIX! Vigtig info.
 • Har jeg pludselig fået en seriøs trang til at komme på Roskilde Festival. Mind mig lige om det i god tid næste år, så jeg når at få billetter.
 • Har jeg downloadet Fortnite. For jeg aner ikke, hvad det er, og det er alt Otto og hans klassekammerater taler om (og Otto har det ikke selv, fordi hans mor er streng). Det skulle ikke undre mig, at det ender med at jeg bliver hooked…

14 replies
 1. Karen says:

  SÅ god info om Queer Eye!! TAK!
  (Og jeg har helt mor-agtigt gået og været lidt bekymret over jeres manglende toiletforhold, så tillykke med det! haha!)

  Svar
 2. MorT2 says:

  Har du ikke lyst til at fortælle mere om hvordan Otto blomstre efter i er flyttet og hvorfor du tror at han gør det. Og hvor er det skønt, bare det, gør jo at det var det hele værd. Tillykke med det.

  Svar
 3. Jane says:

  Lad blot junior spille fortnite. Det er en hybrid mellem Minecraft og CS (Counter Strike). Blot uden blod. Man er alene eller sammen med sit “squad”, starter 100 mand og sidste mand vinder battle. Det er super socialt og mine drenge på 10 og 12 elsker det. De har nemlig nogle “nederen” forældre som ikke lader dem spille det rigtige CSgo og GTA, men nu kan de spille med deres kammerater (de taler sammen over PS mens de spiller). Største anbefaling herfra.
  Herunder fortnite forklaret på 60 sek.:
  https://lucidchart.zendesk.com/hc/en-us/articles/360000800106-Fortnite-Explained-in-60-Seconds

  Svar
  • Trine says:

   Ja, min yngste på 10 er også vild med det. Kan helt bestemt også anbefale det. Det er socialt, de samarbejder og deler deres våben og strategi udvikles undervejs. Her er der nemlig også lukket ned for GTA og de andre mere hardcore skydespil, som heller ikke har det sociale aspekt med.

   Svar
 4. Vibeke says:

  Er det følelser eller praktik der stopper dig i at være væk fra børnene 2 døgn i træk? Hvis det er førstnævnte kunne jeg rigtig godt tænke mig at læse dine tanker herom. Er selv mor til en 2-årig og en bonusdreng på fuldtid på 9 år. Og jeg ELSKER alene-tid!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Begge dele. Har ikke lyst til at være væk en hel weekend fra dem – Slet ikke fra Loulou, der er et år gammel. Og så er det bøvlet rent praktisk, når vi ikke længere bor i byen. Der er ikke så mange tanker at dele om det, andet end lysten ikke er der endnu. Jeg elsker også at være alene (jvf min seneste indlæg), men to hele døgn er for længe lige nu.

   Svar
 5. Sara says:

  Tusind tak for tippet om Queer Eye! Har endnu ikke set et afsnit uden at få tårer i øjnene – shit det er godt. Skriv endelig mere om det / tips til lignende serier.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *