I øvrigt

 • Har jeg fået et lidt anstrengt forhold til spidskommen. En overdosis måske.
 • Er Loulou startet i vuggestue i dag. Jeg kan ikke få fat på Michael, der står for indkøringen, og jeg kan næsten ikke holde ud, at jeg ikke ved, hvordan det er gået.
 • Glemmer jeg konstant min telefonoplader, og løber konstant tør for batteri.
 • Italesætter mange af jer, der følger med, at jeg virker ekstra glad og lykkelig for tiden. I har ret. Jeg tror det allermest skyldes vejret. Jeg. Elsker. Det.
 • Skal jeg til bryllupsfest hos Langerne på lørdag, og jeg overvejer kraftigt at booke et hotelværelse i Køge, så jeg ikke skal koordinere hjemtransport om natten. Hornbæk og Køge er virkelig langt væk fra hinanden (!)
 • Har jeg absurd stor tøjkrise til selvsamme fest. Jeg er i buksehumør. Måske et sejt suit?!
 • Ved jeg bare at jeg har glemt noget vigtigt og det tynger helt vildt! Jeg aner bare ikke, hvad det er…
 • Er Otto startet til Surf, og det er det sejeste i verden. Han er så stolt. Så det er jeg også.
 • Er han i samme omgang startet til svømning, og vi har lovet ham et surfboard, når han kan svømme 500 meter uden pause. Det kan jeg ikke engang….
 • Ved jeg egentlig ikke helt, hvad jeg synes om ovenstående gulerods-metode. Men det lød som en god plan, da vi fandt på det.
 • Har jeg fået en virkelig dårlig vane, eller nærmere et usundt tankemønster, hvor jeg får ondt i maven og frygter det værste, hver gang jeg får en ny kommentar. Helt uden grund 99% af gangene. Tak.
 • Findes der iskaffe med saltkaramel, fandt jeg ud af i dag. Det bliver svært at overholde min nye ‘alt med måde’-livsstil med den viden…

15 replies
 1. Pernille says:

  Det er da netop sund fornuft at Otto kan svømme før han får sit eget surfbræt. Man skal da kunne svømme før det er sikkert at surfe på egen hånd/ eget bræt

  Svar
 2. Merete says:

  Øv, du skal da ikke få ondt i maven over kommentarer – vi vil dig det alle sammen godt ❤️ (Og de få der ikke vil, skal alligevel bare direkte i papirkurven😉)

  Svar
 3. Anne says:

  Øv med ondt i maven.

  Jeg skrev selv én for et stykke tid siden, og den blev af andre ikke modtaget godt. Jeg mente kun godt med den, og fik det selv dårligt over de kommentarer der blevet knyttet til den. Men efter et stykke tid, hvor min flovhed over den kommentar var aftaget, så læste jeg den igen og så forstod jeg lidt bedre.
  Du har også sidenhen, måske du også gjorde det før, skrevet at det vi ser her kun er glimt.

  Og det har jeg taget til mig og med mig når jeg kommenterer. Hvis der er noget jeg ikke vil, så er det at såre. Men man kan måske hurtigt blive personlig og bevæge sig et sted hen man ikke burde fordi, man netop ikke kender til det hele.

  Og jeg tænker at man som blogger må lægge øre til meget, når man deler ud af sig selv.
  Jeg forstår hvor ondt det kan gøre når man bliver misforstået eller får dumme kommentarer og det var bare 2-3 stk😊

  Så håber det bare er en fase og at det alligevel fylder mest når du får de positive.

  Svar
 4. Cecilie says:

  Hej Cecilie!
  Selvfølgelig skal i booke det hotelværelse, det kan da næsten kun gå for langsomt! Og god fest i øvrigt 😉

  Kh en anden Cecilie <3

  Svar
 5. Liv says:

  Youtube lige KanJam, hvis du ikke kender det. Bedste havespil nogensinde. Stærkt efterfulgt af stigegolf. Og så kan kongespillet bare gå til de evige jagtmarker…

  Svar
 6. Tina says:

  Det bliver vist noget af en fest de skal holde, så book en værelse tæt ved og nup en taxi:-)
  Lækker kaffe du har der.
  Hilsner og en skøn uge til dig:-)

  Svar
 7. Sanne says:

  Hej Cille,

  Her er en (forhåbentligt) god kommentar. Jeg startede med at læse blogs for 7-8 år siden. For et par år siden mistede jeg dog interessen, jeg tjekker eller læser ikke blogs længere – undtagen din. Her følger jeg stadig troligt med (både her og på Instagram). Du virker skide skæg og sød, og så har du verdens mest nuttede børn! Og jeg ELSKER dine “i øvrigt” indlæg!

  Svar
 8. Mette says:

  Der er intet galt med gulerodsmetoden i dette tilfælde. Skal man ud på et surfboard er det vist en rigtig god idé at kunne svømme 500 meter.

  Svar
 9. Caroline says:

  Der er ikke noget galt med gulerodsmetoden når det gælder svømning! I min familie er svømme-gulerødder en fast tradition. Når man kan svømme fra kant til kant (25 m) uden hjælpemidler (bælte, vinger etc) må man få alt det is man vil. I mit tilfælde var det en havnevaffel, min kusine gik all in og fyldte en indkøbsvogn. Den dag man kan svømme 1000 meter er der ny cykel, og den dag man kan svømme 2000 m må man stoppe til svømning. Det lyder lidt åndssvagt, når man skriver det ned, kan jeg godt se. Og selvom det måske virker lidt voldsomt, er det fordi vi altid er blevet prædiket mantraet “der er ikke noget værre end at stå på stranden og se et barn drukne og man kan ikke svømme godt nok til at man kan hjælpe” (min fars storesøster druknede)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *